Hva er Monero XMR? Er Monero en god investering?

Hva er Monero?

Monero, som også er kjent av koden XMR er en kryptovaluta som ble lansert i april 2104. I motsetning til andre kryptovalutaer, Monero er en åpen kildekode og privat kryptokurrency som også fokuserer på skalerbarhet og desentralisering. Monero ble ikke lansert med dette navnet, men som BitMonero men senere i løpet av en uke har teamet bak denne digitale valutaen bare omdøpt det til Monero fordi det er kort og betyr på esperanto-språket “mynt”. Det tok litt tid Monero XMR å bli en markedssensasjon. I midten av 2016 er markedsverdien av Monero økt fra $ 5 millioner til $ 183 millioner, var i midten av 2017, er den allerede nådd til $ 720 millioner.

XMR blir vanligvis villedet som en kryptovaluta som Bitcoin, mens det ikke burde være fordi den fungerer på en helt annen måte. Det er et must raskere, en privat, sikker og billig digital valuta som kan brukes som betalingskilde hvor som helst i verden. Bitcoin er mer sannsynlig en bankoverføringsvaluta som eierne av BTC må betale bankoverføringsgebyret der det ikke er noe slikt gebyr for Monero XMR fordi det ikke er bankoverføring. På grunn av denne funksjonen i XMR er tilbakeføringen av de falske og flerdagers holdeperioder null.

XMR er ikke sentralisert av noen valuta som skyldes at denne valutaen ikke kan være skattemessig, og intet land kan stenge den av loven. Med andre ord, vil den økonomiske tilstanden i et land ikke påvirke verdien av XMR. Verdien av Monero vil bare øke og synke hvis den har handlet i markedet henholdsvis veldig raskt eller sakte.

Monero er en desentralisert, privat og digital valuta. I andre elektroniske kontanter har du vanligvis bare to egenskaper; desentralisert og digital der Monero tilbyr deg en løsning for å handle digitale kontanter uten å bli sporet av en inkludert personen som mottar XMR og personen som sender. Kort sagt, det er en sikker, privat, sporbar, unlink-stand og fungibel digital valuta. På grunn av disse funksjonene i Monero, liker du følgende, og det er derfor Monero er en god investering, og hvorfor du investerer i Monero akkurat nå for å gjøre pengene dine sikrere og øke verdien uten å gjøre noe.

LES Hvordan kjøpe Monero (XMR) med USD kreditt- / debetkort?

Privat:

Andre digitale valutaer blir handlet på offentlig blockchain, på grunn av hvem som helst kan se transaksjonen din der Monero kan handles på sin egen private blockchain. Dette sikrer at alle transaksjoner som gjøres gjennom Monero, forblir private som standard. Bare du kan se om økonomien din eller din revisor hvis du ønsker det ved å gi ham tilgang til kontoen din. Dette gjør også Monero, den mest private kryptovalutaen i markedet. Selv om du er XMR i nettbutikker, gjør en betaling eller alle andre kvitteringer holdes private.

Sikre:

Å gjøre hele prosessen med handel Monero XMR, utvikleren har utviklet en sikker forretningsplan for brukerne. For å gjøre hver transaksjon sikker, gir de et mnemonic seed for en individuell konto som er opprettet når du registrerer deg på Moneros programvare. Denne koden består av 25 ord som kan brukes til å sikkerhetskopiere kontoen. Alle kontoer er kryptert med en passordfrase. Dette sørget for at pengene dine er sikre, selv om noen prøver å få tilgang til kontoen din. Selv den stjålne Monero kan gjøres verdiløs på grunn av dette systemet. Så det er umulig å miste en enkelt Monero.

Sporbar:

For å gjøre alle transaksjoner usporbare, gir Monero deg ringesignatur som gjør det umulig å spore tilbake hvem som har generert transaksjonen, hvem som er avsender og hvem som er mottakelse av betalingen. Dette er en spesiell egenskap som fungerer med visse typer kryptografi. Med andre ord fungerer det på samme måte som VPN-arbeid der du kan bryte internett-sensuren uten å bekymre deg for å bli sporet av regjeringen eller til og med din internettleverandør..

LES Hvordan kjøpe Monero (XMR) med USD kreditt- / debetkort?

Kan ikke kobles fra:

For ytterligere personvern som å skjule beløpet fra transaksjonen og annet, Monero bruker personvernteknologier som RingCT, Ring signatur og stealth adresser. Dette sørger for at ikke bare navnet på avsenderen og mottakeren holder seg skjult for transaksjonen, men også mengden av transaksjonen holder skjult. Disse personvernteknologiene brukes kun av Monero for å gi brukerne ekstra personvern.

Fungible:

Én Monero vil alltid være lik en annen Monero. Dette er på grunn av personvernteknologiene som lager XMR en soppbar digital valuta. Dette sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for om leverandøren eller bytterne svartelister Monero.

Det er ikke det, annet enn ovenfor; verdien av XMR øker dag for dag. For investeringsformål er dette nok til å tiltrekke enhver investor til å investere i den spesifikke valutaen. Den har et veldig bra sunt og modent team av utviklere som jobber for å gjøre denne valutaen mer pålitelig, sikker og lite sporbar selv i fremtiden når den digitale valutaen vil erstatte papirkontanter. Så hvis du leter etter en digital valuta for å investere i langsiktig, er XMR faktisk det beste valget i forhold til annen digital valuta på grunn av dens unike og pålitelige funksjoner. Selv om verdien av XMR er ikke veldig høy sammenlignet med BTC, noe som gjør det til en rimelig digital valuta å kjøpe for investeringsformålet.

Du kan beholde Monero trygt og sikkert i lommeboken på lang sikt hvis du ikke er en risikotaker og ser etter en trygg mulighet til å investere i.

Trinn for trinn å kjøpe Monero XMR med kreditt- / debetkort

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me