Najboljši dokazi o vložku (POS) kovanci 2021

Pogovorimo se o najboljši dokaz o kovancih 2021 danes! Kriptovalute, ki temeljijo na verigi blokov, niso samo priljubljene med vlagatelji, temveč tudi pomagajo pri reševanju zapletenih problemov za skupnost. Preden se poglobimo v članek, naj vam samo razjasnimo, kaj je resnični pomen vložka. To je nekakšen postopek, pri katerem lahko kdor koli z minimalnim zahtevanim stanjem kriptovalut zadrži različne denarnice in menjalnice in lahko z ničimer ne zasluži dobitekov.

Kaj je PoS?

Dokaz o vložku AKA PoS je koncept, ki navaja, da lahko vsaka oseba, ki ima kripto kovance, potrdi ali izkoplje transakcije veriženja blokov. Odvisno od tega, koliko kovancev imajo investitorji v času transakcije. Pomeni, da več kot ima dokaz rudarskih kovancev, več rudarske moči bo imel. POS je bil v bistvu ustvarjen kot alternativa dokazilu o delu (PoW).

To je dovolj za preverjanje preteklosti. Mislim, da je zdaj čas, da se odločimo za izbor najboljših kovancev, ki jih bomo vložili v letu 2020. Ta seznam vam bo v idealnem primeru omogočil, da določite, kje je mogoče kripto-sredstva bolje hraniti in prejemati pomembne nagrade.

Najboljši dokaz o vložku (PoS) Seznam kovancev 2021

1.. NEO

Neo, prej znan kot Antshares, je odprto omrežje za pametno gospodarstvo. Pogosto se imenuje Ethereum Killer ali včasih kitajska različica Ethereum. NEO je prva decentralizirana odprtokodna kripto in blockchain platforma na Kitajskem. Kljub temu, da ima svojo valuto, imenovano kriptovaluto NEO, ima na svoji podružnici še en žeton, imenovan GAS ali ANC-Altcoins.

Svoj žeton GAS lahko založite na denarnico NEO za lep donos in tako kot druge POS kriptos, vam ni treba ves čas odpirati denarnice. NEO svojim uporabnikom ponuja široko paleto decentraliziranih aplikacij. Omrežje se je razširilo z digitalnimi identitetami, kot so prstni odtisi, prepoznavanje obraza in prepoznavanje glasu.

Z držanjem NEO na borzi Binance lahko dobite približno nagrado 1,95% z mesečnim in letnim zaslužkom v višini 0,0016 NEO in 0,0195 NEO z držanjem 1 NEO. Svoj NEO lahko vložite tudi v eno najbolj znanih denarnic, to je denarnico Guarda in denarnico Atomic. Obe denarnici podpirata vložek NEO. Skupna stopnja nagrajevanja obeh denarnic je 1,95% s 0% pristojbin.

Iščete najboljše spletno mesto za rudarstvo v oblaku leta 2021?

2.. Tezos (XTZ)

Ko gre za letne obresti, ga lahko štejemo za enega najboljših kriptos. Tezos je nov in najbolj znan projekt verig blokov iz verige Tezos. Z neverjetnim dvigom 232 milijonov dolarjev med ICO si je lahko predstavljal, da je kripto dobil nekaj moči.

Kripto je odprta udeležba javnosti z dolgoročno nadgradljivostjo. Tezos ponuja pametno kontaktno tehnologijo. Tezos ima nekaj edinstvenih in neverjetnih lastnosti. Sodobni verigi blokov ponuja inovacije in številne funkcije, kot je LPOS.

Tezos je zelo enostavno vložiti. Vložki Tezosa na Binance so 0%, Kam jemlje Coinbase 25% z njimi. Na Binanceu obstajata dva načina, na katera lahko stavite Tezos. Tezos lahko spečete z letno nagrado v višini 6,20% ali pa lahko Tezos prenesete z letno nagrado v višini 5,50%. Isti odstotek nagrade prejme denarnica Guarda, ko gre za vložitev vašega kovanca.

3.. ČRT

DASH je priljubljena digitalna denarna kriptovaluta. Ko gre za izvajanje mehanizma soglasja za dokazovanje deležev na temeljni osnovi, drži izvor. Je edinstvena bitcoin osnovna kriptovaluta z dodatno zasebnostjo in hitrimi transakcijskimi funkcijami, tako kot InstantSand in PrivateSand. Ta kripto se prepozna kot decentralizirana elektronska valuta na ravni peer-peer in si prizadeva biti transparentna kot dejanska gotovina, ki jo uporabljamo v resničnem življenju, na primer GBP / USD / INR ali EUR.

