Beste maskinvarepunger 2021 for kryptovaluta

Med de fleste kryptovalutaer som Bitcoin-utskrift er verdivurderinger, hvor du valgte å lagre dine hardt opptjente mynter, av største betydning. Det er mange tilgjengelige alternativer der ute, men hardware lommebøker eller fryselager er sertifisert sikre og egnet for personer med store mengder mynter som ønsker å trekke dem ut av sirkulasjon. Likevel kan det være andre grunner til at man kan trenge en hard lommebok. Bortsett fra pris, rangering av lommebøker og antall mynter som støttes, kan det hende at du må skaffe deg en maskinvarepungebok, avhengig av investeringsstil eller som svar på landsspesifikke regler. 

Unødvendig å si, omdømmet og sikkerheten til en lommebok er nøkkelen, og fra disse utvalgskriteriene er her de mest anerkjente og beste cryptocurrency hardware lommebøker:

Rang

Lommeboknavn

Vurdering

Type

Lære mer

vurdering1

reskontro nano s

Redaktørens valg

Hardware Wallet

Besøk Ledger Nano S

vurdering2 trezor hard lommebok

Hardware Wallet

Besøk Trezor Wallet

vurdering3 keepkey hard lommebok

Hardware Wallet

Besøk Keepkey Wallet

Beste maskinvarepunger i 2021

1. Ledger Nano S

Du kan søke på internett etter alle slags anmeldelser, men alt konstant er Ledger-produkter et kutt over resten. En skiller seg ut i katalogen deres er Ledger Nano s, og det er mange grunner til at det er en standout. Ja, vi kan argumentere fra et prisperspektiv. Ledger Nano S er relativt billigere enn jevnaldrende og langt bedre enn med tanke på antall mynter og poletter de støtter.. ledger nano hardware lommebok

Så, hva gjør Ledger Nano S til en on-demand kryptovaluta maskinvarebok? Vel, for det første kan roten være fordi det er en europeisk oppstart, og etter lanseringen i 2015 har Ledger i utgangspunktet snøballet og lagt til attraktive funksjoner. Selve enheten er lett, slank og kompakt.

Utsiden er laget av plast som gjør den støtsikker når den faller. Ledger Nano S er batterifri, noe som betyr at du først må koble den til en datamaskin før du setter opp. Selv om det er risiko forbundet med dette, må brukerne sørge for at datamaskinen er virusfri, selv om enheten fremdeles fungerer. For å lette dette tilbyr selskapet en USB-kabel for tilkobling og samtidig gjøre lommeboken mer kompatibel med de fleste datamaskinoperativsystemer som Linux, Windows og Mac. 

PROS

  • Tilbyr støtte for flere valutaer.
  • Tilgjengelig til billigere priser.
  • Kompatibel med forskjellige plattformer.
  • Har mange sikkerhetsfunksjoner.
  • Kan brukes mens du er på farten.
  • Fungerer også for flere apper for enkelhets skyld.
  • Ha en OLED HD-skjerm.
  • Leveres med maskinvareautentiseringsnøkler.
  • Ha muligheten til å gjenopprette midler fra et gjenopprettingsark.

ULEMPER

  • Ikke gratis.

Ledger Nano S er også kjent for sine sikkerhetshendelser. Ikke bare har enheten en OLED-skjerm for å sjekke transaksjonen, men de fysiske knappene som må trykkes på når du bekrefter transaksjoner, gir brukerne et nytt beskyttelseslag.

Det gjør at maskinvare lommebok hacker-bevis siden det ikke er noen måte en hacker kan trykke på knappen med mindre han selvfølgelig har fysisk tilgang til lommeboken. I tillegg lagres private nøkler i et annet brikkesett i selve enheten, noe som gir mynten det ekstra beskyttelseslaget.

Ledger Nano S kåret til # 1 beste kryptovaluta lommebok av vår leser i 2020

2. Ledger Nano X

Ledger lommebok er i utgangspunktet en av de beste maskinvare lommebøkene. Den er designet for å lagre kryptovalutaer med massive sikkerhetsfunksjoner. Kryptohandlere og investorer bruker lidenskapelig storboklommebøker for deres kryptovaluta, også rost av dem.

Ledgerselskapet som utviklet denne lommeboken, har eksponering i å lage sikkerhetsløsninger for krypto og blockchain. Den ble grunnlagt i 2014 og har kontorer i San Francisco, Paris sammen med teamet på ca. 130 ansatte.

En annen skiller seg ut funksjonen for Ledger Nano x er antall mynter som støttes. For at du skal få tak i det, vet du at lommeboken støtter alle ERC-tokens når den brukes på slep med MyEtherWallet. Det betyr i utgangspunktet at lommeboken støtter et uendelig antall poletter bortsett fra å støtte andre etablerte mynter som XRP, Tron, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og alle de 30 mest flytende myntene.

En annen unik funksjon er at Ledger Nano S er en HD-lommebok (hierarkisk deterministisk), noe som betyr at eieren av gadgeten har full tilgang til kontoen som representerer mynten, og kan til og med sikkerhetskopiere nøkkelen bare hvis enheten blir stjålet. Det er ikke alt. Selv om du kan sikkerhetskopiere lommeboken din via de første gjenopprettingsfrasene som trengs når du setter opp, krever ikke fastvareoppdatering at mynter overføres til ekstern maskinvare eller varm lommebok. Oppdateringer blir automatisert og når de er fullført; ingen mynter går tapt.

