Beste IOTA-lommebok for 2021: Topp 5 valg sammenlignet

Så du har kjøpt deg noen IOTA og ser nå etter den beste IOTA-lommeboken for å lagre kryptoen din trygt og sikkert.

I denne artikkelen vil vi bryte ned de forskjellige typene IOTA-lommebøker og undersøke hvilke alternativer som er de mest sikre og pålitelige for deg for å trygt beskytte investeringen din..

Vi vil evaluere alle de forskjellige typene av IOTA-lommebøker basert på faktorer som pris, sikkerhet, tilgjengelighet blant en rekke andre faktorer for å se hvilke som kommer ut på toppen.

Med det sagt, la oss først undersøke de forskjellige typer lommebøker det er å velge mellom …

beste iota lommebok

De forskjellige typene av IOTA lommebøker

De forskjellige typene IOTA-lommebøker inkluderer:

  1. Maskinvare lommebøker
  2. Bytt lommebøker
  3. Web lommebøker
  4. Lommebøker på skrivebordet
  5. Mobil lommebøker

Disse typer lommebøker for IOTA kommer i forskjellige former, funksjoner og kapasiteter, og også fra forskjellige leverandører, som vi skal utforske i neste avsnitt.

IOTA Hardware Wallets

Maskinvarelommebøker er fysiske lommebøker der kryptoen din er lagret på en faktisk enhet (Ledger Nano-typer faller inn i denne kategorien). De er så langt blant de sikreste lommebøkene som er tilgjengelige for øyeblikket. Mynter kan lagres og sikres offline og kan også nås når den fysiske lommebokenheten er koblet til et datasystem. Denne typen er vanligvis praktisk for lagring av store mengder IOTA.

IOTA Exchange Lommebøker: 

Dette er system- / programvarelommebøker som bare er programmert av børser der IOTA kan handles og byttes. Disse typene har et veldig lavt sikkerhetsalternativ på grunn av at brukeren ikke har full kontroll over lommeboken, spesielt når det gjelder sentraliserte børser. Det er alltid tilrådelig å bare ha små mengder mynter i slike lommebøker og flytte en stor mengde mynter til private lommebøker etter handel.. 

IOTA Web Lommebøker: 

Dette er lommebøker med kapasitet til å lagre IOTA som bare er programmert for å være tilgjengelig online via en server ved hjelp av en nettleser. Slike lommebøker er lett tilgjengelige, og brukergrensesnittet er ofte ganske enkelt. Men det har stor sannsynlighet for risiko på grunn av at det også er lett sårbart for cyberangrep, hacking og tyveri på nettet. Disse nettlommebøkene eies og administreres av de forskjellige leverandørene som gjør dem tilgjengelige. 

IOTA Desktop Wallets:

Her finner vi IOTA lommebøker for Windows, IOTA lommebøker for Mac og IOTA lommebøker for Linux.

De er app-lignende lommebøker, laget for å lastes ned og brukes på din stasjonære eller bærbare datamaskin på samme måte som andre programvare blir lastet ned og brukt. De fleste leverandører / selskaper på nettlommeboken lager også applikasjoner for stasjonære lommebøker for å lagre mynter.

Her holdes myntene dine offline på din stasjonære / bærbare datamaskin, du kan bare få tilgang til den ved å koble til internett ved å bruke dine private nøkler, bare for lommeboken din. Slike lommebøker er lett tilgjengelige og enkle å bruke, men ulempen er at myntene dine kun er tilgjengelige med din stasjonære / bærbare datamaskin..

IOTA Mobile Lommebøker:

De er også programvarer, akkurat som lommebøkene på skrivebordet. De er tilgjengelige for forskjellige mobiltelefoner, noe som betyr at vi kan få både IOTA-lommebok for iOS og IOTA-lommebok for Android.

Akkurat som stasjonære lommebøker, sitter IOTA-mynter også fast med telefonene med de mobile lommebokapplikasjonene, lagres offline, og kan bare nås via internett med lommebokens private nøkkel eller passord satt til applikasjonen. Det er en sikker type lommebok med mindre telefonen blir virusinfisert eller blir stjålet, og den er også mer praktisk å bruke enn stasjonære lommebøker (IOTA lommebok Windows, Mac og Linux), spesielt med spesielle funksjoner som skanning av QR-koder og et mer brukervennlig mobilgrensesnitt. 

Så hva er den beste Iota-lommeboken?

