Topp 8 beste Ripple (XRP) myntlommebøker 2021 [anbefalt]

I løpet av de siste 2-3 årene har digitale valutaer fått mye popularitet. Årsaken bak dette er økende aksept av allmennheten og den generelle troen på at teknologien er kommet for å bli. I dag er den dyreste valutaen i verden kryptovalutaen Bitcoin, men det er ikke den eneste som tiltrekker seg interessetoner. Ripple (XRP) er en av topprankingskryptovalutaene som har mange fordeler i forhold til bitcoin. la oss først se på hva som er ripples XRP-mynt, og hvorfor trenger vi å ha denne krypten.

Som du vet, er kryptovalutaer ennå ikke registrert i henhold til lovgivningen i noe land. Så du må være veldig forsiktig når du velger en lommebok for kryptovalutaen din. Hvis du velger feil XRP-lommebok, kan du miste alle pengene dine på kort tid. Å bruke tid på å forstå forskjellige Ripple XRP lommebokalternativer er viktig for å beskytte deg mot svindel og svindel. For å hjelpe deg med dette, her er vår gjennomgang av 8 beste Ripple (XRP) lommebøker. ”

Best Ripple (XRP) lommebøker 2021

Oppdater: For øyeblikket (desember 2020) nedenfor listet opp lommebøker er de beste vi fikk til lagre XRP.

1 – Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptovaluta-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, MacOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

 • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
 • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
 • Innebygd kryptovalutautveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
 • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

2- Atomic Wallet:

Atomic er en forvaringsfri Ripple (XRP) lommebok med flere valutaer, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe XRP i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, MacOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra XRP, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse. Av den grunn trenger du bare å ha 20 XRP-reserver som en ubrukelig saldo som kreves for XRP-nettverket.

Direkte utveksling og kjøp krypto-alternativ

Atomic Wallet lar deg bytte XRP mot 60+ kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe XRP (Ripple), Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe, hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

3- Ledger Nano X(Redaktørens valg)

reskontro nano x-boks

Ledger Nano X er en stor forbedring på Ledger Nano S, med skjermen som er dobbelt så stor som for Nano S, dvs. 128 × 64, og bringer lommeboken opp til kvaliteten som faktisk krever en høyere pris.

Nano X er en maskinvarekryptovaluta-lommebok med en rekke oppdateringer til Ledger Nano S. De viktigste kriteriene som gjør det bedre enn Nano S er Bluetooth-tilkobling. I tillegg til en større skjerm er den også utstyrt med større knapper, noe som gjør den praktisk å bruke.

Evne til å lagre mer:

Ledger Nano X kan lagre opptil 100 applikasjoner samtidig med sin ekstra plass. Et større antall eiendeler kan lagres, alt på samme sted, noe som gjør det til et praktisk verktøy.

Eiendelene inkluderer kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP og mange flere. Man kan besøke siden Supported crypto assets for å sjekke tilgjengeligheten av eiendelene som Nano X støtter.

For å legge til et nytt aktivum på enheten, gå til Manager i Ledger Live App og klikk på den blå installasjonsknappen på ønsket mynt hvis den støttes.

Bluetooth-tilkobling:

Enheten bruker Bluetooth for tilkobling mellom to brukere. Man bør ikke være bekymret for sikkerhet da den bruker kryptering fra ende til annen. Bare offentlig informasjon som data som blir sendt, blir overført via Bluetooth. De private nøklene utsettes ikke for andre, da de oppbevares i kjølerom.

Nano X implementerer Bluetooth Low Energy (BLE). Numerisk sammenligning fungerer som et sammenkoblingsmedium mellom to enheter under transaksjonen, som faktisk er en topp moderne sikkerhetskonfigurasjon. Den numeriske sammenligningen lar begge brukerne generere en felles kode som etablerer sammenkoblingen.

Bekymringene angående kollisjon under generering av kode med enheter i nærheten løses ved å bruke AES-CMAC fra offentlige nøkler pluss tilfeldige nonces.

Før du fortsetter til transaksjonen, ber Secure Element brukeren om bekreftelse. Det vil aldri plassere noen transaksjoner uten tillatelse fra brukeren.

Dessuten kan du også bruke USB C-kabel i stedet for Bluetooth hvis frykten for sikkerhet fremdeles plager deg.

Vil du tjene gratis krypto? her er guiden vår for 15+ Bitcoin & Crypto Kraner i 2021 å tjene en pen mengde satoshi (bitcoin).

