Ripelis pralenkia Ethereum? Laikas naujoms investicijoms?

„Ripple“ ilgą laiką buvo išorės atlikėja didžiojoje kripto sferoje. Ji daro didžiąją dalį to, ką daro didžiosios valiutos, tačiau supaprastino jų procesus, kad padidintų valiutą prieš pagrindinius konkurentus. Vienas tokių konkurentų yra „Ethereum“. Kadangi Eteris yra nepaprastai perspektyvus altcoinas, nenuostabu, kad „Ripple“ nori įsiveržti į savo erdvę. Prognozės pateikiamos iš daugelio šaltinių, kurie šiuos du duoda į kovą dėl viršenybės vasaros mėnesiais. Čia yra mūsų visiškas karo, kuris netrukus įvyks, žlugimas..

Ripple turi impulsą

Išėjęs iš 2017 m. Su gera XRP kaina ir metų pabaigoje likęs gana švarus nuo investuotojų suirutės, apėmusios kitas valiutas („Bitcoin“, „Litecoin“)., Ripelis pirmaisiais mėnesiais daug nuveikė norėdamas sulaukti daug dėmesio. Tuomet dėmesys daug nuveikė skatindamas monetų statusą ir padidindamas šiuo metu kylantį ažiotažą. Stulbinamai investuodamas į „blockchain“ technologijas, „Ripple“ pradėjo tikrai stumti į kovą ir pradėjo sukti daug galvų.

Per ateinančius kelis mėnesius jis patirs tvirtą investuotojų pasitikėjimo bangą ir, atrodo, staigiai kils.

Ethereum eina stipriai

„Ethereum“ ne kartą įrodė, kad jų platforma yra tvirta. Turint sumanias sutartis ir tvirtą nereikalingo srauto paneigimą, kuris užkemša perėjimo procesus ir sulėtina sandorių laiką, nenuostabu, kad Eteris tapo dominuojančia kriptovaliuta. 2017 m. Valiuta išaugo daugiau nei 13 000% ir klestėjo net po to šakutė ant „blockchain“. Norint išlaikyti tokią trajektoriją atliekant vidinį struktūrinį remontą, tai yra didžiulis „Ripple“ priešininkas.

Bumas ir Krūtinė

Atidūs investuotojai mėgsta tvarkyti savo portfelius labai atsargiai, tai labai apsunkins ateinančių mėnesių rezultatus. „Ripple“, kuri yra mažiau žinoma iš 2, iš naujų investuotojų negaus tiek naudos, kiek „Ethereum“. Vis dėlto „Ripple“ yra daug ažiotažo ir jis gali sukelti bumą. 

Kas blogai bumui?

PERSKAITYKITE „Ripple“ generalinį direktorių išvalius FUD apie „Ripple“ ir „XRP“, nurodoma palaikyti sveiką XRP ekosistemą

Strėlės gali sukelti tikrai niokojantį šifravimą, jei „Ripple“ ažiotažas tęsis ir investuotojai ima į ugnį įpilti kuro pirkdami žetoną. Tada yra reali tikimybė, kad jis smarkiai išaugs. Taigi, kai sumažės investuotojų pasitikėjimas arba sulėtės ažiotažas (kaip tai neišvengiamai bus), monetos vertė smarkiai sumažės. Strėlės sukuria daug finansinių nuostolių, o po „Litecoin“ bumo daugelis patyrusių investuotojų labai baiminasi, kad vėl bus pavyti.. 

Žinoma, kai kurie investuotojai uždirbo daug pinigų. Tačiau kiti prarado daug daugiau.

Atsižvelgiant į tai naujai, tai gali trukdyti „Ripple“ pasirodymui dėl lūkesčių, kurie šiuo metu akivaizdžiai yra.

Ar eteris yra saugesnis?

Šiuo metu abi platformos veikia nepaprastai gerai, abi pranoksta daugumą lūkesčių, o „Ripple“ siekia kiek nustebinti. Eteris platformoje ir toliau mato didžiulius sandorių kiekius kiekvieną dieną, ir jis tikrai kovoja, kad stebėtų „Ripple“, bet ar norės, ar ne, šiuo metu tikrai nėra atsakymo..

Investavimas į „Ether“ šiuo metu turi visas tas pačias investicijas, kaip ir „Ripple“, įskaitant bumo galimybę. Svarbu kiek įmanoma perskaityti kiekvieną valiutą ir rinktis pagrįstai. Galima drąsiai teigti, kad praeityje abu turėjo keletą investuotojų gąsdinimų. Tikriausiai taip yra labiau su „Ether“, kuris turėjo keletą ankstyvų problemų dėl „Ethereum“ platformos saugumo, taip pat pateko į platformoje veikiančių ICO sukčiavimų problemą..

Kokios jūsų prognozės dėl „Ripple“?

Tikimasi, kad „Ripple“ tęsis ir toliau nuo stiprybės iki stiprybės, būsimas investicijas. „Blockchain“ pasaulis auga ir, jau atlikusi stulbinančią 25 mln. USD investiciją, „Ripple“ rodo, kad ne tik turi įsipareigojimų, bet ir finansinį kapitalą, kad išliktų žaidime..

SKAITYKITE Šveicarijos šešių vertybinių popierių birža pristato XRP palaikomą ETP, vadinamą „Amun Ripple XRP“ [AXRP]

Taip pat skaitykite: Ripple Price Prognozė 2018 m

Kokios jūsų prognozės dėl eterio?

Kaip ir „Ripple“ atveju, labai tikimasi sėkmingų tolesnio augimo su „Ether“ metų. Per pastaruosius kelerius metus jie pasirodė kaip „Bitcoin“ konkurentai, ir sunku suprasti, kaip jie nebūtų toliau augę. Galbūt net atitiks labai gerus 2017 metų augimo lygius. „Ethereum“ turi tūzą rankovėje, kuris teoriškai galėtų išbalansuoti pusiausvyrą, jei „Ripple“ turėtų užginčyti juos dėl aukščiausios altcoin vietos. Platforma paskelbė apie 2 esminius platformos atnaujinimus, „Metropolis ir ramybė“. Belieka laukti, ar kuri nors iš jų bus paskelbta šiais metais, tačiau atsižvelgiant į tai, kad per metus iki 2018 m. Buvo atnaujinta platforma, jos nebus galima rasti.

Valiutos vertė visada šoka platformos atnaujinimo gale, todėl verta atidžiai stebėti „Ethereum“ svetainę ar forumus, nes atnaujinimas gali būti jūsų laukiamas investicinis auksinis kiaušinis..

Apsivels Ethereum?

Dabar, kai mūšio linijos nubrėžtos, laiko klausimas, kuris iš šių dviejų kriptografinio pasaulio milžinų pasirodys viršuje. Taip pat gana saugu teigti, kad jų yra daugybė kitų labai stiprių altkoinų, skirtų Ethereum karūnai. Vis dėlto verta žiūrėti kuo daugiau kriptodėžių, nes tereikia vienos naujovės išpūsti visą vandens rinką, ir tos naujovės gali atsirasti iš mažo altkoino.

Rašytojas: Mary Ann Callahan

Pirkite „Ripple XRP“ su kreditine kortele

Pagrindinis vadovas pradėti investuoti į „Ripple XRP“ (pirkimo vadovas) 2018 m

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me