Topp 8 beste Litecoin (LTC) lommebøker 2021

Litecoin er en av de kryptovalutaene som opprettholder sin posisjon i gruppen av topp fem. Det er den eneste altmynten som har en mer enn 2000% økning i verdien. Litecoin er også en desentralisert valuta som muliggjør umiddelbare og øyeblikkelige innbetalinger over hele verden. Litecoin jobber også med peer to peer-mekanismen, og det er ingen sentrale styrende myndigheter. Det gir stor sikkerhet og brukerkontroll til investorene. Litecoin har sin egen blockchain og jobber med innovative kryptorammer. Den ble faktisk utviklet ved å huske feilene i Bitcoins blockchain-teknologi. Det er den eneste mynten som stadig har økt verdien etter Bitcoin.

Beste Litecoin-lommebøker i 2021

Kryptovaluta lagres i lommebøker over hele verden. Disse lommebøkene kan enten være i form av programmer eller noen maskinvareenheter. Med andre ord kan disse lommebøkene være både maskinvare og programvare. Lommebøker kan også ha form av frakoblede applikasjoner og nettbaserte applikasjoner. Ulike typer lommebøker tilby forskjellige sikkerhetsnivåer til brukerne. Lommebøker kan opprettes, kjøpes og lastes ned. Cryptocurrency lommebøker gir stor sikkerhet for brukerne sammen med å la dem gjøre det kjøpe og bytte litecoins. Utviklerne av Litecoin har også utviklet en lommebok eksklusiv for litecoins.

Videre bør du også lese omtaler fra andre brukere før du kjøper den beste lommeboken for oppbevaring av litecoins. Når du holder alle disse faktorene i bakhodet og leser brukernes vurderinger, er følgende 8 beste litecoin lommebøker blir brukt over hele verden.

 1. Guarda lommebok
 2. Atomic lommebok
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin-kjerne (Litecoin IQ)
 6. Mosebok
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1 – Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptokurrency-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

 1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
 2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
 3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

Hovedtrekkene:

 • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
 • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
 • Innebygd kryptovalutautveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
 • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

2- Atomic Wallet

Atomic er forvaringsfritt for flere valutaer Litecoin lommebok, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe XRP i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, MacOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra Litecoin, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse.

Øyeblikkelig utveksling og kjøp kryptoalternativ

Atomic Wallet lar deg bytte Litecoin mot 60+ kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe, hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time. Sjekk ut guiden vår for beste lommebøker

3-Ledger Nano S (Editor’s Choice)

reskontro nano s lommebok

Ledger Nano S er en av de mest kjente og mest brukte frakoblede kryptovaluta-lommebøkene. Det er lommeboken som foretrekkes av de fleste bruksområder for lagring av kryptomynter i en relativt lengre periode. Den kan brukes på farten på grunn av den mindre størrelsen og den enkle bærbarheten. Det er mye billigere enn mange andre lommebøker og kan også lagre mange typer kryptovalutaer. Derfor, hvis du skal oppbevare litecoins for investeringsformål, kan det være det beste alternativet for deg. Følgende er de mest særegne egenskapene til denne maskinvareboksen.

 • Innebygd skjerm

Ledger Nano S-knapper nå

Den aller første og mest attraktive funksjonen til Ledger Nano S er den lille innebygde skjermen. På grunn av lommebokstørrelsen på lommeboken er skjermen også litt mindre. Denne skjermen viser alle detaljene for transaksjonene som pågår. Dette hjelper brukerne med å bekrefte og behandle transaksjonene som finner sted. Brukerne kan enkelt lese detaljene på grunn av OLED-skjermen med høy kontrast.

 • Støtte for flere valutaer

hovedbok nano multivaluta

Sky-rakettverdiene til de beste kryptovalutaene har også gitt mange altcoins. Det handles mer enn 1300 forskjellige mynter over hele verden. Derfor foretrekker folk alltid å kjøpe lommeboken som tilbyr støtte til forskjellige kryptovalutaer. Ledger Nano S er en fremtredende lommebok i denne forbindelse fordi den også tilbyr støtte for rundt 30 kryptovalutaer. Dette gjør det enkelt for brukerne å bytte og kjøpe de nye kryptovalutaene. Produsenten av dette maskinvare lommebok planlegger også å legge til støtte for flere kryptovalutaer over tid.

