SuperFarm ($ SUPER): Cross-chain NFT Farming zonder code vereist

SuperFarm ($ SUPER) is een cross-chain DeFi-platform gericht op het vergemakkelijken van het proces van het maken van niet-vervangbare tokens (NFT) terwijl ze de mogelijkheid krijgen om waarde toe te voegen aan hun tokens. Het heeft zijn eigen NFT-markt waar makers van kunnen profiteren. Het protocol is ontworpen om de hele blockchain-reis van de gebruiker gemakkelijker te maken. Ten slotte is SuperFarm een ​​continu groeiend project dat meer partnerschappen zou kunnen aantrekken van verschillende spelplatforms.

Achtergrond

Elliot Wainman, de maker van EllioTrades en mede-oprichter van Dapp Evolution Games, begon zijn werk aan SuperFarm met als doel massale acceptatie voor het Ethereum-netwerk. Het doel van Elliot is om meer dan 2,5 miljard gamers over de hele wereld te bereiken die in-game assets willen kopen via NFT’s.

De eerste fondsenwervingsronde van SuperFarm bedroeg in totaal $ 1,1 miljoen, waaraan vooraanstaande cryptocurrency en financiële bedrijven zoals Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures en Spark Digital Capital, en vele anderen deelnamen..

Voordat we dieper ingaan op wat SuperFarm doet, is het belangrijk om te begrijpen wat NFT’s zijn.

Wat zijn NFT’s?

Non-Fungible Tokens (NFT) verwijzen naar digitale activa die bijna alles vertegenwoordigen, van kunstwerken of iemands identiteit. NFT’s kunnen niet worden gedupliceerd en ze hebben allemaal verschillende metadata.

Ze worden vaak gebruikt om een ​​blockchain-weergave van een actief in de echte wereld te maken, zodat ze met crypto kunnen worden verhandeld. Omdat NFT’s programmeerbaar zijn, kunnen ze worden gekoppeld met verschillende kenmerken en attributen, afhankelijk van de behoeften van de maker.

YouTube-poster

Wat is SuperFarm?

Wat is SuperFarm? (Bron: ‘DEEL 1: Introductie van SuperFarm‘Medium artikel)

SuperFarm is een ketenoverstijgend DeFi-platform voor NFT-landbouw zonder dat enige code vereist is, met als voornaamste doel het voor iedereen gemakkelijker te maken om hun eigen tokens te creëren en er waarde aan toe te voegen door middel van NFT-landbouw. En omdat het bedrijf geen coderingsvereisten heeft, vermindert het gebruik van het platform de technische complexiteit van het bedenken van hun eigen NFT.

SuperFarm NFT Farming (Bron: ‘DEEL 1: Introductie van SuperFarm‘Medium artikel)

De manier waarop SuperFarm het proces van tokenisatie abstraheert, is door middel van een reeks visuele, beginnersvriendelijke tools. Ze kunnen de regels voor hun tokens aanpassen, hun attributen identificeren, gedrag stimuleren en meer. Het SuperFarm-platform is eenvoudig te gebruiken, maar doet geen afbreuk aan kwaliteit en effectiviteit.

De tokens die op het platform kunnen worden gegenereerd, zijn ERC20-compatibel. Ze kunnen ze op elke ondersteunde marktplaats verkopen. Gebruikers kunnen zelfs hun eigen NFT-marktplaats via het platform opzetten als ze dat willen.

NFT-landbouw

Via het platform kunnen bedrijven eenvoudig hun eigen boerderijen opzetten en daar hun NFT’s opzetten. Gebruikers hebben er toegang toe om in NFT’s in te zetten en incentives te verdienen. Er is echter een minimumvereiste voor SUPER-tokens voordat iemand nieuwe boerderijen mag openen.

NFT Marktplaats

Gebruikers krijgen toegang tot de NFT-winkel waar ze NFT’s kunnen kopen via de beloningspunten die ze krijgen van de landbouw. Het stelt gebruikers ook in staat om NFT’s te kopen met ondersteunde cryptocurrencies.

Superverse

Superverse is de spelinterface voor SuperFarm. Het is een op NFT gebaseerd kaartspel dat werkt op een autobattler-setup. Afgezien van spelpunten, omvatten enkele van de beloningen die beschikbaar zijn in Superverse, NFT-drops van spelplatforms met SuperFarm-partners.

Er is een minimumvereiste voor SUPER-holdings voordat een gebruiker toegang krijgt tot de Superverse.

Vergelijkingstabel voor SuperFarm-functies (Bron: ‘DEEL 1: Introductie van SuperFarm‘Medium artikel)

Superfarm Native Token – $ SUPER

$ SUPER-token is het eigen hulpprogramma-token van SuperFarm. Het kan worden gebruikt als ruilmiddel of om bestuurs- en transactiekosten te betalen. SUPER geeft zijn houders ook toegang tot producten en programma’s die beschikbaar zijn in het gaming-ecosysteem van SuperFarm, videogamepartners en NFT-drops.

Aangezien het platform in de toekomst volledig gedecentraliseerd wil worden, is het bestuur gericht op de gemeenschap. Elke beslissing of voorstel om het platform te wijzigen of aan te passen, moet worden goedgekeurd door de SUPER-houders. Stemkracht kan worden bepaald door het aantal SUPER-fiches dat je bezit. Hoe meer je in SUPER houdt, hoe sterker je stemkracht zal zijn.

Andere aankopen die u op het platform kunt doen, hebben ook betrekking op SUPER. Het kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot enkele belangrijke functies van het platform die alleen beschikbaar zijn voor houders van SUPER.