 1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
 2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
 3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

Batteriytelse:

Ledger Nano X gir et 100 mAh batteri. Batteriets levetid er høy. Den varer lenge i flere timer når den er aktivert. Når enheten ikke brukes, kan den vare i noen måneder.

Ulempen er at batteriet ikke kan byttes ut hvis det er skadet. Den kan bare lades opp via en USB C-kabel når den tømmes ut av ladning. Og det er heller ingen indikator på batteri som kan føre til at enheten plutselig slås av når den ikke blir bekreftet om strømforbruk.

Ledger Live-app:

ledger live app

Ledger Live er en perfekt følgesvenn for ledger maskinvareenheter. Denne applikasjonen lar deg administrere dine krypto eiendeler sikkert. Det gir enkel ombordstigning, dvs. du kan konfigurere Ledger Nano X med trinnvis ombordstigning gitt av Ledger Live.

Den har funksjoner som å importere kontoene dine fra Ledger Live Desktop til smarttelefonen din. Den lar deg også installere eller fjerne applikasjoner direkte fra Ledger Nano X. Brukeren kan legge til en ny valuta eller fjerne en eksisterende.

Ubegrensede kontoer for hver støttede eiendel kan nås via denne appen. Det gir også en fullstendig transaksjonshistorikk og detaljert informasjon. Den globale motverdien på dashbordet gjør det mulig for brukeren å sjekke den totale verdien av eiendelene i sanntid, uavhengig av hvor de er.

Brukeren kan sikre tilgang med en passordlås eller biometrisk godkjenning som fingeravtrykksskanning.

Sikkerhetskopiering av data:

Hvis enheten går tapt, kan brukeren gjenopprette dataene sine ved å bruke 24-ords gjenopprettingsfrasen som ble gitt under initialiseringen av enheten din for å gjenopprette kontoene dine på alle Ledger-enheter.

Pris:

Ledger Nano X koster $ 119. Dette inkluderer gratis frakt til nesten alle land. Den høye prisen kreves på grunn av Bluetooth-støtte og ekstra lagring av eiendeler. Dens unike funksjoner gir rettferdighet til prisen. Hvis Nano X-prisen er dyr for deg, kan du fortsatt kjøpe Ledger Nano S for $ 59

Mer om Ledger Nano X

 • 1 maskinvare lommebok (Ledger Nano X)
 • 1 USB-kabel
 • 1 nøkkelring for enheten
 • 3 gjenopprettingsark
 • 1 komme i gang brosjyre
 • Ledger klistremerker

Ledger Nano kåret til # 1 beste lommebok for XRP av våre lesere i 2021

4- Toast lommebok:

toast lommebok xrp

Toast Wallet er en gratis open source Ripple (XRP) lommebok som alle kan bruke.

Toast lommebok er en av de mest praktiske lommebøkene som brukes til lagring av Ripple XRP. Prosessen med å lagre Ripple er ganske enkel i denne lommeboken at alle kan bruke den enkelt. Det gir mye sikkerhet for de overførte midlene. Følgende er hovedtrekkene i denne lommeboken.

1-Multi-plattform

Den aller første funksjonen i denne lommeboken er at den er tilgjengelig for nesten alle plattformer. Brukerne kan bruke den enten de bruker Windows, Android og til og med iOS. Separate applikasjoner av denne lommeboken er tilgjengelige for hver plattform.

2-enkel å bruke

Den neste fordelen med å bruke Toast lommebok er at den er ganske enkel å bruke. Brukerne trenger ikke å gå gjennom forskjellige trinn for å lagre  Ripple XRP som i andre lommebøker.

3-null gebyrer

En annen fordel med å bruke Toast Wallet er at den ikke tar et transaksjonsgebyr og er helt gratis for alle brukere. Du har bare 20 XRP-reserve for å behandle transaksjonene dine.

5- Myntbetaling:

myntbetalingslommebok

CoinPayments er en kryptovaluta betaling nettsted som lar deg lagre den digitale valutaen din online i lommeboken. Det fungerer på samme måte som det fysiske bankarbeidet ditt. De godtar mer enn 1300 forskjellige typer altcoins der deres transaksjonsgebyr er bare 0,5%. Denne avgiften er den samme for alle typer investorer. Selskapet er registrert og basert i Canada og kjent som et av de mest autentiske og legitime betalingsplattformer for kryptovaluta.

Som andre kryptovaluta-plattformer, er CoinPayments begrenser deg ikke til å bare bytte og investere altcoin gjennom nettverket deres, men de lar deg også bruke pengene dine til online shopping. I dag er det tusenvis av nettbutikker som godtar CoinPayments som betalingsmåte.

