Topp 5 beste Ethereum lommebøker 2021

Ethereum ble først lansert i 2015. I følge oppfinneren av Ethereum, oppfinner han denne kryptovalutaen for å forbedre Bitcoin. Dette ble oppfunnet av en 19 år gammel student. På veldig kort tid har prisen på Ethereum økt. I dag er den økt med 2900% fra den lanserte prisen.

Hovedproblemet som Ethereum-investor står overfor er Ethereum-lommeboken. Ja, det er mange pålitelige Ethereum-lommebøker tilgjengelig som kan brukes til å motta denne valutaen, sende og bytte, men å finne en virkelig pålitelig eller beste Ethereum wallet er ikke veldig lett før du prøver det på egen hånd.

Nylig fikk jeg sjansen til å teste noen av de selvpåståtte Ethereum lommebøker som brukes av investorene. Jeg bestemte meg for å dele mine anmeldelser om dem. Så hvis du er en av dem som fremdeles leter etter en pålitelig og best innen tjenester, kan Ethereum-lommebøker få hjelp.

Følgende anmeldelser av de beste lommebøkene fra Ethereum er basert på rangeringen. Den første lommeboken som jeg har rangert som nummer 1 er Ledger Nano S, den andre er Guarda Wallet og den tredje er Atomic Wallet. La oss lese mer om pris, servicegebyr, provisjonsavgift, funksjoner og sikkerhet de tilbyr brukerne nedenfor:

1- Ledger Nano S: (Editor Editor)

reskontro nano s lommebok

Harde lommebøker for digital valuta fortsatt noe nytt for mange av oss. Selv har jeg ikke trodd på det før jeg fant det Ledger Nano S, en hard lommebok som bare er laget for digitale valutaer, inkludert Ethereum. Ideen med denne lommeboken er bare fantastisk mens de tilbyr disse funksjonene over sikkerhet, som du kanskje ikke finner andre steder. Derfor har jeg bestemt meg for å rangere det øverst på listen min over beste Ethereum lommebøker. Ja, det er litt dyrt i forhold til andre, men til gjengjeld får du en levetidsløsning og gode funksjoner og sikkerhet over Ethereum.

Pris på Ledger Nano S:

Prisen på Ledger Nano S lommeboken er nesten $ 59 USD. som faktisk er en dyr lommebok for Ethereum-mynter sammenlignet med de andre. Men samtidig får du en helt annen, unik og hard lommebok for dine digitale valutaer.

Hva er inkludert i en boks?

storbok lommebok

lommebok nano boks

Boksen vil inneholde mer enn bare Ledger Nano S som fungerer og ser ut som en USB-enhet. Annet enn dette, vil du også få USB-kabelen til å koble lommeboken din til forskjellige enheter som datamaskinen. Annet tilbehør, instruksjoner og gjenopprettingsark er også inkludert i esken.

Det er trygt og trygt:

Ja, det er en maskinvare Ethereum lommebok og du må ta vare på denne lommeboken på samme måte som du tar vare på lommeboken. Men bortsett fra dette, tilbyr selskapet deg flere andre sikkerhetsfunksjoner på nettet for å holde Ethereum spart fra tyvene, eller hvis du mistet lommeboken din et sted. For å bruke lommeboken for transaksjonen, kan du sikre den med en PIN-kode. Dette betyr at hvis noen prøver å få tilgang til kontoen din, må han eller hun oppgi PIN-koden for å behandle.

Flere mynter:

hovedbokslommebok

Ethereum er ikke de eneste myntene som Ledger Nano S lar deg lagre i lommeboken, men du kan lagre flere mynter om gangen på den.

Automatisk sikkerhetskopiering generert

For å gjøre det sikrere for deg vil enheten automatisk generere en sikkerhetskopi av lommeboken din. Hvis du mistet lommeboken din et sted, vil den oppdaterte sikkerhetskopien være tilgjengelig online på kontoen din hele tiden. Gjenopprettingsarket kan fungere med en annen kompatibel lommebok eller hylsenhet hvis du vil flytte til en annen reskontroenhet i fremtiden.

LES Topp 5 beste Bitcoin lommebøker 2021

Bruk det mer enn bare lommebok

Lommeboken har ikke en skjerm men Ledger Nano S har det der du kan bruke andre ledsagende apper som kryptovaluta lommebøker, SSH, U2F og dine egne tilpassede applikasjoner, etc.

Ledger Nano S kåret til # 1 beste lommebok for ETH av våre lesere i 2021

2- Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptokurrency-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

  • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
  • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
  • Brukervennlig grensesnitt;
  • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
  • Innebygd kryptovalutautveksling;
  • 24/7 kundesupportlinje;
  • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
  • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

3- Atomic Wallet

atom lommebok

Atomic er forvaringsfritt for flere valutaer Ethereum lommebok, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe Eth i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra Ethereum, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse.