Dividende lahko zaslužite z zagonom glavnega vozlišča, tako da držite DASH. Toda, če želite zagnati glavno vozlišče, potrebujete v povprečju 1000 enot DASH in 1 enota vas stane približno 300 USD. To je pa velika igra!

Če imate znatno količino enot DASH, jih lahko založite v znane kripto denarnice, kot so denarnica Guarda, atomska denarnica in denarnica Ledger, z letno nagrado v višini 5,72% z letnim zaslužkom 57,2474 DASH z držanjem 1.000 enot DASH. Binance in Coinbase podpirata tudi vložitev DASH z letno stopnjo nagrajevanja 5,72%

4.. QTUM

QTUM je odprtokodna mreža kriptovalut, ki jo je ustvaril in vztraja projekt QTUM. To je decentralizirano omrežje blockchain tehnologije, ki lahko upravlja pametne pogodbe z dokazili o pooblastilu za vloge prek virtualnih strojev. To je hibrid Ethereuma in bitcoinov, ki ima še vedno svojo POS dimenzijo. QTUM je nekakšna mešanica obeh verig, ki zajema najboljše dele obeh verig in nam daje najboljšo mešanico obeh v resničnem svetu.

Tehnološko je močno kot katero koli drugo omrežje na trgu. QTUM je osredotočen na dve najbolj priljubljeni kriptovaluti na svetu. Svojim strankam ponuja tudi orodja, ki jih ponujata Bitcoin in Ethereum za njihovo spodbujanje! Za izvajanje pametnih pogodb Ethereum na QTUM uporablja navidezne stroje Ethereum. To je neverjetna funkcionalnost kovanca. Decentralizirano aplikacijo Ethereum je mogoče prenesti tudi na QTUM s pomočjo najmočnejše skupnosti razvijalcev mreže Ethereum.

Želite vedeti, kako vložiti QTUM? No, letno nagrado lahko zaslužite v višini 6,00% z vložitvijo kovanca na borzo Binance in Coinbase. Različne druge denarnice, kot sta atomska denarnica in Guarda, prav tako podpirajo vložitev QTUM-a z letno nagrado v višini 6% brez provizij.

5.. CUTcoin (CUT)

CUTcoin je zelo ambiciozen projekt, vendar ga je najpreprosteje opisati, če rečemo, da gre preprosto za digitalni denar. To kakovost je pridobil z vključitvijo napredne in resnično preizkušene zaščite pred šifriranjem v svojo verigo blokov (vključno z RingCT, Bulletproofs itd.), Tako da lahko vsako transakcijo, opravljeno na platformi, obravnavamo kot digitalno gotovinsko transakcijo. Stanja v denarnici, znesek transakcije, pošiljatelj in prejemnik so privzeto zasebni v verigi blokov. Je  kriptovaluta zasebnosti vendar je za razliko od Monera (uporablja se nekaj Monero kriptografije) zgrajen na okolju prijaznem soglasju Proof of Stake.

Konsenz podjetja CUTcoin Proof of Stake je prvi v zgodovini, ki v celoti skriva skupno količino kovancev tudi v denarnicah. To je privzeta država, ki ščiti finančno zasebnost svojih uporabnikov kot njihovo osnovno človekovo pravico. Uporabniki lahko kupijo poljubno količino CUT-a in ga takoj vložijo v svojo denarnico ali prek CUTcoin-a Bazen in zaslužite obresti za svoj delež, ki je trenutno v bližini 25% na leto, na dan.

6.. Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) se ima za najbolj individualizirano, decentralizirano, učinkovito in interoperabilno blockchain platformo. To je decentralizirano omrežje Tendermint in bizantinskih algoritmov, občutljivih na napake, ki jih upravljajo decentralizirane verige blokov.

Uporablja DPoS, kjer delujejo pooblaščenci in potrjevalniki. Metoda, imenovana delegirano dokazilo o deležu (DPoS). Delegati morajo določiti, kateri validatorji naj bodo vključeni, preveritelji pa morajo preveriti transakcije in dodati nove verige. Vse stranke lahko prejmejo bonuse za vložke, ki trenutno plačujejo v ATOM-u, lahko pa uporabijo žeton katerega koli bloka, dodanega v omrežje.

Cosmos je še vedno zelo priljubljen projekt in ATOM je trenutno 25. največja kripto valuta s tržno kapitalizacijo na svetu. Kriptovaluta je fantastična, zato se lahko, če se sanje za “Svet blokovne verige” učinkovito izvedejo, nagrade za vložke izplačajo v različnih drugih kriptovalutah. Trenutno ima letno nagrado v višini 8,32% na borzah Coinbase in Binance. Z enakim povprečjem letne nagrade ga lahko založite tudi v Atomic Wallet in Ledger Live.

