11 najboljših spletnih mest za rudarstvo oblakov v letu 2021 za kriptovalute

Iščem najboljše in zaupanja vredno spletno mesto za rudarstvo v oblaku? No, no, na pravem ste mestu. Tu smo, da vam predstavimo seznam najboljših spletnih mest za rudarstvo v oblaku, ki se krožijo po internetu.

Vas moti, da sami najamete strojno opremo in jo najamete sami? Pri tem vam lahko pomaga oblačno rudarstvo. Preučili bomo vse in vse, od tega, kaj je rudarjenje v oblaku, do tega, kako lahko najamete opremo, da zagotovite, da bo vaš rudarski postopek potekal brez težav. Potopimo se v to!

Kaj je rudarstvo v oblaku?

Cloud Mining je postopek, pri katerem sodelujete v rudarskem bazenu in kupite določeno količino »Moč razpršitve“. Enak delež dobička se razdeli med vse udeležence, ki sodelujejo v rudarskem bazenu na podlagi dodeljene razpršene moči. Omogoča rudarstvo kriptovalut brez namestitve strojne opreme. Obstaja veliko podjetij, ki to trdo delo opravijo namesto vas in za vas zelo preprosto sodelujejo v rudarstvu v oblaku. če želite zaslužiti brezplačno kripto valuto ali bitcoin, je tukaj naš popoln vodnik za najboljše pipe bitcoin.

Najboljša spletna mesta za rudarstvo v oblaku 2021

Za začetek rudarjenja v oblaku obstajajo različna najboljša zakonita spletna mesta za rudarstvo v oblaku, ki zagotavljajo najboljšo varnost za vaše premoženje in nudijo obsežen seznam funkcij. Sledijo najboljša in najbolje ocenjena spletna mesta za rudarstvo oblakov Bitcoin na trgu.

1. IQ rudarstvo

Konec leta 2016 je IQ mining začel opravljati svoje storitve. V današnjem času so kupci dobili precej pozitivnih povratnih informacij.

Podjetje ponuja oddaljeno opremo, ki uporabnikom omogoča, da jih oddajo v najem, da se pridružijo rudarskemu oblaku. IQ Mining je v omejenem času zgrabil skoraj 50.000 uporabnikov. Na voljo so trije različni paketi glede na vaše želje in naložbe.

  • Bronasti paketi
  • Srebrni paket
  • Zlati paketi

Na voljo je veliko kriptovalut, med katerimi lahko izbirate za rudarstvo. Registracija je brezplačna, brez naročnine. Za zmanjšanje tveganj so na voljo pametne pogodbe.

IQ Mining ima zelo mehak in uporabniku prijazen vmesnik. Ker ima platformo sedež v Evropi, ponujajo štiri glavne jezike (francoščino, španščino, ruščino in angleščino). Napovedi dobička so v primerjavi z naložbami, ki niso razumljive, precej visoke. Platforma je primerna za majhne naložbe, dokler ne dobi večjega priznanja strank. preberite ta priročnik za najboljša mesta za rudarstvo v oblaku ethereum

2. Genesis Rudarstvo

Genesis mining je eno največjih rudarskih podjetij v oblaku, ki ponuja projekte rudarjenja bitcoinov. Podjetje, ustanovljeno leta 2013, je na trgu ohranilo svoj ugled z zagotavljanjem pametnih in enostavnih naložbenih rešitev.

Podjetje ima več kot 2 milijona kupcev z vsega sveta. Ko gre za hash power, je genesis mining največji ponudnik hash moči za altcoin in bitcoin.

Platforma ponuja rudarjenje tako v bitcoinih kot v altcoinih. Istočasno lahko rudarite različne kovance z uporabo zgoščevalne moči, ki ste jo imeli v lasti. Na primer, lahko uporabite različne kriptos, da popestrite tveganje svojih naložb. Podjetje skrbi za rudarje in vzdrževanje, da se reši težav.

Genesis Mining ponuja številne cenovne pakete, ki temeljijo na vaši zgoščevalni moči in vrsti kovanca, ki vas zanima rudarstvo. V primerjavi z drugimi platformami za rudarstvo v oblaku so sicer nekoliko dražje, vendar nudijo odlične izkušnje in podporo.

