Hoe u een Bitcoin-inkomen kunt verdienen terwijl u vastzit in quarantaine

Nu een derde van de wereldbevolking vastzit na de ongebreidelde overdracht van SARS-COV-2, vinden mensen nieuwe manieren om passief inkomen te genereren. Dit artikel zal je leren hoe je een Bitcoin Living kunt verdienen terwijl je vastzit in quarantaine.

Het virus dat COVID-19, een luchtwegaandoening die voor sommige bevolkingsgroepen fataal kan zijn. Termen als ‘zelfisolatie’, ‘quarantaine’ en ‘onderdak ter plaatse’ zijn gebruikt om de nieuw geplaatste sancties en richtlijnen van de overheid te beschrijven, maar de term die mensen lijken te gebruiken is ‘lockdown’..

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgAls de richtlijnen voor shelter-in-place je duimen hebben, kun je ze beter gebruiken door wat crypto te verdienen.

Het zou geen wonder moeten zijn waarom, aangezien ‘lockdown’ mogelijk het gevoel samenvat dat je thuis vastzit met weinig te doen, maar het consumeren van deprimerende media en te veel calorieën. Italianen voelen de dupe, nadat ze 9 weken geleden op 10 maart met hun begonnen waren, snel gevolgd door het VK dat op 23 maart begon. De VS, hoewel lang niet de langste, met de meeste staten, gingen pas tegen het einde van Maart zijn nog steeds geweest het gevoel van brandwonden iets meer dan een maand in.

Dus wat moet je doen? Sommigen verdrijven hun vrije uren door nieuwe fitnessroutines aan te leren, brood te bakken of zich te concentreren op de opleiding van hun kinderen. Terwijl anderen vastzitten naar andere bitcoin-uitwisselingen en zich afvragen wat ze zouden kunnen doen om hun bezit veilig te stellen. Goed nieuws voor iedereen – zelfs als u nog nooit bitcoin heeft gehad, is dit misschien uw tijd om erin te springen. Met weinig tot geen kosten en moeite. Onthoud altijd dat je na het bekijken van deze ideeën altijd naar uitwisselingsplatforms kunt gaan, zoals Bitvavo, om u te helpen bij het verhandelen en behouden van uw aanwezigheid op de markt voor cryptocurrency. Dat is altijd een goed idee.

Mijnbouw

Bitcoin en cryptocurrency-mijnbouw is een manier geweest om passief inkomen te verwerven voor degenen die de uitrusting hebben. Als het op Bitcoin-mijnbouw aankomt, doet uw gewone computer het gewoon niet. Je hebt gespecialiseerde hardware nodig, ASIC genaamd (applicatiespecifieke geïntegreerde schakelingen) die in staat zijn om op een consistente basis Bitcoin te minen. Het belangrijkste voordeel van ASIC’s is dat ze extreem efficiënt zijn in het minen van Bitcoin, maar met de wisselwerking dat ze algoritme-specifiek zijn. Dit betekent dat Bitcoin-mijnbouwplatforms alleen munten zullen minen met het SHA-256-algoritme (Bitcoin, Bitcoin Cash en Bitcoin SV).

Wat het gaat kosten

Afgezien van de aanschaf van de benodigde hardware en het betalen voor een eventuele toename van de vraag naar elektriciteit, niet veel. Mijnbouw gebeurt puur door uw machine, met weinig gebruikersvereisten na de installatie. U hoeft dus alleen maar achterover te leunen en uw portemonnee te zien incasseren.

Handel

Hoewel het effectief verhandelen van bitcoin een behoorlijke hoeveelheid kennis vergt, is het niet nodig om een ​​ervaren handelaar te zijn. In feite kan het zijn dat je een goede hand hebt in traditionele markten, je misschien meer problemen opdoet dan het kan oplossen. De kosten voor het kopen van digitale activa en valuta’s hoeven niet hoog te zijn, vooral als u begint met degene die niet zo bekend is als bitcoin. Er zijn duizenden cryptocurrencies die het waard zijn om in te investeren, waar u kleine winsten kunt behalen. Pak dan die winsten en bouw uiteindelijk op tot grotere investeringen zoals bitcoin.

Wat het gaat kosten

Tijd en initiële investering. Misschien wel de meest belastende van de twee zal de tijd zijn. Leren hoe u bitcoin verhandelt, is niet per se eenvoudig, maar het is heel goed mogelijk. U moet het gedrag van alle digitale activa die u van plan bent te gebruiken, lezen en goed in de gaten houden hoe markten zich gedragen, zowel nu als in het verleden..

Schrijven

Er is een lange en gevarieerde lijst met verschillende freelancetaken die u graag betalen voor uw goede inspanningen in bitcoin. Met name die met betrekking tot het schrijven van inhoud of bloggen. Bij sommige optredens hoef je alleen maar te helpen hun inhoud te delen en op de markt te brengen. Bepaalde markten, met name nieuwere markten die bekendheid nodig hebben, betalen hun eigen crypto-tokens alleen voor het registreren op hun site, het volgen of retweeten van hun inhoud, of het anderszins delen op uw sociale mediaplatforms..

Wat het gaat kosten

Bijna niets, zolang je maar wat vrije tijd hebt. Nog minder als je al een beetje een woordsmid of influencer bent. Dit soort banen zijn beschikbaar bij honderden, maar het is misschien niet gemakkelijk om onmiddellijk aan de ideale banen te komen. Het kan behoorlijk wat surfen op internet kosten, of enige tijd besteden aan het opbouwen van een solide Upwork- of Freelancing-profiel, maar als je eenmaal een voet tussen de deur hebt, zijn de bitcoins goedkoop.

Aan het kijken

Bitcoin kranen zijn een andere solide manier om bitcoin te verzamelen terwijl u in quarantaine bent. Net als het schrijven en verzamelen van airdrop-inhoud, zullen sommige adverteerders, bedrijven of crypto-netwerken u betalen om hun inhoud te bekijken en enquêtes in te vullen. Er zijn ook een aantal weggeefacties of tekeningen op veel social-mediaplatforms die gemakkelijk toegankelijk zijn, op voorwaarde dat de lijst van uw vrienden af ​​en toe spam niet erg vindt.

Wat het gaat kosten

Nogmaals, meer tijd en mogelijk een vriend of twee. Bij veel van de kijkprogramma’s moet je hun inhoud delen of leuk vinden, waardoor je feed een beetje lukraak is voor al je volgers. Maar daarnaast kun je rondkomen en bitcoin verdienen door een computer en een betrouwbare internetverbinding te hebben.

Verkoop

Als je al een bedrijf hebt, met name een bedrijf dat in die tijd samen met veel van de andere moeder- en popwinkels is gesloten, ga dan online. Het uploaden van goederen of diensten die u aanbiedt naar een persoonlijke website of een verkopershub die cryptobetalingen mogelijk maakt, is een manier om bitcoin te verdienen terwijl u bijna niets doet. Dit werkt op een aantal manieren in uw voordeel, omdat het betere betalingsopties biedt aan klanten, helpt om hun privacy te waarborgen en iedereen weghoudt van de ziektekiemen die papiergeld graag herbergt..

Wat het gaat kosten

Als u nog geen website heeft, kan het betalen van iemand om er een voor u op te zetten geld kosten, maar het is over het algemeen niet buitensporig. Het toewijzen van een betalingsplatform voor digitale valuta aan uw bestaande site is ongelooflijk eenvoudig en Google loopt over met uitstekende bronnen die uitleggen hoe u dit moet doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me