Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken Crypto Wallet er bedre i 2021?

Digitale lommebøker (både maskinvare og programvare) er enheter som er programmert eller produsert som en lagringsenhet for digitale valutaer som skal oppbevares i, for å hjelpe dem med sikkerhet, pluss enkle overføringer og kvitteringer. I denne artikkelen vil vi gjennomgå to av de mest berømte krypto-lommebøkene i markedet akkurat nå; Ledger Nano S vs Trezor.

Maskinvarelommebøker er fysiske lommeboksenheter der kryptokurver lagres offline, men nås online ved hjelp av en USB-kabel. Blant de mest populære og fremragende maskinvarelommebøkene der ute som brukes av mange kryptoadaptere og brukere til å lagre, overføre og motta kryptomynter og tokens, er Ledger Nano S-lommeboken og Trezor One-lommeboken..

Hva er Ledger Nano S?

De Ledger Nano S er en maskinvare lommebok som brukes til å lagre kryptovalutaer, eksempler er; Bitcoin, Ethereum, ZCash, Bitcoin Cash, Litecoin, etcetera, og også for å overføre dem til andre lommebøker og brukere.

reskontro nano s

Å være en hardware lommebok gjør den fysisk og i stand til å berøre. Det er en liten og kompakt enhet med skjerm og et hus i rustfritt stål som gir stil og beskyttelse mot skader. Det er ikke en kald lommebok, den lagrer mynter offline, men de kan bare nås ved å koble lommeboken til et online datasystem ved hjelp av en USB-kabel.

Ved å gi en reskontro nano s anmeldelse, vil man si at det er en populær og mye brukt kryptovaluta maskinvare lommebok (men ikke open source), som har vært i kryptomarkedet siden 2016 og støtter et bredt utvalg av mynter, har en Bluetooth-funksjon. for det er Android- og iOS-smarttelefonbrukere, tilbyr høy sikkerhet og har et brukervennlig grensesnitt.

Ledger nano s avgifter er festet til en rimelig pris på et estimat på 60 dollar, eksklusiv fraktkostnader. Overføringsgebyret for sending av mynter er rimelig og akseptabelt av kryptosamfunnet.

Hvis spørsmålet ditt er om hovedbok nano s er trygt, så er svaret mitt på det veldig høyt og stort JA! Du eier full kontroll over lommeboken din, du lager PIN-koden selv, de private nøklene er ikke lagret på serverne og de forlater aldri enheten. Du kan også tørke og generere nye lommebøker flere ganger. Før hver “sendetransaksjon” er ferdig, må avsenderen trykke på en fysisk knapp på lommeboken, noe enhver hacker som kanskje har fått tilkobling til enheten på nettet aldri vil kunne gjøre. Den leveres også med anti-manipulerende tetning, men det anbefales på det sterkeste å kjøpe fra en autorisert og pålitelig selger.

Hva er Trezor?

hva er trezor

Ved å gi en trezor anmeldelse; Trezor er en populær maskinvare lommebok med åpen kildekode som brukes til å lagre kryptovalutaer. Den ble lansert i august 2014 og er den første Bitcoin hardware lommeboken som tilbyr sikker kjølelagring pluss muligheten til å bruke med en varm lommebok..

Det er en betydelig enhet som passer til lommen som kobles til datamaskinen din med en USB-kabel. Den lagrer Bitcoin og andre kryptovalutas private nøkler offline og signerer transaksjoner som gjør det trygt å bruke selv på en malware-infisert datamaskin.

Trezors overføringsgebyrer er også til normal pris, avhengig av blokkens hastighet, behov for bekvemmelighet og bruker. Kjøpesummen er estimert til 80 dollar (også fraktkostnader ikke inkludert).

Er Trezor trygt?

Ja, Trezor er supersikker som maskinvarepungebok for å lagre kryptomynter. Akkurat som den for reskontro-nano, krever det også at en fysisk knapp trykkes på før en “sendetransaksjon” aktiveres, og den kommer også i et anti-manipuleringsforsegling. Du eier full kontroll over lommeboken, det er PIN-kode og private nøkler.

Selv om det var en rapportert sårbarhet i Trezor-maskinvaren i 2017, er Trezor fortsatt en av de sikreste maskinvarepungene siden nevnte sårbarhet lenge har blitt løst av Trezor-teamet..

Ledger Nano S vs Trezor Review

Når vi sammenligner og kontrasterer hovedbok nano mot Trezor (dvs. ledger nano er ‘s Trezor), ser vi noen viktige funksjoner innebygd i maskinvarebokene, for eksempel:

  1. Design: Ledger har et rustfritt stålhus som gir det et stilig utseende og mer beskyttet mot skader, men også tyngre enn Trezor, som er laget av plast, og har en større skjerm som hjelper brukeren til å få ekstra beskyttelse og verifisering mens de foretar transaksjoner.
  2. Pris: Et annet poeng i ledger nano s ’s Trezor er prisen. Trezor går for et beløp avrundet opp til 80 dollar mens reskontro nano s går for 60 dollar, noe som gjør det rimeligere enn Trezor.
  3. Firmaets anseelse: Trezor har en bredere aksept fra kryptosamfunnet enn hovedbok nano. Det har et høyere selskap rykte og har tjent større og bedre anbefalinger enn reskontro nano.
  4. Brukervennlighet: Ifølge mange populære anmeldelser fra kryptosamfunnet er hovedbok lettere å bruke enn Trezor, den har et mer robust live-lommebokgrensesnitt som gjør det mer brukervennlig enn Trevor.
  5. Åpen kilde: Trezor er en åpen kildekode-kodet enhet mens reskontro nano s ikke er det. Trezor har også kvalitetene til både kald og varm lagring, mens hovedbok nano s bare er en varm lommebok.
  6. Bluetooth-funksjon: Ledger nano s har en Bluetooth-funksjon tilgjengelig, noe som gjør det mulig å bruke den og få tilgang til den via Android- og iOS-smarttelefoner ved ganske enkelt å koble smarttelefonene til hardware-lommebokenheten via Bluetooth. Selv om det har vært mye kritikk mot denne funksjonen, og til fordel for at Trezor bare opprettholder forbindelsene til datasystemer, skiller det seg ut som et poeng når du gjennomfører en Ledger Nano S vs Trezor-gjennomgang som en funksjon som hovedboken har som ikke kan fås med Trezor.
  7. Brukerstøtte: Ledger nano s og Trezor støtter over tusen mynter og tokens hver. Men i denne kategorien i Ledger Nano S vs Trezor, er det verdt å merke seg at Ledger Nano S støtter flere mynter enn Trezor. Trezor støtter opptil 1071 mynter, litt under tallhovedboka nano s støtter. Men kritikken i Trezors favør angående myntstøttefunksjonen er at den støtter alle disse myntene uten behov for å installere tilleggsprogrammer fra myntutviklerne, mens hovedbok krever installasjon av myntapplikasjonene til visse mynter før den støttes fullt ut og aktivert.

Oppsummert

Ledger nano s og Trezor alle trygge og sterkt anbefalte kryptomaskinvare lommebokenheter med kapasitet til å lagre tusenvis av mynter og poletter i dem og med brukervennlige funksjoner.

Årsaken til en “ledger nano s vs trezor” -anmeldelse er å gjøre deg oppmerksom på noen funksjoner som er preget av lommebøkene, slik at du kan være i stand til å ta informerte valg når du får en hardware-lommebok, avhengig av hva du vil.

Les mer: Beste IOTA lommebøker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me