Wat is Monero XMR? Is Monero een goede investering?

Wat is Monero?

Monero, die ook bekend is onder de code XMR is een cryptocurrency die werd gelanceerd in de maand april 2104. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, Monero is een open-source en private cryptocurrency die zich ook richt op schaalbaarheid en decentralisatie. Monero werd niet gelanceerd onder deze naam, maar als BitMonero maar later, binnen een week, heeft het team achter deze digitale valuta de naam Monero omgedoopt, alleen omdat het kort is en in het Esperanto betekent dat het “munt” is. Het heeft even geduurd Monero XMR om een ​​marktsensatie te worden. Medio 2016 is de marktkapitalisatie van Monero verhoogd van $ 5 miljoen tot $ 183 miljoen, medio 2017 was, is het al bereikt tot $ 720 miljoen.

XMR wordt meestal misleid als een cryptocurrency zoals Bitcoin, terwijl het dat niet zou moeten zijn omdat het op een totaal andere manier werkt. Het is een must sneller, een privé, veilige en goedkope digitale valuta die overal ter wereld als betalingsbron kan worden gebruikt. Bitcoin is waarschijnlijker een overboekingsvaluta, waardoor de eigenaren van BTC de overboekingskosten moeten betalen als er geen dergelijke kosten zijn voor de Monero XMR omdat er geen overboeking is. Vanwege dit kenmerk van XMR is de terugvordering van de frauduleuze en meerdaagse bewaartermijnen nihil.

XMR wordt niet gecentraliseerd door enige valuta waardoor deze valuta niet in aanmerking kan komen voor belasting en geen enkel land kan deze bij wet sluiten. Met andere woorden, de economische toestand van een land heeft geen invloed op de waarde van XMR. De waarde van Monero zal alleen stijgen en dalen als het respectievelijk erg snel of langzaam op de markt heeft gehandeld.

Monero is een gedecentraliseerde, privé- en digitale valuta. Bij ander elektronisch geld heeft u gewoonlijk maar twee eigendommen; gedecentraliseerd en digitaal waar Monero u een oplossing biedt om digitaal contant geld te verhandelen zonder te worden gevolgd door een persoon, inclusief de persoon die XMR ontvangt en de persoon die verzendt. Kortom, het is een veilige, persoonlijke, onvindbare, ontkoppelbare en vervangbare digitale valuta. Vanwege deze functies van Monero geniet u van het volgende en dit is waarom Monero een goede investering is en waarom u nu in Monero investeert om uw geld veiliger te maken en de waarde ervan te verhogen zonder enige moeite.

LEES Hoe u Monero (XMR) kunt kopen met een creditcard / betaalpas in USD?

Privaat:

Andere digitale valuta’s worden verhandeld op openbare blockchain, waardoor iedereen uw transactie kan zien waar de Monero’s kunnen worden verhandeld op zijn eigen privé-blockchain. Dit zorgt ervoor dat alle transacties die via Monero worden gedaan, standaard privé blijven. Alleen u kunt uw financiën of uw accountant zien als u dat wilt door hem toegang te geven tot uw account. Dit maakt ook Monero, de meest private cryptocurrency op de markt. Zelfs als u XMR bent in online winkels, moet u een betaling uitvoeren of alle andere bonnen privé houden.

Veilig:

Om het hele handelsproces te maken Monero XMR, de ontwikkelaar heeft een veilig businessplan ontwikkeld voor zijn gebruikers. Om elke transactie veilig te maken, geven ze een geheugensteuntje voor een individueel account dat is gemaakt wanneer u zich registreert op de software van Monero. Deze code bestaat uit 25 woorden die kunnen worden gebruikt om een ​​back-up van het account te maken. Alle accounts zijn versleuteld met een wachtwoordzin. Dit zorgde ervoor dat uw geld veilig is, zelfs als iemand probeert toegang te krijgen tot uw rekening. Zelfs de gestolen Monero kan door dit systeem waardeloos worden gemaakt. Het is dus onmogelijk om een ​​enkele Monero te verliezen.

Onvindbaar:

Om alle transacties onvindbaar te maken, geeft Monero u een ringhandtekening waardoor het onmogelijk is om te achterhalen wie de transactie heeft gegenereerd, wie de afzender is en wie de betaling heeft ontvangen. Dit is een speciale eigenschap die werkt met bepaalde soorten cryptografie. Met andere woorden, het werkt op dezelfde manier als VPN-werk, waarbij u de internetcensuur kunt doorbreken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u door de overheid of zelfs uw internetprovider wordt opgespoord..

LEES Hoe u Monero (XMR) kunt kopen met een creditcard / betaalpas in USD?

Ontkoppelbaar:

Voor meer privacy, zoals het verbergen van het bedrag voor de transactie en andere, Monero gebruikt privacytechnologieën zoals RingCT, Ring-handtekening en stealth-adressen. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de naam van de afzender en ontvanger verborgen blijft voor de transactie, maar ook het transactiebedrag. Deze privacytechnologieën worden alleen door Monero gebruikt om hun gebruikers extra privacy te bieden.

Fungibel:

De ene Monero blijft altijd gelijk aan de andere Monero. Dit komt door de privacytechnologieën die XMR een vervangbare digitale valuta. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw leverancier of wisselaars de Monero op de zwarte lijst zetten.

Dat is het niet, behalve hierboven; de waarde van XMR neemt met de dag toe. Voor investeringsdoeleinden is dit voldoende om een ​​investeerder aan te trekken om in de specifieke valuta te investeren. Het heeft een heel goed, gezond en volwassen team van ontwikkelaars die eraan werken om deze valuta betrouwbaarder, veiliger en onvindbaarder te maken, zelfs in de toekomst wanneer de digitale valuta het papieren geld zal vervangen. Dus als u op zoek bent naar een digitale valuta om op lange termijn in te investeren, dan is XMR inderdaad de beste keuze boven elke andere digitale valuta vanwege de unieke en betrouwbare eigenschappen. Hoewel de waarde van XMR is niet erg hoog in vergelijking met BTC, waardoor het een betaalbare digitale valuta is om te kopen voor het beleggingsdoel.

U kunt het Monero veilig en beveiligd in uw portemonnee voor de lange termijn als u geen risiconemer bent en op zoek bent naar een veilige mogelijkheid om in te investeren.

Stap voor stap om Monero XMR met creditcard / betaalkaart te kopen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me