Pasaulinė finansų sistema teikia pirmenybę bangoms ir kovoja su netvarkingu Bitcoin

„Ripple“ yra pasaulinės finansų sistemos draugas, bet ne „Bitcoin“

Ripple nelaiko savęs konkurentu Bitcoin skaitmeninė valiuta ar net jo pakaitalas, tačiau skaitmeninių valiutų sąraše tarp jų vyksta konkurencija, siekiant pritraukti investuotojus ir sulaukti tarptautinės bendruomenės pripažinimo..

Amerikos ekonomisto buvimas Benas Shalomas Bernanke „Buvęs Federalinių rezervų valdybos pirmininkas 2006–2014 m. Laikotarpiui“ „Ripple XRP“ kūrėjo organizuota „Swell“ konferencija ir bankų atidarymas „Blockchain“ technika iš šios institucijos atskleidžia pasaulinės finansų sistemos visų jos komponentų polinkį atverti Ripple

Ši kūrėjų kompanijos konferencija Toronte, viename didžiausių Kanados miestų, kurioje dalyvavo bent 500 svarbių asmenybių, yra proveržis palaikant „Ripple“ ir pritaikant jos metodus pasaulio ir tarptautiniuose bankuose vien todėl, kad ji tarnauja jų interesus ir pasaulinės finansų sistemos interesus, kuriai reikia pasinaudoti siaubingu „Blockchain“ technika.

Kalbant apie didžiausią pasaulyje skaitmeninę valiutą „Bitcoin“, kuri per pastarąsias kelias dienas pasiekė naują 6200 USD rekordą, prekyba ir toliau įgyja didesnę vertę, tačiau vietoje ji ir toliau atakuojama ir kaltinama esanti iliuzionistas ir kibernetinių nusikaltimų bei terorizmo sąjungininkas, kuris pagaliau, yra ne kas kita, kaip burbulas.

  •    Pasaulinė finansų sistema teikia pirmenybę „Ripple“:

„Ripple XRP“ nelaiko savęs alternatyva doleriui, eurui ir vietinėms valiutoms, tokioms kaip Egipto svaras, Saudo Arabijos rialas, Maroko dirhamas ir Alžyro dinaras.

SKAITYTI „Ripple“ skiria SEC buvusį vyresnįjį patarėją, kad puoselėtų Govt santykius

Galų gale tai yra skaitmeninė valiuta, egzistavusi kartu su kitomis valiutomis ir svarbiausia yra už jos esanti technologija, kuria siekiama paspartinti lėšų siuntimą ir gavimą per bankus ir finansines institucijas.

Viena iš svarbiausių „Ripple“ savybių yra ne tik greitis, pasiekiantis 1500 operacijų per sekundę, kuris yra greitesnis nei „Bitcoin“ ir kitų skaitmeninių valiutų, taip pat tradicinė finansų sistema ir standartiniai banko pavedimai, kurie trunka iki 5 dienų, bet ir taip pat teikia saugumą ir teikia organizacijoms siuntėjo ir adresato informaciją ir įgalina stebėsenos procesą, kuris reiškia įstatymų tęstinumo užtikrinimą ir kovą su neteisėtais veiksmais bei elgesiu.

„Ripple“ nenori naikinti ir atstatyti pasaulinės finansų sistemos nuo nulio, bet ją reikia tobulinti ir lengvai siųsti pinigus bei gauti mokėjimus..

  •   Bitcoin yra moneta yra netvarkinga skaitmeninė valiuta, nes ji nori pašalinti kitas monetas:

Priešingai, Bitcoin iš tikrųjų buvo alternatyva pasaulinėms ir vietinėms valiutoms, nuo dolerio iki euro, Tuniso dinaro ir Kinijos juanis.

Jos investuotojai mano, kad pinigų pramonėje ateityje centriniai bankai neturi jokio vaidmens ir kad dėl kokių nors priežasčių mokėjimai, pirkimai ir pervedimai neturėtų būti niekieno kontroliuojami..

Nors tai pripažino daugybė elektroninių parduotuvių ir neoficialių įstaigų, tačiau finansų įstaigos, centriniai bankai ir įvairios pasaulinės finansų sistemos institucijos jų nepripažįsta ir įspėja jas pirkti ir prekiauti..

SKAITYKITE XRP / USD ir XRP / BTC ateities sandorius, kuriuos galite rasti FCA reguliuojamose šifravimo patalpose

Saudo Arabijos milijardierius princas Alwaleedas bin Talalas neseniai pareiškė tikintis, kad žlugs Bitcoin, pridurdamas, kad ekonominis šios valiutos modelis yra beprasmis ir jo požiūris nesiskiria nuo JPMorgan banko vadovo, kuris atvirai kovoja su šia valiuta.

Šio garsaus banko vykdantysis direktorius Jamie Dimonas prieš tai pirko „Bitcoin“ ir turėjo dukterį, kuri taip pat pirko šią valiutą, tačiau prieš kelias savaites nusprendė užpulti didžiausią pasaulyje skaitmeninę valiutą ir laikė ją apgaulingu bei sukčiavimo būdu sakydamas, kad vyriausybės turėtų tai sutriuškinti ir vieną dieną ji taps bevertė.

Nėra horizonto, kad pasaulinė finansų sistema būtų pripažinta Bitcoin valiuta, kuri yra įnirtingo karo metu, nes ji siekia atimti vyriausybių sistemos kontrolę, o bankai atsivėrė „Ripple“, kuri pradėjo remtis metodais, kad siųsti ir gauti lėšas per kelias sekundes, skirtingai nei įprasta, kai banko pavedimai užtrunka nuo kelių iki 5 dienų.

Amerikos didžiosios depresijos ekspertas Benas Shalomas Bernanke palaiko „Ripple“ pastangas plėtoti pasaulinę finansų sistemą, greitai ir saugiai atlikti banko pavedimus ir mokėjimus bei sistemingai prižiūrint, o „Bitcoin“ susiduria su pasauliniu karu dėl savo ryšio su terorizmo ir elektroninių nusikaltimų finansavimu ir siekio pakeisti žaidimo taisykles link chaoso.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me