 • Multi-plattform

En annen sjarmerende egenskap ved denne maskinvareboksen er at den kan brukes med forskjellige plattformer. Ledger Nano S støtter Windows, iOS, Android, Mac og Linux. Denne flerplattformsstøtten lager også en av de mye brukte maskinvarelommebøkene.

 • Sikkerhetsegenskaper

Sikkerheten til kryptoaktiva har alltid vært et problem. Dette er fordi disse ikke er lovlig beskyttet av noen lov. Ledger Nano S er også en topp krypteringslommebok når det gjelder sikkerhetsfunksjoner. Å være en maskinvare og frakoblet lommebok, det er mye sikkert enn mange andre lommebøker. Den bruker også Universal Second Factor (U2F) autentisering for ekstra sikkerhet. Videre lagres alle personopplysningene til brukeren i et isolert miljø ved hjelp av private nøkler.

 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Ved hjelp av Ledger Nano S avlaster også spenningen når brukernes regnskaper blir sikkerhetskopiert med jevne mellomrom. Alle sikkerhetskopiene er lagret på et eget gjenopprettingsark som er enkelt å gjenopprette.

Følgende er fordeler og ulemper med denne maskinvarekrypto-lommeboken.

PROS

 • Tilbyr støtte for flere valutaer.
 • Tilgjengelig til billigere priser.
 • Kompatibel med forskjellige plattformer.
 • Har mange sikkerhetsfunksjoner.
 • Kan brukes mens du er på farten.
 • Fungerer også for flere apper for enkelhets skyld.
 • Ha en OLED HD-skjerm.
 • Leveres med maskinvareautentiseringsnøkler.
 • Ha muligheten til å gjenopprette midler fra et gjenopprettingsark.

ULEMPER

 • Ikke gratis.

Ledger Nano S Stemte på # 1 “Beste kryptovaluta lommebok for 2019” av våre lesere!

4- Jaxx

jaxx lommebok

Enhver diskusjon om kryptovaluta lommebok er ufullstendig uten å nevne Jaxx lommebok. Den har fått mye popularitet over tid på grunn av dens unike og innovative funksjoner. Utviklerne av denne lommeboken er opptatt dag og natt med å finpusse brukergrensesnittet. Denne lommeboken tilbyr også støtte for forskjellige kryptovalutaer med mange sikkerhetsfunksjoner. En av de beste sikkerhetsfunksjonene i denne kryptoboklen er import og eksport av private nøkler som brukerne kan lagre hvor som helst på PCen. Følgende er de viktigste funksjonene i denne kryptovaluta-lommeboken.

 • Støtte for flere valutaer

Som mange andre krypteringslommebøker, Jaxx tilbyr også støtte for flere valutaer. Ikke bare dette, brukerne av denne lommeboken kan bytte valuta i lommeboken. Denne utvekslingen mellom forskjellige kryptovalutaer finner sted ved hjelp av spaceshift-teknologi. Tallene viser at lommeboken for øyeblikket har støtte for 13 kryptovalutaer.

 • Multi-plattform

En annen topp kvalitet på denne lommeboken er at den kan fungere med forskjellige plattformer. Denne lommeboken er tilgjengelig i mobil-, iOS-, Mac-, Linux-, windows- og android-versjoner. Dette betyr at brukerne kan bruke den mens de er på farten.

 • Enkelt og attraktivt brukergrensesnitt

En av de mest fremhevede funksjonene i denne kryptovaluta-lommeboken er det enkle og mye attraktive brukergrensesnittet. Teamet av utviklere har gjort grensesnittet enkelt og jobber fortsatt med å gjøre det ytterligere kort. Dette gjør det enkelt for nybegynnere å bruke denne lommeboken.

 • Sikkerhet

Å være en HD lommebok, Jaxx tilbyr mye sikkerhet for brukerne for å lagre litecoins. Lommeboken gir brukerne en nøkkel på 12 ord som også kan kalles privat nøkkel. Brukerne kan importere og eksportere denne nøkkelen fra hvilken som helst plattform. Dette betyr at sikkerheten til midlene er i brukernes hender. Oppbevar derfor alltid denne private nøkkelen på et hemmelig sted på mobilen eller datamaskinen.

Topp 5 beste stedene å kjøpe Bitcoin i 2021

Følgende er fordeler og ulemper med denne lommeboken.