3. Zasenčenje

Rudarsko polje Shamining s sedežem v Združenem kraljestvu, ki je bilo ustanovljeno leta 2018, je s svojimi kmetijami v Londonu, San Joeju in Capetownu ena najprimernejših rudarskih platform za rudarje z minimalnim znanjem o procesu kriptokopa..

Uporabniku prijazen spletni vmesnik Shamininga z animirano ali bolj podobno igri podobni rudarski obdelavi je funkcija, zaradi katere Shamining med drugim izstopa. Kdor koli z najmanj 100 USD lahko začne rudariti s pomočjo platforme Shamining. Zagotavlja donosnost naložbe 1,43X (donosnost 400 USD na 1000 USD). zagotavlja tudi 24-urno podporo strankam. Od leta 2018 ima skupnost 8000 plus kripto vlagatelje. Še ena uporabna lastnost njihove spletne strani je vgrajeni kalkulator naložb.

Shamining ponuja štiri vrste pogodb: CPU, GPU, ASIC in individualne pogodbe.

CPU ponuja moč 23 580 GH / s v 0,0120 USD na GS / s s pristojbino za vzdrževanje 0,0108 USD na GH / s na dan. Dobičkonosnost = 143%

GPU ponuja moč 94 340 GH / s v 0,0113 USD na GH / s s pristojbino za vzdrževanje 0,0106 USD na GH / s na dan. Dobičkonosnost = 149%

ASIC ponuja moč 235 849 GH / s v 0,0109 USD na GH / s s pristojbino za vzdrževanje 0,0104 USD na GH / s na dan. Dobičkonosnost = 156%

Kot je očitno pri zgoraj omenjenih informacijah, velika moč sistema ponuja visoko donosnost in če uporabnik ni prepričan, katero pogodbo bi bilo treba skleniti, mu 24-urna služba za pomoč nudi storitve.

Če želite začeti rudariti Bitcoin na Shamining, registrirajte svoj račun zdaj in ga dobite 37% bonusa ob prvi naložbi.

Vložite priljubljene kovance za kriptovalute leta 2021, preberite naš vodnik Najboljši dokazi o vložkih (POS) kovanci 2021

4. ECOS

ECOS je eden najboljših ponudnikov rudarjenja v oblaku v tej panogi. Ustanovljen je bil leta 2017 v Armeniji v prosti ekonomski coni, skupaj s sporazumom, ki sta ga podpisala armenska vlada in podjetje, ki stoji za tem ponudnikom rudarjenja v oblaku. ECOS je bil razvit z namenom, da pokrije potrebe strank, katerih okus je v rudarstvu v oblaku kriptovalut in ki želijo olajšati samokopanje. Poleg sedeža v Armeniji ima podjetje sedež tudi v ruski državi.

ECOS je ponudnik rudarjenja v oblaku, ki mu lahko zaupate, saj je eden prvih ponudnikov rudarjenja v oblaku, ki deluje s pravnim statusom. ECOS, ki velja za enega najboljših ponudnikov rudarjenja v oblaku, svojim strankam ponuja storitve rudarjenja v oblaku samo za eno digitalno valuto, ki je Bitcoin največja kriptovaluta na svetu glede na tržno kapitalizacijo. Trenutno podjetje ponuja svoje storitve za več kot 40000 uporabnikov z vsega sveta.

Podjetje uporabnikom ponuja široko paleto rudarskih pogodb. Najnižja cena za določeno rudarsko pogodbo je približno 125 USD. Ta pogodba velja za obdobje od šest do petdeset mesecev. Na voljo so vam različne možnosti, ki jih lahko uporabite za nakazila ali dvige. Sem spadajo kreditne kartice in kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum (ETH), XRP in Litecoin (LTC).

Med rudarjenjem z ECOS lahko dobite veliko prednosti. Ena od prednosti rudarjenja z ECOS je, da bodo novi uporabniki dobili enomesečno brezplačno promocijsko pogodbo. Druge prednosti vključujejo davčne spodbude, cenovno ugodno elektriko, operativno podporo, sodobno opremo in širok spekter pogodb.

5. Kripto vesolje

V živo od leta 2018 je kripto vesolje še en projekt rudarjenja v oblaku, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo kripto rudarstvo z donosnimi načrti in pogodbami.