Øyeblikkelig utveksling og kjøp kryptoalternativ

Atomic Wallet lar deg bytte Ethereum mot 60+ kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe Bitcoin, Ethereum, XRP og Litecoin med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

4– CoinPayments: (anbefales ikke)

myntbetalingslommebok

CoinPayments er en av de mest populære nettbaserte lommebøkene designet for alle større og mindre digitale valutaer. Det beste med denne lommeboken som tiltrekker meg mest var den lave avgiften, lett å forstå, enkel å bruke og støtte flere valutaer på en plattform. Antall funksjoner som CoinPayments tilbyr over lommebokkontiene er også stort. Selv om det godtas av et stort antall nettbutikker, noe som betyr at du kan bruke din Eheruem for online shoppingformål enkelt.

Pris:

De CoinPayments belaster deg ikke noe for å opprette en konto på nettstedet deres. Selv identitetsbekreftelsesprosessen er helt gratis. Du blir bare belastet for din online transaksjon, når du bruker lommebok-ID-en til Coinpayments for å motta myntene dine i lommeboken din, bruk Ethereum for online shopping og overføre til et annet nettverk for investeringsformål. Transaksjonskostnaden er bare 0,5% av den totale transaksjonen. Transaksjonsgebyret øker ikke antallet Ethereums.

LES Caymanøyene utvikler et regelverk for leverandører av digitale aktivtjenester

Sikkerhet:

CoinPayments bruker BitGo Instant for ikke bare å gjøre betalingen raskere, men også sikre Ethereum. BitGo satte en rekke barrierer for å gjøre det vanskelig for hackere å hacke lommebokontoen din. Denne teknologien bruker også multi-sig-teknologi for ytterligere verdipapirer.

Mobil applikasjon:

For å gjøre det enkelt for brukerne, CoinPayments kommer med en mobilappsløsning. Enten du har Android, Windows eller Apple Smartphone, fungerer CoinPayments fint likt på alle operativsystemene deres.

Flere mynter:

Coinpayment XRP beste lommebok

Ethereum er ikke de eneste myntene som CoinPayments lar deg lagre i lommeboken din, men du kan lagre flere mynter som Ripple XRP, Monero XMR og mer .. om gangen i din online lommebokonto..

5- MyEthereum lommebok:

myethereum lommebok

MyEtherum lommebok eller MEW er opprettet av kvhnuke og tayvano. Det er fortsatt en av de nyeste lommebøkene som er tilgjengelige motta og sende Ethereum. Årsaken til at jeg har valgt denne lommeboken er påliteligheten til systemet. Det er et verktøy med åpen kildekode og på klientsiden. Dette systemet er basert på JavaScript. Som andre lommebøker, er denne lommeboken dedikert til den ene valutaen, og det er Ethereum. Dette betyr at transaksjonstiden på dette systemet er rask fordi ingen andre brukere bruker det samme systemet for å generere en lommebok for andre digitale valutaer.

Det beste som gjør denne lommeboken best er systemet bak. Som andre nettbaserte lommebøker tillater det deg ikke det lage en lommebok på serveren deres, eller til og med har du ikke mulighet til å opprette en konto på MEW. Men det lar deg lage din egen lommebok i nettleseren din, som også kan brukes på den harde lommeboken. For transaksjonen kan du bruke deres blockchain, men for dette må du først kringkaste transaksjonen.

MyEthereum Wallet er gratis:

Hvis du leter etter en gratis lommebok for Ethereum, så er dette det du trenger å velge. Ingen registreringsavgift, ingen transaksjonsgebyr og det er ingen provisjonsgebyr i det hele tatt. MEW er helt gratis fordi de ikke gir deg noen server som er vert for lommeboken din. De vil bare gi deg et sted å generere din egen lommebok for Ethereum.

Sikkerhet! Hvilken sikkerhet?

Husk at det er et open source-system. De vil opprette en fil for deg, og du er den som vil lagre den i nettleseren din eller i hard lommebok. Kort sagt, de gir ikke sikkerhet i det hele tatt. Det er du som må ta vare på denne lommeboken. Du kan lagre den som en myk kopi på datamaskinen eller andre digitale enheter, inkludert hard lommebok som Ledget Nano S.

 MEW-funksjon:

Den viktigste beste funksjonen til MEW er kostnadene som er null og andre. Du får kildefilen til lommeboken din, og det er du som må ta vare på den. Sjansene for å bli hacket eller tyveri er nesten null til du deler passordet til datamaskinen din. Dette fungerer på samme måte som din vanlige lommebok.

Konklusjon:

Hver lommebok som er designet for Ethereum kommer med forskjellige funksjoner, men formålet med tre av dem er den samme. Ledger Nano S er en hard lommebok som kan sikres av deg og selskapet gjennom et online lommeboksystem der Myntbetaling er en nettbasert lommebok hvis sikkerhet er selskapets ansvar. MEW er en open source-lommebok som ikke lagres på en online server, og sjansene for å bli hacket er nesten null. Så velg en av dem med omhu på grunnlag av en omstendighet som passer deg. (Ledger Nano S er vårt anbefalte valg)

Ledger Nano S kåret til # 1 beste lommebok for kryptovalutaer i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me