PROS

 • Tilbyr støtte for omtrent 13 kryptovalutaer.
 • Gir muligheten til å veksle valutaene i lommeboken.
 • Er tilgjengelig i både mobile og stasjonære versjoner.
 • Kan brukes mens du er på farten.
 • Tilbyr mange sikkerhetsfunksjoner.
 • Har også muligheten til å gjenopprette midlene.
 • Ganske enkelt å bruke.
 • Lar brukerne når som helst importere / eksportere de private nøklene.
 • Ideell for nye brukere.

ULEMPER

 • Ikke egnet for oppbevaring av store mengder litecoins.
 • Veldig ung.
 • Mangler tofaktorautentiseringer.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin core lommebok

Hvis du vil investere i Litecoins, Litecoin-kjerne en av de beste lommebøkene for litecoin fordi det er den offisielle lommeboken som er utviklet av selskapet. Den kommer med mange sikkerhetsfunksjoner og er ganske enkel å bruke. Mange mennesker over hele verden bruker denne stasjonære lommeboken fordi den er helt gratis. Det blir synkronisert med hele blockchain i valutaen for ekstra sikkerhet. Følgende er de viktigste funksjonene i denne lommeboken.

 • Offisiell lommebok

Den viktigste funksjonen i denne lommeboken er at den er en offisiell lommebok for oppbevaring av litecoins. Brukerne kan laste den ned fra selskapets offisielle nettside.

 • Sikkerhet

Lagring av litecoins i denne lommeboken er ganske trygt fordi det også tilbyr brukerne å betjene lommeboken ved hjelp av private nøkler som er lagret i grensesnittet..

 • Lett å bruke

En annen god funksjon i denne stasjonære lommeboken er brukervennlig grensesnitt. Hele skrivebordet til brukeren blir til en lommebok mens du bruker denne. De private nøklene lagres også på samme side.

 • Gratis å bruke

Funksjonen som gjør denne lommeboken verdt å bruke er den gratis tilgjengeligheten. Selskapet tar ingen gebyrer for bruk av denne stasjonære lommeboken. Brukerne må kun betale transaksjonsgebyrene mens de bruker denne lommeboken.

Følgende er fordeler og ulemper med denne lommeboken.

PROS

 • Offisiell lommebok.
 • Gratis å bruke.
 • Enkelt og ideelt brukergrensesnitt for nybegynnere.
 • Mye sikkert for å være den offisielle litecoin lommeboken.
 • Støtter forskjellige plattformer.

ULEMPER

 • Støtter ikke flere valutaer.
 • Bare tilgjengelig for stasjonære datamaskiner.
 • Mye tregere på grunn av synkronisering med hele blockchain.

6- Rahakott – en ny sikker lommebok med flere valutaer

rahakott lommebok

Rahakott er en kryptovaluta-lommebok som lar alle sende eller motta digitale valutaer og overvåke balansen.

Du kan bruke lommeboken til å overvåke saldoen din online hvor som helst.

Det er ikke nødvendig å logge på Rahakott med e-postadressen, telefonnummeret eller brukernavnet ditt: du skriver ganske enkelt inn en mnemonic-setning.

Systemet er også sikret med tofaktorautentisering. Du kan også bruke Rahakott til å opprette flere lommebøker fra en enkelt konto – for eksempel hvis du vil opprette underkontoer for spesifikke forretningsforhold..

Rahakott-lommebøker er også “algoristiske”, ifølge en studie fra NewsBTC, som betyr at for hver transaksjon genereres nye adresser for å øke brukernes anonymitet..

Rahakott Wallet ble introdusert 12. november 2017.

7- Mosebok

exudos lommebok

Mosebok er en av de mest favorittene kryptovaluta lommebøker av menneskene over hele verden på grunn av å være gratis og støtte for flere valutaer. Den kommer lastet med mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert en 12-ords gjenopprettingsfrase. Det er også en av de berømte lommebøkene som kjører på mekanismen for romskiftteknologi. Dette gjør det mulig å støtte utvekslingen mellom forskjellige kryptovalutaer i lommeboken. Følgende er de viktigste funksjonene i denne lommeboken.

 • Støtte for flere valutaer

En av de største årsakene til at den brukes mye over hele verden er støtten til flere valutaer. Den tilbyr støtte for nesten alle de beste kryptovalutaene, inkludert mange altcoins.

 • Utrolig design

Exodus er også en av de mest attraktive lommebøkene på grunn av det meget vakre brukergrensesnittet. Den generelle utformingen av grensesnittet er mye fargerik og unik. I tillegg til å være vakker, er det ganske enkelt å bruke selv for nybegynnere.