CoinPayments-avgift:

I utgangspunktet er CoinPayments gratis for alle brukere. Alle med gyldig e-post-ID kan registrere seg for CoinPayments lommebok. Gebyret belastes bare når en bruker foretar en transaksjon. Gebyret er belastet for forskjellige typer transaksjoner som inkluderer:

 • Kommersielt innskudd
 • Innkommende betalinger

Den generelle avgiften for CoinPayments er bare 0,5% av alle typer transaksjoner. Transaksjonens størrelse påvirker ikke denne satsen. Dette gjelder alle typer investorer.

Uttak av mynter:

Lommeboktjenesten har noen gebyrer, men det er ingen gebyr for de personlige innskuddene på lommeboken. Det er 100% gratis. Lommebokuttakene er også 100% gratis til du ikke bruker det til kommersielle varer eller bruker det som betalingsmåte mens du handler online.

Største betalingsnettverk:

CoinPayments er et av de raskeste og største betalingsnettverkene. Det er mer enn 300.000 leverandører i 182 land, som nå godtar CoinPayments som en metode for å godta betaling fra sine kunder. Med denne store prestasjonen, CoinPayments har gjort det enkelt for brukere som har digitale valutaer å bruke det, som papirpenger. Du kan kjøpe alt fra hvor som helst eller til og med trekk ut Ripple XRP i banken din ved hjelp av CoinPayments.

Multi-mynt lommebok:

Coinpayment XRP beste lommebok

De andre lignende nettstedene lar deg bare bruke myntene dine i lommeboken for investeringsformålet. Dette begrenser deg til å bruke dine egne penger. Myntbetalingen jobber med mange nettbutikker og e-handelsprogramvare som lar deg kjøpe online. Du kan bruke din Ripple (XRP) lommebok som din personlige lommebok for å foreta en betaling på forskjellige plattformer,

BitGo:

CoinPayments støttes av det populære altcoin sikkerhetsnettstedet BitGo. BitGo er vanligvis bare kjent for BTC-betalingene, men på CoinPayments kan du bruke denne tjenesten for alle typer digital valuta inkludert Ripple Coin “XRP”. Dette gjør prosessen med transaksjon og betaling veldig rask. Når det er raskt, betyr det at du kan investere pengene dine umiddelbart eller selge mynten din hvis du ser en økning i prisen.

Fullstendig sikkerhet:

For å sikre brukerens penger, er CoinPayments bruker et verktøy som BitGo. Dette er en multi-sig-teknologi som gir fullstendig beskyttelse av pengene dine. Ingen transaksjoner kan gjøres uten godkjenning fra kontoeieren.

Koblet til bankkontoer:

I starten var funksjonen med flate bosetninger bare tilgjengelig for kanadiske brukere. Men nå har brukerne fra USA og Euro-selgere også lov til å nyte de flate avregningsalternativene. Dette gjør at de kan få pengene sine på bankkontiene sine. Det fungerer på samme måte som Payment fungerer. Du klikker på uttak og får penger i banken din.

Selskapet er basert i Canada, og nå godtas det av mer enn 296 000 online-leverandører i forskjellige land. Dette gir brukerne garantien for at selskapet er ikke svindel eller falsk. Du kan bruke tjenestene deres til Ripple mynt lommebok formål. Lommeboken deres har avanserte funksjoner. Du kan ikke bare bruke Ripple kun for kjøp og salg, men også som betalingsmåte i forskjellige nettbutikker.

De avanserte sikkerhetsfunksjonene, hvelvalternativene og BitGo gjør det til en allsidig plattform for betalinger. Så hvis du leter etter en sikker kryptovaluta lommebok for myntene dine, da bør du bli registrert hos CoinPayments nå uten å bli bekymret for sin legitime status. Registreringen er 100% gratis, og avgiften på transaksjon og lommebok er også mindre sammenlignet med konkurrerende selskaper.

6- EXARPY:

exarpay lommebok gjennomgang

Exarpy er et grensesnitt som lar brukerne samhandle med Ripples nettverk. Den har ingen tilknytning til Ripple, men letter bare brukerne for å bruke nettverket. Denne lommeboken er pålitelig, rask, sikker og ganske enkel å bruke. En av de mest attraktive funksjonene i dette grensesnittet er at brukerne kan bruke den på nesten alle enhetene. Å bruke dette grensesnittet tar 0,025 XRP-avgifter for hver transaksjon. Brukerne kan bruke den uredd fordi den ikke lagrer informasjonen om brukeren. En kryptografisk generert PIN-kode blir gitt til brukeren for å logge på og bruke denne lommeboken. Brukerne kan lagre, sende og motta hvilken som helst mengde Ripple gjennom denne lommeboken.

