Kaj je Monero XMR? Je Monero dobra naložba?

Kaj je Monero?

Monero, ki je znan tudi pod kodo XMR je kriptovaluta, ki je bila predstavljena aprila 2104. Za razliko od drugih kriptovalut, Monero je odprtokodna in zasebna kriptovaluta, ki se osredotoča tudi na razširljivost in decentralizacijo. Monero ni bil predstavljen s tem imenom, ampak kot BitMonero kasneje pa je v enem tednu ekipa, ki stoji za to digitalno valuto, preimenovala v Monero samo zato, ker je kratka in je v esperantskem jeziku “kovanec”. Trajalo je nekaj časa Monero XMR postati tržna senzacija. Sredi leta 2016 se je tržna kapitalizacija Monera povečala s 5 do 183 milijonov dolarjev, so bili sredi leta 2017, je že dosegel 720 milijonov dolarjev.

XMR je ponavadi zgrešen kot kriptovaluta, kot je Bitcoin, medtem ko ne bi smel biti, ker deluje na popolnoma drugačen način. Hitreje je treba, zasebna, varna in poceni digitalna valuta ki se lahko uporablja kot vir plačila kjer koli po svetu. Bitcoin je bolj verjetno valuta bančnega nakazila, zaradi katere morajo lastniki BTC plačati provizijo za bančno nakazilo, če takšna provizija ne obstaja za Monero XMR, ker ni nakazila. Zaradi te lastnosti XMR je povračilo stroškov goljufivih in večdnevnih obdobij hrambe nič.

XMR ni centralizirana z nobeno valuto, zaradi katere ta valuta ne more biti upravičena do davka in je nobena država po zakonu ne more zapreti. Z drugimi besedami, ekonomsko stanje države ne bo vplivalo na vrednost XMR. Vrednost Monera se bo povečala in zmanjšala le, če je na trgu trgovala zelo hitro oziroma počasi.

Monero je decentralizirana, zasebna in digitalna valuta. Pri drugih elektronskih gotovinah imate običajno le dve lastnosti; decentralizirano in digitalno, kjer vam Monero ponuja rešitev za trgovanje z digitalno gotovino, ne da bi ji sledil, vključno z osebo, ki prejme XMR, in osebo, ki pošilja. Skratka, to je varna, zasebna, neizsledljiva, nepovezljiva in zamenljiva digitalna valuta. Zaradi teh lastnosti Monera uživate v naslednjem, zato je Monero dobra naložba in zakaj prav zdaj vlagate v Monero, da bi bil vaš denar varnejši in povečali njegovo vrednost brez kakršnega koli truda.

PREBERITE Kako kupiti Monero (XMR) s kreditno / debetno kartico USD?

Zasebno:

Z drugimi digitalnimi valutami se trguje na javni verigi blokov, zaradi česar lahko vsakdo vidi vašo transakcijo, kjer je mogoče z Monerovimi trgovati na lastni zasebni verigi blokov. To zagotavlja, da bodo vse transakcije, opravljene prek Monera, privzeto ostale zasebne. Samo vi lahko vidite svoje finance ali svojega revizorja, če želite, tako da mu omogočite dostop do vašega računa. To tudi naredi Monero, najbolj zasebna kriptovaluta na trgu. Tudi če ste XMR v spletnih trgovinah, izvedite plačilo ali vsi drugi računi ostanejo zasebni.

Varno:

Narediti ves postopek trgovanja Monero XMR, razvijalec je za svoje uporabnike razvil varen poslovni načrt. Da bi bila vsaka transakcija varna, dajo mnemonična semena za posamezen račun, ki je bil ustvarjen, ko se registrirate v programski opremi Monero. Ta koda je sestavljena iz 25 besed, s katerimi lahko varnostno kopirate račun. Vsi računi so šifrirani z geslom. To je zagotovilo, da je vaš denar varen tudi, če nekdo poskuša dostopati do vašega računa. Tudi ukradeni Monero je zaradi tega sistema lahko brez vrednosti. Izgubiti enega samega Monera je torej nemogoče.

Neizsledljivo:

Da bi bila vsa transakcija neizsledljiva, vam Monero priskrbi zvonjenje, ki onemogoča sledenje kdo je ustvaril transakcijo, kdo je pošiljatelj in kdo je prejemnik plačila. To je posebna lastnost, ki deluje z nekaterimi vrstami kriptografije. Z drugimi besedami, deluje na enak način kot VPN, kjer lahko prekinete internetno cenzuro, ne da bi vas skrbelo, da bi vas izsledila vlada ali celo vaš ponudnik internetnih storitev..

PREBERITE Kako kupiti Monero (XMR) s kreditno / debetno kartico USD?

Ni mogoče povezati:

Za nadaljnjo zasebnost, kot je skrivanje zneska pred transakcijo in drugo, Monero uporablja tehnologije zasebnosti kot so RingCT, Ring podpis in prikriti naslovi. Tako zagotovite, da se pred transakcijo ne skriva samo ime pošiljatelja in prejemnika, temveč tudi količina transakcije. Te tehnologije zasebnosti Monero uporablja samo za zagotavljanje dodatne zasebnosti svojim uporabnikom.

Fungible:

En Monero bo vedno ostal enak drugemu Moneru. Razlog za to so tehnologije zasebnosti XMR zamenljiva digitalna valuta. To vam zagotavlja, da vam ne bo treba skrbeti, če bo vaš prodajalec ali izmenjevalnik Monero uvrstil na črno listo.

To ni to, razen zgoraj; vrednost XMR iz dneva v dan narašča. Za naložbene namene je to dovolj, da pritegnete katerega koli vlagatelja, da vlaga v določeno valuto. Ima res dobro zdravo in zrelo ekipo razvijalcev, ki si prizadevajo, da bi bila ta valuta bolj zanesljiva, varna in neizsledljiva tudi v prihodnosti, ko bo digitalna valuta nadomestila papirnato gotovino. Torej, če iščete digitalno valuto za dolgoročno vlaganje, je XMR zaradi svojih edinstvenih in zanesljivih lastnosti res najboljša izbira za katero koli drugo digitalno valuto. Čeprav je vrednost XMR v primerjavi z BTC ni zelo visoka, zaradi česar je cenovno dostopna digitalna valuta, ki jo lahko kupite za namen naložbe.

Lahko obdržiš Monero varen in varen dolgoročno v denarnici, če niste tvegan in iščete varno priložnost za vlaganje.

Korak za korakom za nakup Monero XMR s kreditno / debetno kartico

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me