Rio DeFi ($ RFUEL): de volgende financiële grens?

Rio DeFi ($ RFUEL) is een blockchain-technologiebedrijf. Het heeft tot doel de traditionele financiën te overbruggen met de blockchain-ruimte met zijn krachtige digitale infrastructuur, Rio Chain. Het richt zich op beveiliging, snelheid, schaalbaarheid en interoperabiliteit met bestaande blockchain.

Het hele ecosysteem van Rio belooft een breed scala aan diensten die gebruikers kunnen gebruiken als alternatief voor het traditionele financiële systeem. Van spaar- en kredietdiensten tot handels- en verzekeringsmogelijkheden. Al deze zijn toegankelijk met slechts een smartphone en internetverbinding.

Achtergrond

James Anderson, de CEO van Rio DeFi, en zijn team, zijn van mening dat het huidige financiële systeem dringend behoefte heeft aan nieuwe ontwikkelingen die kunnen inspelen op de behoeften van globalisering. Diensten die worden verleend door tussenpersonen, zoals betalingsoplossingen en geldovermakingen, of controle van fiatvaluta’s door lokale overheden, hebben te maken met meerdere zorgen die van invloed zijn op het hele financiële landschap zoals we dat nu kennen.

Het team achter Rio werkte aan een ecosysteem dat gemakkelijk door gebruikers in hun dagelijks leven kan worden gebruikt om zonder veel wrijving en kosten financiële transacties uit te voeren. En de kern van het project is het doel om de massale acceptatie van cryptocurrencies onder het grote publiek te ondersteunen.

Er is nog veel werk aan de winkel, maar Rio heeft een model ontwikkeld dat kan inspelen op het snel veranderende internationale financiële landschap.

Wat is RIO DeFi?

Rio Chain is een gedecentraliseerd financieel (DeFi) serviceplatform dat wordt aangedreven door slimme contracten. Het doel van het platform is om een ​​ecosysteem te bieden dat gedecentraliseerde applicaties (dApps) ondersteunt die financiële diensten leveren op basis van een enkele maar effectieve en snelle blockchain.

Het is gebouwd op zijn eigen keten, gezien de problemen die de Bitcoin- en Ethereum-netwerken ondervinden. Op dit moment heeft het aantal transacties dat door die topketens gaat, geleid tot trage transacties, dure gaskosten en een slechte acceptatiegraad. Er moest een ander platform zijn om hun nieuwe ecosysteem op te baseren en het was de Rio Chain die ze bedachten.

Via Rio DeFi kunnen nieuwe dApps nieuwe portefeuilles, services en cryptocurrencies ondersteunen.

Hoe RioDeFi werktHoe RioDeFi werkt

Pariteits substraat

Het team van Rio is van mening dat de beste manier om verder te gaan met crypto-ontwikkeling, is door een blockchain te creëren die vrijelijk kan communiceren met de anderen. Dat is de reden waarom ze de Parity Substrate-technologie gingen implementeren om andere blockchain-projecten gemakkelijk via parachains in Rio aan te sluiten..

Parachains zijn stand-alone blockchains die kunnen worden gebruikt om nieuwe dApps te ontwikkelen die gemakkelijk op andere ketens kunnen worden ingezet zonder interoperabiliteitsproblemen.

ParachainsParachains

Drie belangrijkste aandachtspunten van het Rio-project

Rio’s oplossing voor het al te vaak voorkomende probleem van langzame, inefficiënte en dure blockchains is een model dat hun drie belangrijkste aandachtspunten ondersteunt, namelijk: bruikbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging.

Hybride model: Het samenstellen van een nieuw netwerk dat schaalbaarheid en hogere transactiedoorvoer kan bieden (met een bevestigingstijd van slechts twee seconden per blok) wordt bereikt door een gefedereerd model te ontwikkelen voor de Rio blockchain.

Flexibiliteit: Door de inzet van virtuele machine-tolken met zeer lage klantvereisten en aanpasbare consensusalgoritmen, verlost u de Rio-keten van starheid en risico’s van centralisatie. Alles wat bovenop de Rio-ketting is gebouwd, kan eenvoudig worden aangepast aan de heersende marktomstandigheden zonder enige frictie als het gaat om de implementatie.

Interoperabel: Omdat de Rio-keten is ontworpen om eenvoudige koppeling tussen andere ketens te ondersteunen, kan deze verschillende organisaties efficiënt met elkaar verbinden ondanks het verschil in hun blockchain-platforms.

Drie speerpunten van RioChainDrie speerpunten van RioChain

Consensus-algoritme (bewijs van autoriteit)

Rio gebruikt het Proof-of-Authority (PoA) consensusmechanisme dat de Aura (Authority ronde) en GRANDPA (GHOST-gebaseerde Recursive ANcestor Deriving Prefix Agreement) consensusalgoritmen overneemt.

