Enjin (ENJ) uitgelegd: Blockchain Gaming Platform

Enjin is een blockchain-gamingplatform gericht op het maken van digitale verzamelobjecten die echt eigendom zijn van de gebruiker. Het platform biedt methoden voor het maken van digitale activa (bekend als ERC1155-tokens) voor gebruik in meerdere videogames. Ze worden gebruikt onder meer verzamelkunst of zelfs kortingsbonnen in de winkel. Blockchain-gamen stelt gamers in staat om echt eigenaar te worden van hun in-game items en deze in te ruilen voor waarde.

Enjin Platform gebruikt Blockchain-technologie voor deze belangrijke voordelen:

  • Echt eigendom van items – met transacties die niet kunnen worden gecensureerd, mogelijk gemaakt door de Ethereum-blockchain.
  • Handige uitwisseling van waarde – digitale items kunnen direct worden verhandeld of verkocht. Met de Enjin-portemonnee hebben gebruikers ook toegang tot gedecentraliseerde uitwisselingen zoals Kyber Network en Changelly.
  • Reserve waarde – ongewenste digitale items kunnen worden “gesmolten” in de Enjin Coin cryptocurrency.
  • Enkele portemonnee voor alle items – de Enjin Wallet-gebruikers om alle digitale activa op één enkele locatie te bewaren.
  • ERC-1155 Token Standard – een superieure versie van het ERC20- en ERC721-token. De transactiebundeling en multi-send-functies zorgen ervoor dat gebruikerskosten worden bespaard.

Wat is Enjin Coin (ENJ)?

De waarde van de Enjin-munt (ENJ) komt van de use-case als een opgeslagen reservewaarde in elk item dat op het Enjin-platform is gemaakt. $ ENJ is opgesloten wanneer items worden gemaakt en vrijgelaten wanneer items worden vernietigd.

Items slaan een bepaalde hoeveelheid ENJ op (vergrendelen), met items zoals de beruchte “Monoliet”Met 1.155.777 ENJ. ENJ van items kan alleen worden gewonnen door te vernietigen het item (“via het smeltproces”). Dit creëert een situatie waarin steeds meer ENJ wordt opgesloten en het totale aanbod afneemt naarmate het platform door meer games wordt gebruikt.

#meltismurderDe populaire meme “Melt is Murder” ontmoedigt de vernietiging van items

In termen van economie is ENJ een schaars goed en elk spel fungeert als een “valstrik” voor ENJ – het opsluiten van ENJ-reserve en het vergroten van de schaarste van $ ENJ. Met een beperkt aanbod van 1.000.000.000 $ ENJ fungeert deze cryptocurrency als een vorm van ‘digitaal goud’ – de waarde ervan wordt bepaald door de dynamiek van vraag en aanbod binnen het ecosysteem van de game.

Enjinx toont alle waardevolle bezittingen en games op de Enjin Plastofrm

Cross-game items – Enjin Multiverse

Een van de unieke voordelen van Blockchain-gaming is de mogelijkheid om items te maken die door verschillende ontwikkelaars in verschillende games kunnen worden gebruikt. Dit betekent dat spelers hun items tussen games kunnen dragen alsof het een enkele wereld is (ook bekend als het multiversum).

Multiverse items zijn mogelijk omdat activa worden opgeslagen op een gedecentraliseerde blockchain, zodat onafhankelijke ontwikkelaars allemaal toegang hebben tot het item. Om de ontwikkeling van cross-game-items aan te moedigen, kondigde Enjin zijn nieuwste aanwinst aan, de Stormmuur. Het is een voorbeeld van wat we kunnen verwachten met zijn gaming-activa. Stormwall is een schild dat door Enjins multiversum aan games beweegt.

In de onderstaande video zien we Stormwall als een speelbaar item in 32 verschillende games, waaronder 9Lives Arena, Age of Rust, Katten in Mechs en meer.

Waarom is een multiversum voordelig?

Een van de grootste vragen die gesteld worden over cross-game items is: waarom is het gunstig voor game-ontwikkelaars en spelers? Voor ontwikkelaars, ondersteuning van cross-game items betekent dat ze de voordelen krijgen van extra exposure van games die deelnemen aan het multiversum en een grotere retentie van spelers die het item willen testen. Dit is vooral belangrijk in dit tijdperk, aangezien de aandacht van de speler buitengewoon waardevol is en als spelers ‘kijken’ hoe een item in een ander spel werkt, verbetert de interesse van de speler aanzienlijk.

Voor spelers, het hebben van cross-game items betekent dat hun items van nature waardevol zijn, vooral op de lange termijn. Dit betekent dat de moeite die wordt gebruikt om waardevolle items te verdienen, niet wordt verspild als ze kunnen worden gebruikt in nieuwe aankomende games.

Het Enjin Coin Ecosystem

Enjin heeft een heel ecosysteem gecreëerd waar je deze items kunt maken, opslaan, verhandelen en gebruiken.

