8 razlogov za začetek vlaganja denarja

Se sprašujete, ali je čas, da začnete vlagati? Če iščete načine za pridelavo denarja za rast in dohodek ter za donose, ki dolgoročno presegajo druge vrste varčevanja, je vsekakor čas, da naložite!

To Trgovanje Izobraževanje članek vam bo pokazal osem naših najljubših razlogov, zakaj bi morali začeti vlagati danes.

1. Naj vam denar dela

naj vam denar dela, začnite vlagati

Če še niste slišali za prednosti pasivnega dohodka, se pripravite na odkrivanje enega najbolj vznemirljivih finančnih ciljev doslej! To je še posebej pomembno za starše, ki v prihodnosti pričakujejo prekinitev kariere iz družinskih razlogov, ali pa za vse, ki se želijo zdaj pripraviti na prilagodljivost in izbiro pozneje. Preprosto povedano, lahko bodisi delate za svoj denar – na primer vštejete ure v službo – ali pa začnete, da vam denar dela, ko začnete vlagati na borzo.

Morda vam bo všeč tudi: Andy Krieger: Genij za trgovanje z valutami

2. Premagajte inflacijo

Številni bančni računi še vedno ponujajo strašno nizke obrestne mere, ki komajda sledijo inflaciji – trenutno v Združenem kraljestvu 2,2 odstotka [1]. Ko naložite na delniški trg, imate veliko boljše možnosti, da boste našli donose, ki bodo povečali vaš denar in premagali inflacijo.

3. Rast za prihodnost

rast denarja za prihodnost

Ko vlagate v delnice, delnice, obveznice ali druge razrede sredstev, naložite v svojo prihodnost. Kot da bi danes posadili seme in čakali, da zraste velika zdrava rastlina. Pripravlja vas za odlične navade in pomeni, da se lahko veselite zdravega gnezda, ko imate dolgoročni časovni okvir in željo, da se čim bolj naučite o svetu naložb. Dobra novica? Ni niti približno tako zapleteno, kot si lahko predstavljate, in vsi lahko povečajo dobiček!

Ljudje preberejo tudi: Ali običajni ljudje zaslužijo s spletnim trgovanjem?

4. Upokojitveno načrtovanje

Mnogi od nas smo še vedno krivi, ker imamo premalo pokojninskih sredstev. Če se ne želite zanašati na državno pokojnino, potem ni nikoli prepozno, da začnete vlagati v delnice, delnice, sklade, sledilce, obveznice in druga orodja, ki vam bodo sčasoma pomagala ustvariti udobno gnezdo. V podjetju Trading Education vam bomo dali orodja in znanje, ki jih potrebujete za to. In ne pozabite, obstajajo tudi davčne ugodnosti!

5. Doseganje svojih ciljev

izpolnitev vaših finančnih ciljev

Vsi imamo sanje in veliko jih vključuje nekaj financ, da bi se spustili s tal – ne glede na to, ali je vaša ambicija lastnik čolna, predčasno poplačati hipoteko, potovati po svetu ali ustanoviti svoje podjetje. Morda želite pospraviti dovolj, da otroke pošljete na univerzo ali jim pomagate, da kupijo svojo prvo hišo. Ne glede na vaše motive, potrpljenje, disciplina in dolgoročnost naložb na borzi pomenijo, da lahko uvedete vse korake, potrebne za finančno pripravo na to ambicijo. Nič več sanj – in namesto tega – načrtovana prihodnja resničnost.

Glej tudi: Koliko izgubite, če ne vlagate?

6. Dolgoročni dosežek

Ena izmed velikih lekcij borze je potreba po dolgoročnem časovnem okviru, ko začnete vlagati. To zahteva potrpljenje, disciplino in načrtovanje; vse to so vrhunska orodja, ki vam pomagajo doseči vaše finančne cilje. Prav tako letijo pred našo sodobno kulturo, ki se osredotoča na hitre rešitve in hitre zmage. Ko začnete spoznavati dolgoročno obljubo stabilnega naložbenega načrta na borzi in vlagate v svoje znanje in spretnosti, lahko zagotovite svojo finančno prihodnost..

7. Tveganje zamujene priložnosti

tveganje zamujene priložnosti

Če ne naložite na delniški trg, tvegate, da boste izgubili pomembne dobičke. Ne pozabite, da bančni računi plačujejo zelo malo obresti in inflacija je velika. Statistično gledano je borza dolgoročno prehitela druge razrede sredstev in še vedno ostaja najboljši dolgoročni dom za vaš denar. [2] Ne delajte napake, ker ste zamudili jadrnico in se dvignili na borzi – pomislite na primer, da je londonski FTSE v začetku letošnjega leta dosegel rekordno vrednost in mnogi verjamejo, da bo verjetno dosegel še eno. [3] To pomeni, da se tisti, ki so pripravljeni investirati, postavljajo tako, da izkoristijo prednosti vnaprejšnjega načrtovanja in skrbnega časovnega razporeda!

Ne zamudite: Vlagajte kot Peter Lynch – strokovnjak za nabiranje delnic

8. Davčni razlogi!

Ste vedeli, da je naložba v delnice in delnice prek pokojnine davčno učinkovita? Ste vedeli, da lahko imate delnice in delnice ISA, ki je tudi davčno varčno orodje za varčevanje? Med ustvarjanjem denarja lahko prihranite na veliko načinov!

Naučite se vsega, kar potrebujete, da postanete uspešen vlagatelj! V podjetju Trading Education vam bomo odprli ves svet borznih naložb in vam dali orodja, znanje in samozavest, da morate napredovati in vlagati v svojo prihodnost. Naučili se boste, kako se premikati na borzi, kako razumeti izraze, kako brati žargon in številke ter strategije, ki lahko dolgoročno pripomorejo k rasti denarja. Še bolje, vse gradivo je predstavljeno na preprost, dostopen in pripravljen način, ki ga lahko izvedete takoj!

Pišite nam, če želite izvedeti več in prevzeti nadzor nad svojo finančno prihodnostjo!

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trading Education, mu podelite všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Izvirni članek najdete tukaj.

Viri:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices

[2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp

[3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me