7.. PIVX

PIVX je lahko okrajšana kot Private Instant Verification Transaction, kriptovaluta, ki se med transakcijo osredotoča predvsem na varnost in zasebnost. Iz DASH je bil razpuščen v začetku leta 2016 in je popolnoma delujoča POS valuta, ki svojim potrošnikom omogoča, da položijo kovance s pošteno donosnostjo na verigi blokov. Še ena omembe vredna stvar je, da je dobra ovira za nizke vnose in lahko vložite poljuben znesek, pri čemer ni omejitev.

Obstaja še en način zaslužka prek PIVX z zagonom enot pribl. 10.000 enot na glavnem vozlišču. Ponuja 5% skupne donosnosti vaše naložbe. To je velika priložnost za tiste, ki imajo veliko količino enot PIVX, tako da enote zdaj postavijo na glavno vozlišče.

Lahko nastavite svoje glavno vozlišče ali pa svoj kovanec postavite na različne denarnice in menjalnice. Kovancev ne morete vložiti niti na Binance in Coinbase, niti na različne denarnice, kot so Ledger Live, Atomic Wallet in Guarda Wallet. Na te zgoraj omenjene denarnice in menjalnice lahko vložite svoj kovanec na tri preproste načine. Poglej!

8.. Lisk (LSK)

Okvir LISK, ki temelji na blockchainu, pomaga vsakomur, da v svojem omrežju razvije decentralizirane aplikacije (DApps). Razvijalcem, vlagateljem in oblikovalcem projektov zagotavlja zmožnost gradnje stranskih verig. Stranske verige so aplikacije, pri katerih je osnova aplikacije zgrajena na verigi blokov Lisk. Lisk ima zelo uporabniku prijazen vmesnik, ki temelji na JavaScript-u. Za vložke je Lisk dostopen s strani Bit-Z, OKEx in Kucoin.

LSK ali Lisk coin je valutno ime Lisk, ki se uporablja predvsem v decentraliziranih aplikacijah na glavni verigi Lisk. Če govorimo o bitcoinih in drugih, to ni valuta, kot je ta, kjer bi jo trgovci lahko uporabljali kot plačilni prehod, ampak se uporablja kot valuta za razvijalce, ki uporabljajo omrežje ali želijo uporabljati.

Svoj kovanec Lisk lahko vložite v različne borze in denarnice, kot sta Coinbase in Atomic Wallet, z odstotkom letne nagrade 1,61% z glasovanjem za delegate ali z zagonom vozlišča za delegate z letno nagrado 5,24%

9.. Zvezdnik (XLM)

Stellar je skupna mreža, ki ljudem omogoča učinkovit, hiter in udoben prenos sredstev po vsem svetu. Zasnovan je za povezovanje bank, plačilnih omrežij in državljanov ter vam pomaga, da “hitro, učinkovito in za delce kentavra” prenesete denar čez mejo. Na kratko si želi hitrejših, enostavnejših in bolj gladkih čezmejnih nakazil kot pri trenutnih sistemih bank in nakazil.

Stellar je hkrati distribuirano plačilno omrežje, ki se osredotoča na preproste in cenovno dostopne čezmejne prenose in tudi forum za gostovanje ICO. Omrežje Stellar je bilo ustanovljeno leta 2014 in ima lastno digitalno valuto, imenovano Lumen (XLM), ki je zelo pomembna za omogočanje tujih prenosov in hitre transakcije med različnimi valutami..

Lumen XLM lahko shranite v vrsto denarnic in menjalnic, vključno z denarnico Ledger v živo, na borzi Coinbase in borzi Binance. Na omenjenih borzah in denarnicah lahko glasujete za sklad, tako da prejmete letno nagrado v višini 1%. To pomeni, da z vlaganjem 1.000 enot XLM lahko letno zaslužite 10 XLM.

10.. Ontologija (ONT / ONG)

Ontologija je blockchain omrežje, zgrajeno za podporo drugim blockchains, tako javnim kot zasebnim, da lahko podjetja izkoristijo svoj tehnološki napredek. Podjetjem omogoča, da podatke shranijo zasebno ali javno prek verige blokov ONT, ki cilja na podjetja. Da HongFei in Erik Zhang sta soustanovila podjetje in sta ustanovitelja verige blokov NEO.

