Ripple Price Predictions XRP / USD

Ripple Price Prognozė: XRP prognozė 2021-2025

Kaip jau pripratote, šiuo metu stengiamės realistiškai pažvelgti į XRP ir įvertinti realią metų pabaigos kainą. Žinoma, įvertinti būsimą 12 mėnesių tikėtiną kainą nėra lengva užduotis. Tokiuose vertinimuose yra didelė pavojaus dozė. Tačiau šiame įvertinime bandysime atsižvelgti į kuo daugiau veiksnių.

2017 m. „XRP“ buvo „Crypto Market“ žvaigždė, kurios IG siekė 30000%., neįtikėtina IG. Nė viena kita 10 populiariausių kriptografinių rinkų valiuta dar niekada nebuvo taip augusi. Straipsnyje 2017 m. Rudenį pasakiau, kad XRP kaina gali būti nuo 0,80 iki 1 usd 2017 m. Pabaigoje. Tada aš pateikiau reikiamus argumentus, dėl kurių, maniau, kaina kils.

Daugelis žmonių sutiko su manimi, tačiau jie buvo įnirtingi ir laikė mane pernelyg optimistiškai. Jie buvo tos nuomonės XRP nepasiektų 1 USD. 2017 metų pabaigoje tXRP kaina buvo apie 1,9 USD. Apibendrinant, ar aš buvau per daug optimistiškas? Be to, šių metų sausio mėnesį XRP pasiekė didžiausią 3,60 USD kainą. Pažvelkime, kas galime tikėtis 2018 m.

1. Rinkos kapitalizacija nebus kliūtis kylančioms XRP kainoms:

Vienas iš tų argumentų, kurie praeitais metais nesutiko su mano vertinimu 1 USD yra rinkos kapitalizacija. Jų nuomone, XRP negalės pritraukti per daug pinigų, kad pakiltų 1 USD. Kai kurie iš jūsų supranta mano nuomonę šiuo klausimu. Rinkos kapitalizacija yra santykinis ir labai kintantis. Kai valiuta auga, o FOMO daro poveikį žmonių masėms, ji pritraukia sumas ir netiesiogiai rinkos kapitalizacija gali augti neįtikėtinu tempu.

Tai mažai tikėtina XRP pasieks triženklę kainą šiais ar ateinančiais 2–3 metais, tačiau per ateinančius 5–6 metus jų gali būti daug. Turint omenyje Bitcoin buvo vertas kelių šimtų dolerių prieš metus, kas galėjo pagalvoti, kad jis pasieks maksimalią 20 000 USD sumą?

Tačiau tai dar nereiškia XRP ateityje gali pasiekti 1000 USD. Na, šiuo metu tai atrodo utopiškai. XRP negalima lyginti su „Bitcoin“, nes išleidžiamų monetų skaičius yra didžiulis, 100 milijardų monetų. Tam reikėtų milžiniškų pinigų, kad pakiltų kaina. Niekas neįvertino tokio didelio augimo Bitcoin rinkos kapitalizacija.

READ „TransferGo“ pristato „TransferGo Now“, kuris naudoja „Ripple Solutions“, kad pervestų fondus iš Europos į Indiją

Apribojimas XRP kaina padidėjimas dėl rinkos kapitalizacijos yra argumentas, kurį naudoja tie, kurie išnagrinėjo rinkos kapitalizacijos problemą. Apibendrinant, atsižvelgiant į rinkos kapitalizaciją, aš vertinu dviženkles kainas 2018 m. Pabaigoje.

2. Naujos partnerystės ir galimos naujienos apie XRP (ne bandomųjų) tarpvalstybinių mokėjimų naudojimą:

Netrukus po to, Cuallix paskelbė, kad pirmasis „XRapid“ buvo atlikti instrumentų bandymai naudojant XRP. Remiantis oficialiais šaltiniais, bandymai buvo sėkmingi. Pinigų gramas padarė tai malonią staigmeną prisijungdama prie daugiau nei 100 finansinių institucijų, kurios naudojasi Ripple technologija. Jie teigė, kad pirmajame etape naudos tik „Ripple“ technologiją, o antrame – taip pat XRP valiuta.

IDT ir „MecuryFX“ taip pat paskelbė naudosiančios „Ripple“ technologiją. „Ripple“ projektas vis labiau įgyvendinamas. Nenustebčiau turėdamas pirmąsias šių metų naujienas apie naudojimą XRP atliekant tarpvalstybinius mokėjimus. Net jei tai neįvyks šiais metais, ateityje XRP bus naudojama tarpvalstybiniams mokėjimams. „Ripple“ daro viską, kas reikalinga tam.