Platforma svoje storitve v glavnem zagotavlja v ruski federaciji. Stopnja električne energije je v severni regiji nizka in je velika prednost za kripto vesolje. Na voljo so 3 različni načrti, imenovani standardni, VIP in tarifa 2025 za dolgoročne ugodnosti.

Uporabniki lahko sklepajo 2 pogodbi “Rudarji v oblaku“In”BTC rudarstvo“. Platforma svojim uporabnikom omogoča nakup opreme za rudarstvo. Uporabniki lahko opremo prodajo rudarjem, sredstva pa lahko prevzamejo nazaj na koncu pogodbe.

Ker kripto trg cveti, se vrednost rudarske opreme povečuje in lahko uporabnikom doda dodatno maržo na dobiček. Vmesnik spletne strani je dokaj uporabniku prijazen. Na voljo je kup načrtov z nizkimi naložbami in brez skritih stroškov. Na voljo so številni kripto pridruženi programi, s katerimi lahko stranke zaslužijo.

6. HashShiny

Hashshiny je rudarska platforma za rudarjenje Bitcoinov (BTC), ki je varnejša za uporabo in deluje hitreje. Razvit je bil leta 2017 in od takrat deluje v industriji in ponuja storitve rudarjenja v oblaku za kriptovalute, vključno z največjo kriptovaluto na svetu, Bitcoin. Razvijalci HashShiny trdijo, da so razvili vrhunsko platformo za rudarstvo v oblaku na svetu, ki je integrirana s sodobno tehnologijo uvajanja.

To je ena izmed najboljših platform za kriptovalute v oblaku, ki so trenutno na voljo. Ponuja približno 1,5 odstotka svetovne stopnje zgoščenosti Bitcoin (BTC).

Hashshiny.io trenutno podpira različne glavne kriptovalute, vključno z vodilno digitalno valuto bitcoin (BTC), drugo uvrščeno kriptovaluto Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC), Dash (DASH) in Decred (DCR).

Če želite začeti rudariti s HashShiny.io, potem ima podjetje paket za nove uporabnike. Novim uporabnikom ponuja brezplačno hitrost razpršitve 5TH / S SHA-256 (BTC).

Kako začeti rudarjenje v oblaku s HashShiny.io

Če želite začeti rudarjenje v oblaku s HashShiny.io, morate slediti le trem preprostim korakom:

Korak 1: Prva stvar, ki jo morate storiti, je ustvariti račun pri HashShiny.io in se registrirati. Če želite registrirati račun, morate izpolniti prijavni obrazec, ki je prisoten na uradni spletni strani, tako da navedete osebne podatke, kot so vaše ime, priimek, e-poštni naslov itd..

2. korak: Naslednji korak, ki ga morate upoštevati, je izbrati načrt. Obstaja šest načrtov za rudarstvo v oblaku za šest različnih digitalnih valut. Imate možnost izbrati katerega koli izmed njih.

Teh šest načrtov vključuje SHA-256 CLOUD MINING (za BTC rudarstvo v oblaku, ETHASH CLOUD MINING (za ETH rudarstvo v oblaku), SCRYPT CLOUD MINING (LTC cloud mining), X11 HASH CLOUD MINING (za DASH cloud mining), BLAKE256R14 CLOUD MINING (za Rudarstvo v oblaku DCR) in EQUIHASH CLOUD MINING (za rudarstvo v oblaku ZEC).

3. korak: V tretjem koraku morate plačati za izbrani načrt, nato pa ste pripravljeni začeti rudarjenje v oblaku s HashShiny.io.

Poleg tega Glavne značilnosti ki jih ponuja HashShiny so dodelitev bazena, storitev strokovne skupine, varnost, dnevna izplačila, mobilna aplikacija, rudarsko stikalo in nizka pristojbina za vzdrževanje.

7. Razprševanje24

Hashing24 je najpogostejša platforma za kriptovalute Bitcoin, ki zagotavlja zakonite storitve rudarjenja v oblaku. Organizacija deluje od leta 2016, njena raziskovalna skupina pa se od leta 2012 osredotoča na povpraševanje po kriptovalutah.