Na platformi Ontology sta dva žetona: žetoni ONT in NVO. Ta dva žetona imata različno funkcionalnost. ONT lahko kupite na običajnih borzah kriptovalut, vključno z Binance, Huobi, OKEx, Bibox itd. Vendar žetona ONT ni mogoče kupiti s fiatom, pred zamenjavo z ONT pa morate fiat pretvoriti v znan kriptokovanec..

Obstajajo različne borze kriptovalut in denarnice, kjer lahko vložite svoje kovance ONT in zaslužite del tako, da držite svoj kovanec na borzah. Trenutno denarnica Guarda in denarnica Ledger Live podpirata ONT / ONG z letno nagrado v višini 7,3% letna nagrada.

11.. Algorand (ALGO)

Algorand blockchain omrežje, zgrajeno z odprtim, legitimnim javnim blockchainom za gradnjo gospodarstva brez meja. Z drugimi besedami, Algorand potrebuje ekosistem, ki vsem omogoča aktivno in produktivno. Ta model temelji na temeljnih konceptih uporabnosti, takojšnjih prenosov, enostavne uporabe in uvedbe ter zmogljivosti.

Algorandov protokol je zasnovan za pospeševanje. Teoretično so razvijalci z uveljavljanjem blokov v samo enem krogu glasovanja dosegli optimalno uspešnost. To omogoča takojšnjo dokončanje bloka in znatno izboljša transakcije omrežja na sekundo. Z dramatičnim povečanjem hitrosti lahko mainnet obdela 1000 transakcij na sekundo z zakasnitvijo največ 5 sekund na transakcijo.

Čeprav je ALGO kategoriziran na Binance, je kovanec del številnih drugih trgov, kot so Huobi Global, OKEx, Coinbase Plus in BitMEX. Vlagatelji lahko zaslužijo pasivni dohodek tako, da kripto na Binance stavijo. Lahko staviš na Algorand o Binance in lahko prideš do 5,79% letna nagrada. To pomeni, da če vložite najmanj 1 ALOG, lahko zaslužite 0,0579 ALOG do konca leta.

12.. PIU (vechain)

Vechain je eno največjih mrežnih podvigov v dobavni verigi. Kovanec je uvrščen na seznam najboljših kovancev leta 2020. Od prvega nastopa v glavni mreži dobijo veliko pokritost. Ob zagonu mainneta so se začeli pojavljati njihovi izvorni žetoni VET z naraščajočim prilivom na različne borze. Uporaba tehnologij veriženja blokov je pomembna prelomnica za VeChain. Osredotočil se je predvsem na poslovne aplikacije. Od leta 2015 in temelji predvsem na logistiki prek upravljanja dobavne verige, vključno s spremljanjem, zagotavljanjem kakovosti, upravljanjem zalog in še veliko več. Večinoma deluje v smeri omogočanja pametnih transakcij, VET je mogoče zlahka primerjati z NEO in Ethereumom.

Obstajata dva kovanca, s katerimi se Vechain približa VET in BTHO. Glavno vozlišče ima VTHO za vložitev VET. BET je gorivo Vechaina, medtem ko je Vet lastnik blockchaina. Vechain omogoča udobnejše in preprostejše stave z elegantno mobilno aplikacijo.

Žeton VET je razvrščen v široko paleto borz. Sem spadajo LAToken, OceanEx in kar je najpomembneje Binance. Obseg žetona VET na teh borzah je veliko večji kot pri drugih kovancih s tržno kapitalizacijo. Obstaja 5 možnosti, s katerimi lahko na Binance vložite svoj kovanec za poklicno izobraževanje in usposabljanje. Od vseh jih je najbolj koristno zagnati vozlišče Authority. V povprečju lahko zaslužite letno nagrado v višini 3,17% tako da vložite svoj kovanec za poklicno izobraževanje in usposabljanje. Najnižja letna nagrada je 1,87% ki je z držanjem Vechaina.

13.. Livepeer

To je predvsem trg med distributerji pretočnega videoposnetka (na strani povpraševanja) in razvijalci aplikacij. Razvijalci lahko Livepeer vključijo v svoje aplikacije z namestitvijo njegovega vozlišča, lahko zaženejo medijski strežnik Livepeer in lahko financirajo svoj račun prek Ethereuma. Do zdaj na Livepeerju ni bilo predvajanih več kot 100 dogodkov.

Cilj projekta je povečati zanesljivost videoposnetka, hkrati pa zmanjšati stroške njihovega spreminjanja. Podpirajo infrastrukturo p2p, zavarovano z verigo blokov Ethereum, ki deluje preko tržnice. žeton, ki ga uporablja Livepeer, je LPT. Ko se ustvari nov LPT, se skupno število obstoječih LPT poveča kot celota. To pomeni, da se vrednost vaše LPT volje zmanjšuje v primerjavi z omrežjem kot celoto.