Basert på typene IOTA-lommebøker som er oppført ovenfor, er det flere lommebøker tilgjengelig i alle kategoriene. Noen av dem er gratis IOTA-lommebøker, spesielt de typer IOTA-lommeboken for Windows og lommebokapplikasjonene (stasjonær og mobil), mens noen har en prislapp. Et perfekt eksempel vil være maskinvaren IOTA lommebok.

De forskjellige lommebøkene inkluderer; Trinity lommebok, Nelium lommebok, Ledger Nano S IOTA, Ledger Nano X IOTA, IOTA lommebok for Android, GUI IOTA lett lommebok, Nostalgi IOTA lett lommebok, Coinbase IOTA lommebok, etc.. 

Når det gjelder rangering av de beste IOTA-lommebøkene, er det et notat på mine fem beste:

1. Trinity Wallet

Den første på listen min er Trinity Wallet. Dette er en mobil lommebok med mye letthet og bekvemmelighet. Det er et topp valg for lagring av IOTA fordi den er utviklet av IOTA-organisasjonen og har alle Tangle-nødvendige funksjoner tilregnet. Den er tilgjengelig for mobil (iOS og Android) og desktop (Mac, Windows og LinuX), enkel å sette opp og bruke, og har også en garanti for topp sikkerhet med bruk av frøkryptering. Det tilbyr også en Market Watch-funksjon for å overvåke prisene på kryptovalutaer for et par utvalgte kryptoer, og det er et perfekt valg for IOTA-nybegynnere. 

2. Ledger Nano for IOTA

Ledger Nano S

De Ledger Nano er en slags lommebok for maskinvareenheter og topper også listen min når det gjelder de beste IOTA-lommebøkene. Dette er fordi det er hundre og en prosent sikret og myntene dine er til full kontroll og disposisjon. Ledger Nano kommer i Nano S og Nano X, og begge maskinvareenhetene støtter IOTA. IOTA-myntene dine er sikret frakoblet og har bare tilgang til deg når du kobler lommeboksenheten til et datasystem. 

3. GUI IOTA Light Wallet

Dette er også et godt valg IOTA lommebok for de med IOTA mynter eller ser frem til å få noen snart. Det er en stasjonær lommebok, kompatibel med Windows, Mac og Linux og kan lastes ned fra GitHub. Den kommer med to lommeboktyper; Full Node Wallet og Light Node Wallet. Mens lommeboken Light Node er for nybegynnere og brukes til vanlige transaksjoner for sending og mottak av IOTA, er Full Node-lommeboken litt kompleks og brukes av de med den nødvendige tekniske ekspertisen. Generelt sett har GUI en enkel å sette opp prosessen med få enkle trinn, den er enkel å bruke, og har også et godt brukervennlig grensesnitt.

4. Nostalgi IOTA Light Wallet

Dette er et annet flott valg for IOTA-holdere som søker de beste IOTA-lommebøkene. Det er også en IOTA desktop lommebok kompatibel med Windows, Mac og Linux. Det utfører sine transaksjoner i høyere hastighet på grunn av at det er en lett løsning. Den har også gode sikkerhetsfunksjoner, selv om den er litt kompleks å bruke for nybegynnere. 

5. Coinbase lommebok

myntbase lommebok

Dette er en utvekslingslommebok og hittil en av de beste IOTA-lommebøkene i kategorien byttelommebøker. Du kan lagre, foreta overføringer og også handle IOTA på denne plattformen og med sin IOTA-lommebok. Det er en populær børs med et stort handelsvolum og gir deg dermed muligheten til å enkelt handle IOTA til andre kryptoer eller fiat og også kjøpe IOTA med fiat eller andre kryptoer og lagre dem der. Den er lett tilgjengelig, brukervennlig og har gode sikkerhetsfunksjoner gjennom bruk av en biometrisk autentiseringsprosess.

Coinbase er tilgjengelig som en lommebok og også som en mobilapplikasjon tilgjengelig for Android og Mac. 

Konklusjon 

Spesielt etter den økende adopsjonen av kryptoer og IOTA, anbefales det alltid å bruke trygge og praktiske oppbevaringslommebøker til IOTA-myntene dine. Trinity lommebok og Ledger Nano topper listen over de fem som anbefales her som de beste IOTA lommebøkene. Målet med å lagre IOTA er å holde det trygt og lett tilgjengelig når det er nødvendig, og dette kan oppnås ved å bruke de sikreste og beste IOTA-lommebøkene.

Les også: Best Stellar Lumens Wallet

Legg igjen eventuelle spørsmål eller kommentarer du har nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me