Hashing24 ima uradno sedež v Združenem kraljestvu, na Tajskem in v Ukrajini. V primerjavi z drugimi platformami hashing24 svojim uporabnikom ponuja neomejene pogodbe, v katere lahko vlagajo.

Na hashing24 ni fiksnih pogodb. Kupci sami izberejo zgoščevalno moč in način plačila. Želeni načrt lahko izberejo glede na napovedani dobiček. Bitcoin je edina valuta, ki jo podpirajo v svojih razpoložljivih kriptovalutah. Podjetje strankam plača brez odlašanja.

8. Hashflare

Spletna stran je nekje okoli leta 2015 svoje storitve predstavila svojim uporabnikom in je od takrat izjemno narasla. Trenutno ima spletno mesto vsak mesec približno milijon obiskovalcev.

Hashflare je storitev, ki ponuja pogodbe o rudarjenju v oblaku. Preko te platforme lahko uporabniki pridobivajo pet različnih kriptovalut, tj. ZCASH, DASH, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Bitcoin (BTC). Platforma ponuja različne rešitve za rudarstvo bazenov. Sami se lahko odločite za prilagoditev bazena glede na vaše želje in Hashrate.

Dobiček se razdeli vsem strankam na podlagi hašrata. Najboljše pri Hashflareju je, da za začetek ne potrebujete velikih naložb. Izplačila so zelo pregledna z različnimi načini plačila. Ponuja sprotno statistiko rudarjenja, tako da lahko enostavno sledite, koliko dobička ste ustvarili. tukaj je naš vodnik po najboljših krajih za nakup bitcoinov v letu 2021

9. Ultra Miner (ne deluje)

Začela se je pred letom dni, je platforma za pridobivanje bitcoinov, namenjena zagotavljanju najboljše izkušnje v rudarstvu v oblaku in visokokakovostnih storitev za stranke.

Od svojih strank po vsem svetu so si pridobili toliko priljubljenosti in podpore, kako iskreni in profesionalni so. Platforma ponuja štiri pakete za rudarjenje bitcoin oblakov. Ima najnižje naložbene načrte med vsemi drugimi rudarskimi platformami. Gre za neurejeno platformo.

Provizijo lahko zaslužite tudi s sklicevanjem na nekoga. Ponujajo VIP storitve za nakup 1000 TH / s, ki vključujejo številne ugodnosti in prednosti za svoje uporabnike.

10. BeMine

Podjetje BeMine, ustanovljeno v začetku leta 2018, svoje storitve ponuja v Rusiji in državah neodvisnih držav. Bili so začetniki skupne rabe ASIC-rudarjev v oblaku, kar je nasprotno od prodaje rudarskih pogodb. BeMine upravlja z več kot ~ 70.000 TH / s, nameščen v regiji Irkutsk, Moskva in Čeljabinsk, v Sibiriji, celo v Almatyju v Kazahstanu in še naprej skalirajo.

BeMine združuje ruske podatkovne centre, pa tudi rudarje in posameznike, ki želijo sodelovati v kriptovalutah po vsem svetu. Rudarji so vabljeni, da svojo opremo shranjujejo v partnerskih podatkovnih centrih, medtem ko lahko uporabniki kupujejo in shranjujejo rudarsko opremo, ne da bi morali biti osebno prisotni med nakupom, prevozom, namestitvijo, konfiguracijo in vzdrževanjem ASIC.

Če ne želite kupiti celotnega ASIC-rudarja, lahko poskusite tudi z njegovimi delnicami. BeMine lahko proda do 1/100 deleža natančnega ASIC-a za razumno ceno, kar lahko postane zelo koristen način za začetek izkušenj rudarjenja kovancev, ne da bi morali sami kupiti celoten dragi stroj. Če pa imate celotno, lahko kupite tudi dostavo ASIC od vrat do vrat. Zdaj imajo celo pogodbe o oblakih s črpanjem vlog.

11. Eobot

Eobot je ponudnik storitev rudarjenja v oblaku in izmenjevalnik kripto. Izšel je bil leta 2013 v ZDA. Kljub uporabi te platforme v spletnem brskalniku je Eobot na voljo tudi v androidu in iOS-u.