Deze twee nieuwe combinaties voor de PoA-implementatie zorgen ervoor dat er verschillende algoritmen zijn die bepalen hoe de blokgegevens worden verwerkt en hoe finaliteit wordt bereikt voor elke transactie. Door de taak van het splitsen van het schrijven van blokgegevens aan Aura te delegeren en het verificatieproces van de finaliteit aan GRANDPA over te dragen, heeft Rio een betere flexibiliteit bereikt zonder de veiligheid van de transacties die in de keten worden uitgevoerd in gevaar te brengen..

In de pijplijn staat het plan van Rio om over te schakelen naar Proof-of-Stake (PoS), vergelijkbaar met het consensusmechanisme dat is geïmplementeerd op de Bitcoin-blockchain. Vanaf nu werkt het team achter Rio aan de verschuiving naar BABE (Blind Assignment for Blockchain Extension) van Aura om de basis te leggen die nodig is voor de uiteindelijke PoS-acceptatie..

 • AURA: Het wordt aangeduid als het consensusalgoritme om de volgende blokken na bevestiging te produceren. Het werkt met behulp van een selecte set validators die de blokken op een bepaald moment genereren. Alleen de geautoriseerde knooppunten mogen validators worden.
 • OPA: Het is gedelegeerd met de taak om blokbeëindiging te bieden met behulp van “gewogen autoriteiten”. Ze gaan geen blok voor het netwerk produceren, maar ze stemmen op de “beste” versie van de blokken die door de validators zijn geproduceerd. Als meer dan tweederde van de gedelegeerde autoriteiten stemmen over een versie van de status van de blockchain, wordt deze als definitief beschouwd.

Federatieve Blockchain

Rio is van mening dat een gefedereerde blockchain om verschillende redenen beter is dan een openbare blockchain zonder toestemming. Het biedt snellere transactiesnelheid, schaalbaarheid, lage transactiekosten, laag energieverbruik, sterkere beveiliging en meer mogelijkheden om gegevensprivacyfuncties te bieden.

De implementatie van het gefedereerde model stelt Rio in staat om een ​​bloktijdbevestiging van 2 seconden te bereiken, sneller dan andere bestaande blockchains in de DeFi-ruimte. En zelfs bij deze snelheid is de Rio-keten nog steeds in staat om het netwerk te beschermen tegen 51% aanvallen, terwijl het in staat is om bijna 3.000 transacties per seconde te verwerken.

Op dit moment overweegt het team achter Rio de implementatie van een hybride PoS- en PoA-consensusmodel, aangevuld met light node validators. Dit betekent dat iedereen waarschijnlijk kan deelnemen aan netwerkvalidatie met alleen mobiele telefoons als de toegewezen knooppunten.

Rio Fuel-token ($ RFUEL): beloningen voor tokenhouders

Rio beloont zijn blockchain-deelnemers met Rio Fuel ($ RFUEL), dat ook het oorspronkelijke token is. RFUEL kan worden gebruikt als waardeopslag, betaling voor gasvergoedingen of om slimme contracten uit te voeren.

1 miljard RFUEL-tokens zullen worden gemaakt via een token generation-evenement (TGE), waarvan 70% van deze tokens zal worden gedistribueerd om applicaties en gebruikers te stimuleren die bijdragen aan de groei van het ecosysteem, 20% zal worden verkocht via community crowd sales en privé omzet, en 10% (100 miljoen) zal worden aangehouden als reserves die over een periode van 5 jaar langzaam vrijkomen.

Raadpleeg de onderstaande grafiek voor meer informatie over de distributie van RFUEL-tokens:-

RFUEL-tokendistributie

Rio Fuel token ($ RFUEL): openbare verkoop

De eerste ronde de openbare verkoop van het RFUEL-token van Rio Fuel was op 11 september 2020 binnen 40 minuten uitverkocht. $ 0,16, het minimale premieplafond is USD $ 1.000 en het maximale premieplafond is USD $ 10.000. Vestingperiode is 61 dagen met ontgrendelingen van 1/3 beginnend bij Token Generation Event (TGE) en op dagen 31 en 61 na TGE.

De tweede ronde werd vastgehouden 15 september 2020 om 6.00 uur. UTC. De prijs voor ronde 2 is $ 0,18, het minimale premieplafond is $ 1.000 en het maximale premieplafond is $ 10.000. Vestingperiode is 1 maand met ontgrendelingen van 1/4 op TGE en op dagen 11, 21 en 31 na TGE. Alle verworven tokens worden automatisch ingezet om RFUEL-staking-beloningen te ontvangen.

RFUEL openbare verkoop ronde 3 is een Eerste DEX-aanbieding van Uniswap (IDO). RFUEL zal beschikbaar zijn voor handel op Uniswap met een startprijs van $ 0,20 en alle tokens worden volledig ontgrendeld, d.w.z. onmiddellijk beschikbaar om te verhandelen. $ 0,20 is echter slechts de initiële prijs en aangezien de vorige rondes allemaal overtekend waren, is er een mogelijkheid dat prijzen onmiddellijk zullen fluctueren nadat de handel is gestart..