 • Multi-plattform

Selv om Exodus er en stasjonær lommebok, støtter den likevel mange plattformer, inkludert windows, Linux og Mac. Brukergrensesnittet på alle plattformene er det samme, og enhver bruker kan bruke det på hvilken som helst av plattformene.

 • Sikkerhet

Selskapet har ikke kompromittert lommebokens sikkerhet på grunn av den enkle og attraktive designen. Det tilbyr gjenopprettingssystem med ett klikk for brukerne å gjenopprette lommeboken. Som mange andre lommebøker, må brukerne minne på 12 ords gjenopprettingsfrase.

 • Rask støtte

En annen funksjon i denne kryptovaluta-lommeboken er rask og øyeblikkelig støtte fra utviklerne.

Følgende er fordeler og ulemper med denne lommeboken.

PROS

 • Støtte for flere valutaer.
 • Kan brukes på forskjellige plattformer.
 • Vakkert og attraktivt brukergrensesnitt.
 • Gratis å bruke.
 • Tilbyr mange sikkerhetsfunksjoner.
 • Tillater utveksling mellom forskjellige kryptovalutaer.
 • Ideell for nybegynnere også.

ULEMPER

 • Bare tilgjengelig som desktopversjonen.
 • Mangler mobilapp.
 • Tilbyr ikke to faktorer autentisering.

8- Liteaddress.org

Liteaddress lommebok

Dette kalles også en papirlommebok fordi brukerne kan lagre sine private nøkler på et papir og lagre disse. Det er spioneringen som den sikreste lommeboken sammenlignet med mange lommebøker. Her er en ting som er veldig viktig å nevne at bare de vanskelige brukerne kan bruke den uten fare for å miste pengene sine. Metoden for opprettelse av papirlommebok for litecoins ligner måten disse lommebøkene er laget for andre kryptovalutaer. Følgende er funksjonene i denne lommeboken.

 • Gir brukerne full kontroll

Den mest attraktive egenskapen til denne lommeboken er at den gir brukerne full kontroll over å lage og lagre sine private nøkler.

 • Støtter forskjellige kryptovalutaer

Denne typen papirlommebok kan enkelt opprettes for alle kryptovalutaer fordi opprettelsesprosessen er den samme for alle.

 • Sikkerhet

Liteaddress.org regnes også som den sikre lommeboken på grunn av at den er frakoblet. De private nøklene blir opprettet og lagret av brukeren selv.

Følgende er fordeler og ulemper med denne lommeboken.

PROS

 • Ganske billig.
 • Kan opprettes enkelt for forskjellige valutaer.
 • Tilbyr mye sikkerhet.

ULEMPER

 • Ikke lett å bruke for nybegynnere.
 • Kan misplassere / tapt lett.

Faktorer for valg av en god Litecoin-lommebok

Ulike kryptovaluta lommebøker har forskjellige funksjoner. Noen fokuserer på sikkerhet, mens andre fokuserer på et enkelt brukergrensesnitt. Før du velger Litecoin lommebøker, vi bør ha følgende faktorer i bakhodet.

1- Brukergrensesnitt

Den aller første og viktigste funksjonen å se etter i kryptovaluta lommebøker er brukergrensesnittet. Ulike lommebøker har forskjellige brukergrensesnitt, men brukerne foretrekker alltid den med et lettfattelig brukergrensesnitt. Foretrekk også å velge den med samme brukergrensesnitt på forskjellige plattformer.

2- Støtte for kryptovaluta

Når du velger lommebøker, må du alltid huske at den skal ha støtte for ulike digitale valutaer. Denne multivaluta-støtten gjør det enkelt å kjøpe og bytte hvilken som helst kryptovaluta når som helst.

3- Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjon

Siden kryptokurver ikke er som fysiske valutaer, bør lagring av lommebøker ha en sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsfunksjon for å forbedre sikkerheten. Denne funksjonen hjelper deg med å gjenopprette alle tapte transaksjoner i tilfelle problemer.

4- Brukerkontroll

Lommebøkene som tilbyr full kontroll til brukerne regnes som beste kryptovaluta lommebøker. De fleste lommebøker gir brukerne muligheten til å få private nøkler for ekstra sikkerhet. Disse private nøklene lagres av brukerne i deres private frakoblede mapper.

5- 24/7 hjelp

I denne moderne teknologiske æra foretrekker folk å kjøpe lommebøker som tilbyr 24/7 hjelp. Dette øker brukernes tilfredshet fordi de blir sikre på hjelp i tilfelle ulemper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me