Od lansiranja ima Eobot več kot 2,2 milijona uporabnikov z več sto tisoč aktivnimi uporabniki na dan. Omogoča tudi trgovanje v realnem času z različnimi digitalnimi sredstvi. Eobot svojim uporabnikom ponuja široko paleto orodij za inovativne rudarske storitve. Ponuja širok spekter kriptovalut, s katerimi lahko uporabnik trguje vmes.

Obstaja funkcija, imenovana „Eobot crypto Faucet“, s pomočjo katere spletno mesto uporabnikom dnevno naključno dari majhno količino kriptovalut. Članstvo je na borzi brezplačno in tudi mesečnih naročnin ni.

Vendar za vsako transakcijo zaračunajo 5-odstotno provizijo. Ker izmenjava deluje, nikoli ne ogrožajo varnosti. Izmenjava ponuja tudi poročilo o reviziji nagrad, ki se osveži vsakih 60 sekund. Uporabnikom omogoča opazovanje, koliko kripto kapitala je ogroženo.

Kako izbrati spletno mesto za rudarstvo bitcoinov v oblaku?

Ko gre za izbiro najboljšega spletnega mesta za rudarstvo, je postopek zelo tekoč in precej preprost. Izbrati morate samo načrt, da vidite, kako storitev deluje.

Morda je najbolj zapleteno iskanje pravega gostitelja. Vedno preverite preteklost podjetja, poglejte njihove spletne strani in preberite njihove ocene. Še enkrat preverite, ali imajo statistiko svojega prejšnjega dela

Zaključek

Oblačno rudarstvo v zadnjem času postaja glavni trend v kripto in bitcoinih. Razlog je zelo preprost. Rudarstvo v oblaku naredi rudarstvo bolj enostavno in priročno. Z uporabo oblaka se lahko izognete težavam in stresu pri uporabi strojne opreme v svojem ritmu. V tem pogledu je rudarjenje v oblaku bolj donosno od rudarjenja, ki ga opravljate s svojo strojno opremo.

Poleg tega ima sicer lahko rudarjenje v oblaku nekaj pomanjkljivosti, vendar ima prednosti. Omogoča, da so kriptovalute in bitcoin bolj dostopni javnosti. Oblačno rudarstvo ima v prihodnosti lahko področje, vendar obstaja vprašanje glede legitimnosti tega, ali je zakonito ali ne.

Mnoga podjetja, ki ponujajo storitve rudarjenja v oblaku, so prevara ali pa uporabljajo neučinkovite poslovne modele. Z neučinkovito mislim, če bi kupili ali imeli bitcoin, bi tvegali svoj denar ali zaslužili manj, kot bi morali.

Radi bi slišali, kako se je rudarila vaša izkušnja z oblakom. Če potrebujete pomoč, nam v spodnjem oddelku za komentarje sporočite.

Katera je najboljša spletna stran za rudarstvo v oblaku leta 2021?

izbira najboljše rudarske storitve ni lahka naloga, saj je trg poln prevarantov.  Hashflare, Genesis Rudarstvo in IQ Rudarstvo so daleč najboljši ponudniki rudarjenja v oblaku. To so najbolj zanesljiva in zakonita spletna mesta, ki ponujajo rešitve za rudarstvo v oblaku. Preden naložite, pa vse poiščite in ugotovite.

Katero rudarjenje v oblaku je donosno?

Popolnoma je odvisno od podjetja, ki ga izberete. Nekatera podjetja svojim uporabnikom omogočajo mesečne prispevke, druga pa zaradi prijavnin zaračunajo zajetne zneske. Prav tako se morate osredotočiti na donosnost rudarjenja, da boste vedeli, katero podjetje je bolj donosno glede na pogodbe. Nenazadnje je kakovost storitev, ki jih zagotavljajo. Obstaja toliko pomanjkljivosti, ki so jih pri izbiri zanemarili, zato raziščite vse te vidike, da bi dosegli spodnje črte.

Ali se rudarstvo v oblaku splača?

Odvisno od tega, ali je platforma legitimna ali ne. Večinoma obstajajo Ponzijeve sheme in običajno zaračunajo, če jih prišleki plačajo svojim starim strankam in sebi, večinoma pa podjetje zaradi tega izgine. Torej morate pred potapljanjem preveriti verodostojne podatke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me