  • Enjin portemonnee – Cryptocurrency-portemonnee om cryptocurrencies, blockchain-gamingactiva en ruilwaarde veilig op te slaan. Raadpleeg onze EnjinWallet-recensie voor meer informatie.
  • EnjinX – Blockchain-verkenner om transacties en items te bekijken
  • Unity-plug-in – Hiermee kunnen game-ontwikkelaars items in games direct implementeren en uitgeven op meerdere platforms zoals iOS, Android, pc en MacOS.
  • Marktplaats – koop en maak een lijst van items met de veiligheid van slimme contracten die de handel onafhankelijk vergemakkelijken.
  • Het Enjin-ecosysteem

Enjin voor mobiele games

Een van de grootste use-cases voor niet-vervangbare tokens is in mobiele games. Mobiel gamen wordt momenteel wereldwijd geschat op $ 63,2 miljard USD en groeit jaar na jaar (Bron: newzoo​Enjin heeft een directe samenwerking met game-engine Eenheid die de Enjin SDK host, die een eenvoudige integratie van Blockchain-activa rechtstreeks in het spel mogelijk maakt.

Enjin-partnerschappen

Enjin heeft strategische partnerschappen met het verhogen van de acceptatiegraad van Blockchain Gaming en de groei van het ecosysteem. Aan de gamingkant is er een samenwerking met de platformonafhankelijke game-engine Unity met de introductie van de SDK

De Enjinwallet is onlangs de eerste portemonnee geworden die volledige Binance Chain en alle op BEP-2 (Mithril, ChangeNow) gebaseerde tokens aanbiedt.

Enjin en Samsung Partnership

Samsungs s10-presentatie op MWC Barcelona 2019 die het internet brak

Enjin is een partnerschap aangegaan smartphonefabrikant Samsung Electronics aan als technologieleverancier. Enjin Wallet werkt rechtstreeks samen met de Blockchain Keystore van Samsung, een vertrouwde zone op nieuwe Samsung-apparaten die speciaal is ontworpen om cryptografische privésleutels veilig te versleutelen. Samsung zal ook de ERC-1155-tokenstandaard van Enjin ondersteunen en de acceptatie van op Blockchain gebaseerde niet-vervangbare tokens vergroten.

Enjin en Microsoft-partnerschap

Microsoft Azure Heroes die Enjin ERC 1155 gebruikenMicrosoft Azure Heroes die Enjin ERC 1155 gebruiken

Microsoft heeft Enjin gekozen als technologieleverancier met de inzet van Azure Heroes, een programma dat direct gebruikmaakt van ERC-1155 niet-vervangbare tokens als beloning. Deze op Blockchain gebaseerde beloning wordt gegeven aan bijdragers die helpen bij het produceren van materiaal voor het Microsoft Azure-platform, waarbij deelnemers schattige badge (r) s krijgen. Makers die bijdragen aan de ontwikkelaarsgemeenschap of contenthelden krijgen bijvoorbeeld zeldzame dassen.

Deze verzamelbare dassen zijn een bewijs van prestatie als Azure Hero waarmee je kunt pronken op je sociale media. Omdat dit tokenized assets op de blockchain zijn, kunnen ze niet worden vervalst. Dus geen nepprestaties of helden hier!

Enjin is het (DeFi) -spel ingegaan

Enjin Coin (ENJ) wordt nu ondersteund door het Aave-protocol. Dit betekent dat gebruikers ENJ kunnen storten in het Aave-protocol en rente kunnen verdienen terwijl anderen uw ENJ kunnen lenen. Het Aave-protocol beschermt uw stortingen omdat het wordt beheerd door onveranderlijke en transparante slimme Ethereum-contracten. Uw ENJ wordt ook beveiligd door andere cryptocurrencies die als onderpand in het protocol zijn achtergelaten.

Hoe Enjin Wallet te verbinden met Aave Protocol

Nu, met het Enjin-Aave-partnerschap, kunt u rechtstreeks communiceren met het Aave-protocol met uw Enjin-portemonnee (wat naar onze mening de beste mobiele portemonnee OOIT is). Hier is hoe: Ga in de Enjin-portemonnee naar “DApp Browser”. Ga op de zoekbalk naar app.aave.com. Klik op “Browser-portemonnee” en wanneer u wordt gevraagd om uw markt te kiezen, kiest u “Aave Market”.

Verbind Enjin Wallet met Aave ProtocolVerbind Enjin Wallet met Aave Protocol

Enjin en BMW

Na veel speculatie heeft Enjin bevestigd dat ze samenwerken met BMW om Enjin Coin token swap te integreren in de Vantage-app van BMW. De Vantage-app is een Koreaanse app voor klantenbinding voor auto-eigenaren. Gebruikers kunnen de app gebruiken om goederen / diensten te betalen, zoals gas, snelwegtol en parkeergelden. Er zullen ook verwijzingsbeloningen zijn voor restaurants en winkels.