3. Pirmieji „Ripple Accelerator“ programos padariniai, naujos kapitalo įplaukos iš kitų rinkų ir „Arrington XRP Capital Fund“:

Šiais metais tikiuosi pamatyti pirmuosius „Ripple Accelerator“ programos (300 mln. USD) padarinius XRP likvidumas. Skatinimas pagal šią programą gali būti svarbi naujų partnerių pritraukimo priežastis. Daugiau informacijos apie šią programą rasite atlikę paprastą paiešką internete. Internetinėje aplinkoje mažai kalbama apie šios programos poveikį, tačiau manau, kad ji vaidins a labai svarbus vaidmuo 2018 m.

Kripto turgus yra jaunesnė rinka ir pritraukia vis daugiau pinigų. Kripto rinka yra patraukli dėl čia gaunamų milžiniškų derlių. Kitose rinkose (WTI Oil, Gold, Forex) šiuos pajamingumus galima gauti tik naudojant svertinius instrumentus (prekyba maržomis). Tiksliau uždirbami pinigai kelia didesnę riziką. Kripto rinka taip pat pritrauks daugiau pinigų iš vertybinių popierių rinkos. Čia pajamingumas yra daug mažesnis nei kripto rinkoje. Aš esu iš tų, kurie įstojo į šifravimo rinką po to, kai 10 metų prekiavau vertybinių popierių rinkoje. Yra daug prekybininkų, kurie darė tą patį, įskaitant investicinius fondus.

SKAITYKITE Pagrindinę perspektyvą: kodėl 2018 m. Buvo dideli „Ripple“ metai

2017 m. Lapkričio 28 d. Michaelas Arringtonas, „TechCrunch“ įkūrėjas ir buvęs redaktorius, paskelbė apie savo naujo kapitalo fondo atidarymą. Fondas, vadinamas „Arrington XRP Capital“, yra vienas didžiausių pasaulyje kriptografinių fondų, apsidraudęs XRP. Be to, fondas pradės nuo 100 milijonų dolerių ir bus naudojamas XRP investuoti „blockchain“ technologija ir turto subjektai.

Galutinės išvados:

Atsižvelgdamas į visus šiuos veiksnius, aš vertinu XRP kaina 8-10 USD 2018 metų pabaigoje. Tačiau reikia atsižvelgti į tai, kad šis įvertinimas reiškia įprastas rinkos sąlygas. Tai reiškia, kad Bitcoin nenusileis žemiau 4000 USD – 5000 USD, o po kelių mėnesių konsolidacijos turime naują bulių rinką.

Jei per kelis mėnesius rinka nestabilizuojasi ir mes neturime tendencijos į viršų, tai reiškia, kad rinkoje bus ilgesnis atsigavimo laikotarpis. Kripto rinkos pesimizmo jausmo paversti optimistišku jausmu negalima per dvi savaites. Jei rinka neatsistato per kelis mėnesius, tikslinė kaina gali būti nepasiekta iki 2018 m. Pabaigos. Mes taip pat neprivalome girdėti neigiamų „Ripple“ naujienų ar kitų įvykių, turinčių neigiamą poveikį visai kriptografijos rinkai..

Nesvarbu, ar rinka grįš anksčiau, ar ne, bet momentinės prieigos kainos yra labai pigios. Šiuo metu XRP užfiksavo 78% kritimą nuo didžiausios kainos (3,6 USD). Bet kuris prekybininkas, turintis patirties, žino, kad dabar pats laikas pirkti XRP. Net jei rinka sustiprės ir mes nepasieksime savo kainos tikslo, XRP neabejotinai pakils bent jau į ankstesnę kainą. Visi tie, kurie norės pirkti dabar turės a gražus pelnas 2021 m. pabaigoje.

Nepamiršk! Didžiausia naujiena, kuri gali pasirodyti 2018 m., Yra pirmasis (ne bandomasis) XRP naudojimas atliekant tarpvalstybinius mokėjimus. Ši žinia gali sukelti agresyvų žingsnį aukštyn. Tikėtina, kad tuo metu padidės 500–800%.

Visą straipsnyje pateiktą informaciją galima patikrinti svetainėje „Ripple“ svetainė (įžvalgos), ar kitose interneto svetainėse. Atsižvelkite į visus pirmiau nurodytus veiksnius ir, jei norite, atlikite savo tyrimus investuoti į XRP valiutą.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me