Als je SUPER wilt kopen, staat het token vermeld op Uniswap. Hieronder staan ​​enkele gebruiksscenario’s voor SUPER.

SuperFarm $ SUPER-gebruiksscenario’s (bron: ‘DEEL 1: Introductie van SuperFarm‘Medium artikel)

Uitzetten

SUPER kan ook worden ingezet. Gebruikers hoeven alleen hun SUPER in een slim contract te vergrendelen, zodat ze daarvoor symbolische beloningen kunnen verdienen. Deze beloningsstructuur komt voort uit het innen van platformvergoedingen die ook in SUPER worden gemaakt.

Landbouw

SUPER kan ook worden ingezet voor NFT-beloningen. Door deel te nemen aan de staking voor NFT’s, kunnen gebruikers ook exclusieve NFT-beloningen ontvangen van partnerboerderijen.

Gebruikers kunnen ook hun eigen boerderijen op het platform opzetten. Er is echter een minimumvereiste van 100.000 SUPER-tokens om dit te doen. Het doel van het quotum is om ervoor te zorgen dat er weinig kans is op spam, de kwaliteit van de boerderijen en om de aankoop van het token te stimuleren.

NFT-druppels

SUPER-houders hebben ook recht op NFT-dropbeloningen. Dit zijn de NFT’s die beschikbaar zijn in de Superverse en partner-videogames. Om echter deel uit te maken van de NFT-drops, moeten gebruikers over de minimaal vereiste SUPER-tokens beschikken.

SuperFarm NFT Drops (Bron: ‘DEEL 1: Introductie van SuperFarm‘Medium artikel)

Gevolgtrekking

SuperFarm is een interessant DeFi-project. Een van de sterke punten van het platform is dat het al heeft geïdentificeerd wie zijn doelmarkt is. Als het project met succes van start gaat en meer gamers en ontwikkelaars aan boord krijgt, is het zeer waarschijnlijk dat het de interesse van mensen in crypto en DeFi aanzienlijk zal stimuleren. Stel je voor dat 2,5 miljard gamers op de cryptotrein springen; het wordt een enorme prestatie.

Bovendien is SuperFarm een ​​project waar bedrijven gemakkelijk van kunnen profiteren. Als ze hun eigen NFT’s willen maken en deze op de markt willen brengen, heeft de interface van SuperFarm het platform ook voor hen voorbereid. Als het project zijn doelstellingen bereikt, biedt het een veelbelovende vooruitzichten voor heel DeFi. Kijkend naar waar het vandaag staat, is het niet onmogelijk. Het platform is gebruiksvriendelijk en winstgevend. Het behoort tot de DeFi-projecten waar we op moeten letten.

Decentralized Finance (DeFi) -serie: tutorials, handleidingen en meer

Met inhoud voor zowel beginners als meer gevorderde gebruikers, bekijk onze YouTube DeFi-serie met tutorials over de ESSENTIAL TOOLS die je nodig hebt om te handelen in de DeFi-ruimte, bijv. MetaMask en Uniswap. Evenals een diepe duik in populaire DeFi-onderwerpen zoals Reef.finance ($ REEF) en Polkadot ($ DOT)

De DeFi-serie op deze website behandelt ook onderwerpen die niet op YouTube zijn onderzocht. Voor een inleiding over wat DeFi is, bekijk Decentralized Finance (DeFi) Overzicht: een gids voor de HEETSTE trend in cryptocurrency

Tutorials en handleidingen voor de ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • MetaMask Guide: Hoe een account aanmaken? PLUS tips en hacks voor gevorderde gebruikers
 • Uniswap review en tutorial: Beginnersgids en geavanceerde tips en trucs
 • Serum DEX-gids en recensie
 • SushiSwap ($ SUSHI) uitgelegd
 • 1inch Exchange, Mooniswap en Chi GasToken: de ultieme recensie en gids

Raadpleeg onze DeFi-tokenhandleidingen voor diepgaande informatie over andere specifieke DeFi-projecten. Hier zijn enkele van onze meest POPULAIRE gidsen:

 • AAVE ($ LENDEN)
 • Ampleforth ($ AMPL) review: de essentiële gids voor dit DeFi-protocol
 • ChainLink ($ LINK) -gids: Een belangrijke schakel in de DeFi-ruimte
 • Cream Finance ($ CREAM): wat is het?
 • Curve Finance ($ CRV) gids
 • DODOEx ($ DODO): een revolutionaire leverancier van on-chain liquiditeit
 • Linear Finance ($ LINA): de toekomst van synthetische uitwisselingsplatforms?
 • Polkadot ($ DOT): alles wat u moet weten over de DeFi-lieveling van China
 • RAMP DeFi: hoe ontgrendelt het de waarde van ingezette activa?
 • Reef Finance ($ REEF): het alles-in-één defi-platform
 • Solana ($ SOL) uitgelegd
 • The Graph ($ GRT) – Het volgende niveau van gedecentraliseerde apps
 • Trustswap ($ SWAP) uitgelegd – Volgende generatie DeFi-transacties
 • Yearn.Finance fuseert het DeFi-ecosysteem
 • Wing Finance ($ WING) – Een kredietgebaseerd DeFi-leningplatform

Binnenkort komen er meer video’s en artikelen als onderdeel van onze DeFi-serie, dus zorg ervoor dat u zich ABONNEERT op onze Youtube kanaal en (voorlopig) GRATIS wekelijkse nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt worden gebracht zodra ze verschijnen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me