Heldigvis har selskapet vellykket samlet inn investeringer på 85 millioner dollar. Hvis vi snakker om brukergrensesnittet til lommeboken, er det veldig enkelt og enkelt å bruke. Ledger støtter flere mynter som Bitgo, MyEtherWallet, Copay og noen andre også

Ledger er også en beste ripple-lommebok i 2020 for å lagre XRP-mynter. kan du også sjekke vår beste IOTA lommebøker 2020-liste

3. Trezor

trezor lommebok

Konkurrerende med Ledger Nano S er Trezor, en opprettelse av SatoshiLabs, en tsjekkisk oppstart og den første Bitcoin-lommeboken som noensinne har kommet på markedet. Lommeboken fikk pioner-taggen, og mange forventet at den skulle være den mest dominerende lommeboken, men tingen er at lommeboken henger, selv om den fortsatt er den nest mest populære i verden. Detaljhandel på rundt $ 100, og Trezor er unik alene. 

I motsetning til Ledger Nano S og andre Ledger-produkter, tilbyr Trezor et begrenset antall myntstøtte og legger bare til noen få mynter siden lanseringen i 2013..

Så igjen, du kan koble enheten til nettbrett og andre Android-opererte enheter, men selskapet jobber med å aktivere det. Uansett deres begrensede myntstøtte, bruker Trezor samme sikkerhetstaktikk som Ledger Nano S som lagrer Bitcoins private nøkkel offline i et annet brikkesett. Den eneste fordelen Trezor har over Ledger Nano er at kildekoden er åpen kildekode og fagfellevurdert og er enkel å bruke. 

Designmessig er lommeboken laget av metall som gir beskyttelse mot fysisk skade. Dette er imidlertid ikke der den virkelige kampen er.

De fleste brukere ønsker å lagre myntene sine raskt uten noen kompliserte installasjoner. Det er her Trezor løper til topps. Under oppsett – som kan kjøres enten via myTrezor.com eller gjennom en Chrome-utvidelse, lar Trezor sikkerhetskopieres av en 24-ords gjenopprettingsnøkkel med ordfraser generert offline via RNG fra både datamaskinen og gadgeten seg selv. 

Det spiller ingen rolle datamaskinstatusen fordi Trezor faktisk er ugjennomtrengelig for nøkkelloggere, og selv når datamaskinen er hacket, vil private nøkler ikke være tilgjengelige. 

I tillegg kan du legge til en passordfrase til gjenopprettingsfrasen, men du må huske passordfrasen som du mister lommeboken til. Lommebokgjenoppretting kan gjøres via varme lommebøker som Mycelium for eksempel. For å bruke penger, må brukerne ha en firesifret PIN-kode med alle transaksjonsbekreftelser synlige på skjermen og aksent via en trykknapp. Dessuten, som Ledger Nano S, er lommeboken HD-støttet, det betyr at brukerne har kontroll over myntenes private nøkler.

4. KeepKey

keepkey maskinvare lommebok

Å holde både Ledger og Satoshi Labs på tærne er enda en elegant og sikker maskinvareboklate som brukere kan velge å lagre sine hardt opptjente digitale eiendeler som Bitcoin og en rekke andre verdifulle kryptovalutaer.

keepKey Lansert i 2015 – og senere anskaffet av ShapeShift, har lommeboken utviklet seg til å være en on-demand-gadget for brukere som ønsker en blanding av stil og sikkerhet. På rundt $ 130 er lommeboken utenfor rekkevidde for de fleste brukere, men når de betaler beløpet, er de garantert verdi for pengene.

For det første er den lett kompatibel med operativsystemene Windows, Linux og Mac, og fordi den ble utviklet i kategorien HID-klasse, kan lommeboken lett fungere i alle operativsystemer når den er koblet til. Dessuten er lommeboken hakersikker, hovedsakelig fordi det ikke er noe operativsystem installert på lommeboken som kan infiseres. Dette gir brukerne frihet til å kjøre denne lommeboken på hvilken som helst datamaskin uavhengig av tilstand. 

På utviklingsfronten er KeepKey-kildekoden fullstendig åpen kildekode og HD, noe som betyr at brukere har full kontroll over sine private nøkler. Den eneste ulempen som selskapet må jobbe med, er opprettelsen av en nettlommebok som vil eliminere behovet for tilgang til apper via tredjeparts lommebøker som Electrum.

På oppsiden er det imidlertid ingen måte at hackere stjeler dine private nøkler, siden generering skjer offline gjennom entropi mellom enheten datamaskinen. Som resten er det alternativer for å gjenopprette lommebokinnholdet ditt via en 12-ords gjenopprettingsfrase. Lommeboken har også en skjerm for transaksjonsovervåking og en knapp for å bekrefte disse transaksjonene.

Konklusjon 

Som du kan se, støttes disse lommebøkene av samfunnet, er rimelige, og viktigst av alt kan de støtte mange mynter og ERC-tokens. Fra listen er Ledger Nano S en standout og ikke på grunn av pris, men fra antall mynter / poletter som støttes. De er alltid på utkikk etter å innlemme med kryptoskaperne og tilby støtte som tegner ekstra etterspørsel etter lommeboken. Selv om kildekoden deres ikke er fullstendig åpen kildekode, er den fortsatt populær i kryptoverset.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me