Du kan sjekke FAQ-delen her før du begynner.

7- Edge Wallet:

kant xrp

Edge Wallet er en funksjonsrik lommebok som omsettes fra Airbitz og ble lansert i februar 2018. De mest beundrede funksjonene til denne lommeboken er det enkle brukergrensesnittet og unike tilnærmingen til sikkerheten til pengene dine. Grensesnittet virker ganske enkelt for brukerne av bankapper. Lommeboken tilbyr fasiliteter for sending, mottak, lagring og bytte av mynter. Tidligere måtte nesten alle lommebøkene være avhengig av tredjepart for sikkerhet på serversiden. Men Edge gir deg et brukervennlig sikkerhetslag, og brukerne kan kontrollere funksjonen til dette sikkerhetslaget. Denne siste kryptovaluta lommeboken kommer med en slik arkitektur som fungerer med hvilken som helst blockchain. Dermed vil den tilby støtte for nesten alle kryptovalutaene som handles over hele verden.

Den vil til og med støtte hver nye mynt forutsatt at utviklerne av mynten utvider sin støtte gjennom en enkel plug-in. Edge lommebok er også utstyrt med Spaceshift-teknologi som lar brukerne enkelt bytte mellom kryptovalutaene uten behov for kryptobørs. Her er det verdt å nevne at lommeboken støtter visning av beløp i mindre valører. Følgende er fordeler og ulemper med denne lommeboken:

PROS

 • Et enkelt brukergrensesnitt ideelt selv for nybegynnere.
 • Tilbyr sterke sikkerhetsfunksjoner som 2FA og gjenoppretting av sikkerhetsspørsmål.
 • Støtter mange populære kryptovalutaer og planlegger å tilby støtte for alle i fremtiden.
 • Har åpen kildekode.
 • Tilgjengelig for Windows, Android og iOS.
 • Støtter kryptohandel i lommeboken.

ULEMPER

 • Mangler webgrensesnitt.

8- GateHub:

gatehub krusning

For tiden har GateHub å gjøre med flere populære digitale valutaer, inkludert XRP og BTC. Prosessen med å sette inn penger og kjøpe Ripple (XRP) på GateHub er veldig enkelt og raskt. De tillater brukerne å kjøpe Ripple-mynt ved å betale penger direkte gjennom en bank, men dessverre må du først kjøpe BTC og deretter konvertere den til andre digitale valutaer, inkludert Ripple XRP-mynt..

Gatehub er en av de XRP lommebøkene som er nevnt på offisielle nettsted for Ripple (Ripple lab). Det har gått ganske lenge siden Gatehub tilbyr tjenester fra lommebok for XRP. Investorer stoler mest på GateHub fordi Ripple-mynt har nevnt det i listen over lommeboken der de også tilbyr flere interessante funksjoner på nettstedet deres.

De viktigste funksjonene som GateHub tilbyr sine investorer er interessante og gjør det enkelt for investorer å administrere det for investeringsformål.

Lett å bruke:

For det første er lommebokens utforming enkel og enkel å bruke. Lommeboken viser en fullstendig historie med betalingene og viser det nøyaktige beløpet du har brukt til kjøp Ripple (XRP). De sender varsler via e-post relatert til økonomiske transaksjoner for å holde brukerne oppdatert om den økonomiske verdien av lommeboken.

Akseptert av nettbutikker:

Det har vært en tid nå siden Gatehub tilbyr lommeboktjenester. Mange nettbutikker godtar nå dem som betalingsmåte. Så du kan bruke XRP til online shopping, det er ikke begrenset til handelsformål.

Avansert analyse:

GateHubs analyseseksjon viser sanntidsfrekvensen på XRP, USD, og andre valutaer. Dette gjør det veldig enkelt for brukerne å investere pengene sine til rett tid. Analysestatistikken viser også statistikk etter grafikk. Dette gjør det enkelt for brukere å forstå og betjene lommebokontoen sin.

Ønsker du å kjøpe XRP? Les vår nye guide: En ultimat guide for kjøp av rippel (XRP) i 2021

Les også: 5 tips for å beskytte dine kryptovalutaer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me