Aankopen in de BMW Vantage-app worden beloond met BMW-munten die kunnen worden gebruikt als uitgaven voor verschillende activiteiten en kunnen worden ingewisseld voor ENJ.

Merk op dat de token swap-functie nog niet beschikbaar is in de Vantage-app en volgens Enjin zullen er meer details beschikbaar zijn zodra deze live is.

Enjin zet onroerend goed op NFT’s met LABS Group-partnerschap

Enjin helpt LABS Group om onroerend goed op NFT’s en de blockchain te plaatsen met zijn partnerschap.

LABS Group zal het NFT-muntplatform van Enjin gebruiken om onroerend goed op de blockchain te tokeniseren. LABS Group zal gefractioneerde vastgoedakten aanbieden voor slechts $ 100, waardoor retailbeleggers (met name millennials) eindelijk de vastgoedmarkt kunnen betreden en erin kunnen investeren.

Het aanbod aan onroerend goed omvat gebouwen, hotelkamers en appartementen. Transacties zullen allemaal veilig plaatsvinden via de gereguleerde LABS Security Exchange.

Dit markeert de introductie van blockchain in ‘s werelds oudste en grootste activaklasse, met een waarde van ongeveer $ 228 biljoen dollar.

Enjin betreedt de Japanse cryptocurrency-markt

Enjin wordt de EERSTE gaming-cryptocurrency die wordt vermeld op Japanse cryptocurrency-uitwisselingen. En het gaat meteen naar de top met een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen- Coincheck.

Enjin ($ ENJ) wordt vanaf 26 januari 2021 op Coincheck vermeld.

Dit is een belangrijke eerste stap voor Enjin op de Japanse markt. De doelstellingen van Enjin zijn tweeledig: dat ENJ wordt goedgekeurd door de Japanse financiële toezichthouders en dat de acceptatie van het Enjin-platform in de Japanse gaming-industrie wordt bevorderd..

Deze notering was anderhalf jaar in de maak en moest de strenge audits en monitoring doorstaan ​​van de Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) – formeel erkend door de Japanse financiële toezichthouders, de Japanese Financial Services Agency (FSA). Het goedkeuringsproces voor cryptocurrencies in Japan is notoir moeilijk, met slechts 15 cryptocurrencies (inclusief Enjin) die zijn goedgekeurd voor notering op Coincheck.

Japan heeft ook een fel concurrerende cryptocurrency-uitwisselingsmarkt meer dan 20 uitwisselingen in werking. Coincheck is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in Japan op basis van volume, opgericht in 2014 met meer dan 1,7 miljoen gebruikers en tellen, en is er trots op de best gedownloade cryptocurrency-app in Japan te zijn.

Omdat Enjin nu voet aan de grond heeft op de Japanse markt, is het Enjin-team nu in gesprek met verschillende binnenlandse bedrijven en projecten. Omdat Japan de pioniers is van de gamewereld (denk aan Super Mario, Pokemon en Final Fantasy), zal het interessant zijn om te zien welke innovaties Enjin naar de ruimte kan brengen.

Zien Enjins officiële aankondiging op de Coincheck-lijst.

Enjin Japan CoincheckEnjin gaat naar Japan! (Afbeelding tegoed: Coincheck)

Veel Gestelde Vragen

Kost het ENJ om tokens op Enjin Chain over te dragen??

Enjin is geen blockchain, maar een project dat op Ethereum is gebouwd. Om items (niet-vervangbare tokens) over te dragen, moet u ethereum gebruiken (vergelijkbaar met hoe ERC20-tokens werken). In de toekomst gaat Enjin verkenner met extra schaalmogelijkheden (Efinity) rekening houden gratis artikeloverdrachten.

Wat is het duurste item op ENJIN

De monoliet is het duurste item op ENJIN, met 1.155.777 ENJ opgesloten in het item. Op het moment van schrijven is dit item $ 168.000 USD waard!

Wat maakt ENJIN waardevol

ENJIN is een schaars hulpmiddel dat wordt gebruikt om waarde te vergrendelen in elk item dat op het ENJIN-platform is gemaakt. Dit betekent dat naarmate de tijd vordert en meer games items maken op ENJIN, steeds meer $ ENJ zal worden opgesloten, waardoor er schaarste in het aanbod ontstaat

Waar kan ik Enjin kopen

$ Enj wordt vermeld op alle grote beurzen, zoals Binance.

Andere bronnen:

EnjinX – Blockchain-verkenner die de Ethereum Blockchain-, ERC-20- en ERC-1155-items volgt

Egamers – Enjin Games nieuwswebsite

Alles Enjin – Geweldige site met Enjin Related News

Multiversum tijdperk – Telegramkanaal over het Enjin Multiversum

Kasteel Crypto – Dekking van Enjin-spellen

AziëCryptoToday – cover van Enjin Platform

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me