WAX-tokenoverzicht – Gedecentraliseerde speluitwisseling

WAX wil een platform worden waarmee iedereen zijn eigen virtuele marktplaats voor digitale activa kan creëren. Het zal ook de huidige en toekomstige marktplaatsen in staat stellen om gemakkelijk met elkaar te communiceren door het gebruik van hun WAX-token. Dit zal de liquiditeit van digitale activa als geheel vergroten en het voor mensen gemakkelijker maken om waarde uit en tussen games te halen.

Het WAX-platform (Worldwide Asset eXchange) wordt ontwikkeld door OPSkins. OPSkins is de nummer één digitale marktplaats ter wereld, met meer dan 100 miljoen transacties per jaar. WAX stelt iedereen in staat om een ​​volledig werkende digitale itemmarktplaats te creëren zonder enige investering in beveiligingsinfrastructuur en betalingsverwerking.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van WAX

Beschermt tegen prijsvolatiliteit – Items die op het platform worden verkocht, kunnen gebruiken WAX-gekoppelde activacontracten. Prijsschommelingen zijn erg onvoorspelbaar met betrekking tot crypto en het hebben van aan WAX gekoppelde activacontracten biedt gebruikers enige zekerheid.

Beveiliging tegen oplichting – Gamers kunnen hun digitale goederen direct en veilig gratis kopen en verkopen slimme contracten

Hoge liquiditeit op het WAX-platform – Hoewel de virtuele items van verschillende games zijn, kunnen ze worden verhandeld met WAX-tokens of een WAX-gekoppeld activacontract.

Lagere kosten – Lagere kosten en eenvoudigere afrekeningsmethoden betekenen dat zowel verkopers als kopers meer uit elke transactie kunnen verdienen.

Enorme gevestigde markt – Wordt geleverd met een ingebouwde marktbasis in OPSkins, met meer dan 2 miljoen aan wekelijkse transacties

WAX-protocol

Het WAX-protocol is een gedecentraliseerde blockchain-oplossing die zich richt op de overdracht en uitwisseling van virtuele goederen en diensten. Om te voldoen aan het grote aantal transacties dat van deze markten wordt gevraagd, is een consensusalgoritme voor Delegated Proof of Stake geselecteerd, oorspronkelijk gemaakt door BitShares. Gebruikers kunnen hun WAX-tokens inzetten om bevestigingsknooppunten genaamd “Guilds” te kiezen.

Gilden

Gilden zijn de bevestigende knooppunten van het WAX-platform. Hoewel het WAX-platform bij de release 64 Guild-posities zal hebben, wordt dit verhoogd naarmate er nieuwe games en servers worden uitgebracht. Afgezien van het valideren van de blockchain, zullen Guilds extra verantwoordelijkheden hebben om te vervullen. Om een ​​gilde te laten kiezen, moeten ze eerst een voorstel indienen bij het netwerk waarin staat welke game ze zullen spelen, het percentage van de vergoedingen dat ze zullen delen met beloofde gebruikers en hoe ze de overdrachtsagenten zullen controleren..

Transferagenten

In tegenstelling tot de bots die momenteel door OPSkins worden gebruikt, gebruikt het WAX-platform Transfer Agents. Ze zijn belast met het vergemakkelijken van de overdracht van virtuele goederen tussen koper en verkoper.

1. Communiceren met verkoper en koper om het ophalen en bezorgen van het item te regelen

2. Nemen controle over het virtuele activum van de verkoper

3. Verifiëren de authenticiteit van het virtuele activum

4. Onderteken het Schikkingsuitvoeringscontract digitaal dat ze het virtuele activum hebben ontvangen

5. Leveren het virtuele bezit voor de koper

6. Onderteken het Schikkingsuitvoeringscontract digitaal dat ze het virtuele activum hebben geleverd

Ze moeten ook een obligatie van WAX-tokens plaatsen, waarvan ze niet meer mogen bedragen dan 25% van de totale waarde van de momenteel toegewezen Settlement Execution Contracts. Voor uitvoeringsdiensten voor schikkingen ontvangen ze een percentage van de vergoeding met WAX-tokens.

WAX Token (WAX) en ICO-informatie

Het WAX-token (WAX) heeft 185 miljoen totale voorraad. Alle WAX-tokens worden gegenereerd in een seed-blok. 64.750.000 WAX-tokens worden toegewezen voor de volledige tokenverkoop, wat alleen is 35% van het totale aanbod.

Details van de verkoop van WAX-tokens en token-toewijzing

Laatste gedachten over WAX

Dit is een ander voorstel voor een blockchain voor gaming in de trant van Gameflip en Enjin. Het grote voordeel van WAX is echter dat het de steun heeft van OPSkins. Dit geeft een zekere stamboom en ervaring aan het project. Het ingebouwde gebruikersbestand is ook een enorm voordeel. Alleen al op dit punt is het een solide voorstel.

Er zijn echter een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Het WAX-platform vertrouwt niet op directe API-integratie met game-uitgevers. Dit kan een goede of een slechte zaak zijn. Het voordeel is dat het een zo breed mogelijk publiek van gamers mogelijk maakt via gedecentraliseerde marktplaatsen. Het nadeel is dat ze overgeleverd zullen zijn aan game-ontwikkelaars en wat de ene dag was toegestaan, zou de volgende kunnen veranderen.

Een ander ding om naar te kijken is het lage percentage tokens dat beschikbaar is in de tokenverkoop. 35% van het totale aanbod lijkt niet veel en dit is nog niet eens rekening gehouden met de 30 miljoen gereserveerd voor de institutionele voorverkoop.

WAX Token recensie

door BoxMining

Score: 8,5 / 10

Middelen:

WAX-website https://www.waxtoken.com/

Wit papier https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blog https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me