Kijk op voor meer gedetailleerde informatie Telegram van Rio DeFi.

Gebruik gevallen van Rio Chain

Bitcoin-uitleenplatform: Gebruikers kunnen hun BTC’s deponeren in slimme contracten bovenop de Rio Chain om rente te verdienen met hun activa. Leners kunnen hun BTC ook gemakkelijk gebruiken door te lenen via de Rio Chain.

Bitcoin-uitleenplatformBitcoin-uitleenplatform

Spaarrekening: De veiligheid van Rio kan ook een toevluchtsoord zijn voor BTC-spaarders. Gebruikers kunnen hun BTC en andere ondersteunde cryptocurrencies veilig storten terwijl ze hoge rentetarieven verdienen in vergelijking met traditionele spaardiensten van banken en andere providers.

Spaarrekening

Gedecentraliseerde e-commerce: Handelaren kunnen vrijelijk op de Rio-keten tikken om hun bedrijf te digitaliseren en daarbij enorme operationele kosten te besparen. Door hun beheer- en verkoopactiviteiten in de Rio Chain op te zetten, kunnen handelaren toegang krijgen tot een breder scala aan shoppers dankzij onder meer lagere kosten, betere betalingsgateways, grenzeloze transactiemodellen en een grotere privacy van consumentengegevens..

Gevolgtrekking

De ontwikkeling van de DeFi-ruimte is afhankelijk van het succes van projecten die alle bestaande ontwikkelingen op meerdere blockchains kunnen overbruggen. Dit geldt met name voor nuttige innovaties die vastzitten in netwerken met veel verkeer. Als adoptie het doel is, is het bouwen van een interoperabele blockchain die cross-chain implementatie ondersteunt een geweldige manier om dit aan te pakken.

Het blockchain-agnostische model van Rio DeFi zou een infantiele weg van innovaties in de DeFi-ruimte kunnen creëren. Door verschillende blockchains met elkaar te verbinden, kunnen we niet alleen mogelijk een snellere acceptatie bereiken, maar ook meer interesse in het ontwikkelen van interoperabele DeFi-modellen.

Decentralized Finance (DeFi) -serie: tutorials, handleidingen en meer

Met inhoud voor zowel beginners als meer gevorderde gebruikers, bekijk onze YouTube DeFi-serie met tutorials over de ESSENTIAL TOOLS die je nodig hebt om te handelen in de DeFi-ruimte, bijv. MetaMask en Uniswap. Evenals een diepe duik in populaire DeFi-onderwerpen zoals Reef.finance ($ REEF) en Polkadot ($ DOT)

De DeFi-serie op deze website behandelt ook onderwerpen die niet op YouTube zijn onderzocht. Voor een inleiding over wat DeFi is, bekijk Decentralized Finance (DeFi) Overzicht: een gids voor de HEETSTE trend in cryptocurrency

Tutorials en handleidingen voor de ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • MetaMask Guide: Hoe een account aanmaken? PLUS tips en hacks voor gevorderde gebruikers
 • Uniswap review en tutorial: Beginnersgids en geavanceerde tips en trucs
 • Serum DEX-gids en recensie
 • SushiSwap ($ SUSHI) uitgelegd
 • 1inch Exchange, Mooniswap en Chi GasToken: de ultieme recensie en gids

Raadpleeg onze DeFi-tokenhandleidingen voor diepgaande informatie over andere specifieke DeFi-projecten. Hier zijn enkele van onze meest POPULAIRE gidsen:

 • AAVE ($ LENDEN)
 • Ampleforth ($ AMPL) review: de essentiële gids voor dit DeFi-protocol
 • ChainLink ($ LINK) -gids: Een belangrijke schakel in de DeFi-ruimte
 • Cream Finance ($ CREAM): wat is het?
 • Curve Finance ($ CRV) gids
 • DODOEx ($ DODO): een revolutionaire leverancier van on-chain liquiditeit
 • Linear Finance ($ LINA): de toekomst van synthetische uitwisselingsplatforms?
 • Polkadot ($ DOT): alles wat u moet weten over de DeFi-lieveling van China
 • RAMP DeFi: hoe ontgrendelt het de waarde van ingezette activa?
 • Reef Finance ($ REEF): het alles-in-één defi-platform
 • Solana ($ SOL) uitgelegd
 • The Graph ($ GRT) – Het volgende niveau van gedecentraliseerde apps
 • Trustswap ($ SWAP) uitgelegd – Volgende generatie DeFi-transacties
 • Yearn.Finance fuseert het DeFi-ecosysteem
 • Wing Finance ($ WING) – Een kredietgebaseerd DeFi-leningplatform

Binnenkort komen er meer video’s en artikelen als onderdeel van onze DeFi-serie, dus zorg ervoor dat u zich ABONNEERT op onze Youtube kanaal en (voorlopig) GRATIS wekelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt worden gebracht zodra ze verschijnen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me