Trenutno obstajata 2 možnosti, s katerimi lahko zaslužite pasivni dobiček. Delegirate lahko Livepperja tako, da prejmete letno nagrado v višini 21,92% na Binanceu ali pa zaženete Transcoder Node, ki vam lahko prinese letno nagrado v višini 24,36%. Isti odstotek nagrade velja za Atomic denarnico, saj lahko svoj LPT vložite tudi v atomsko denarnico in Ledger Live.

14.. TRON

Tron je skupna omrežna platforma, namenjena ustvarjanju odprte digitalne zabavne infrastrukture po vsem svetu z uporabo blockchain in porazdeljenih tehnologij za shranjevanje. Vsak potrošnik lahko prek protokola prosto objavlja, shranjuje in ima v lasti podatke. Tron je valuta, skratka, ki vas nagradi za vašo vsebino in je eden najpomembnejših razlogov za nakup Trona.

V enem letu, ki so ga poganjali ogromen vlagatelj in energična ekipa na čelu z vplivnim ustvarjalcem in izvršnim direktorjem Justinom Sunom, se je uvrstila med prvih deset in s tržno kapitalizacijo postala 10. največja kriptovaluta. Največja korist uporabe Tron crypto je, da umetnikom in lastnikom vsebin omogočite, da so lastniki njihovega dela. Tron vodi kampanjo, ki jo lahko drugi označijo kot tretji internet. Morda se sliši revolucionarno, vendar bo uporabil internet, kot je bil prvotno predviden

Svoj TRON lahko založite na eno največjih imen v denarnicah in borzah z imenom Binance, Ledger Live in Atomic Wallet. V vseh teh borzah in denarnicah obstaja ena skupnost. Vsi vam ponudijo enak odstotek nagrade z vložkom kovanca. Obstajajo 3 različne možnosti, najbolj donosna pa je Vote super predstavnica, ki vam lahko prinese letno nagrado 3,34% s pristojbino v višini 20,00%. Druge metode so zagon vozlišča super reprezentativnega kandidata z letno nagrado v višini 3,02% in nenazadnje z zagonom super reprezentativnega vozlišča, ki vam lahko koristi z letno nagrado v višini 3,28%.

15.. EOS

Sorazmerno velja za najdonosnejši dokaz kovanca. Če govorimo o omrežnem protokolu EOS.IO, je EOS izvorna kriptovaluta tega protokola. Začeli so ga leta 2017, junija 2018 pa so zaslužili neverjetne 4 milijarde dolarjev. Podjetje je dokaj mlado podjetje. EOSIO obljublja, da bo premagal pomembne težave Bitcoin in Ethereum. Ti vključujejo razvoj odprtega in dostopnega okvira za hitrejše, lažje in poenostavljene decentralizirane aplikacije.

EOS ima približno tržno kapitalizacijo skoraj 2,5 milijarde ameriških dolarjev, s čimer kovanec na CoinMarketCap uvršča med prvih 10. Trgovec kripto ali vlagatelj lahko dve ključni metodi uporabi za pridobitev žetonov EOS. Eno je rudarstvo kovancev, najpogostejše pa je učinkovito trgovanje s kripto na različnih borzah in denarnicah.

Kovanec je uvrščen na slavne borze in denarnice, ki jih lahko poimenujemo Binance, Guarda Wallet, Atomic Wallet in Coinbase. Dobiček lahko zaslužite z vložkom EOS-a z vodenjem Block Producerja z letno nagrado v višini 1,74% ali z zagonom pripravljalca blokov z letno nagrado v višini 1,76%

Zaključek

POS valute so zagotovo eden pametnejših načinov zaslužka pasivnega dohodka. In vstopna ovira je v mnogih valutah za začetek nizka. Menimo, da od 1% do 5% brezplačne nagrade sploh ni precej grozno, če ničesar ne storite in morate imeti denarnico odprto. Obstaja veliko drugih kovancev, razen zgoraj omenjenega seznama kovancev z dokazili o vložku, ki so na toliko načinov tudi donosni.

Kot lahko vidite, obstajajo številni kovanci, ki smo se jih dotaknili najboljši. Ampak, ne pozabite, če izberete kovanec, naj temelji na več kot le donosu vložka. Vedno poskušamo posredovati verodostojne in najmočnejše podrobnosti o verigi blokov in kriptovalutah. Zelo se zahvaljujemo vsem vašim predlogom in povratnim informacijam, naj bodo še naprej na voljo, da bomo lahko ta članek posodabljali še vrsto let!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me