Skirtingi „Ripple XRP“ kūrimo etapai

Šiandien mes atsigręšime į tai, kokie buvo pirmieji „Ripple“ žingsniai ir kas slypi už dabartinę šios įmonės sėkmę. Taip pat pamatysime, kaip „Ripple“ ir „XRP“ skaitmeninis turtas sukels perversmą tarptautiniuose pinigų pervedimuose.

„Ripple“ yra privataus kapitalo įmonė. Ji baigė penkis finansavimo etapus, į kuriuos įėjo du angelų finansavimo etapai, vienas pradinio finansavimo etapas, du A turo ir vienas B serijos etapai..

Data

Finansavimas

tipo

Investuotojas

Suma

(milijonas USD)

2013 m. Balandžio mėn

Angelas

Andreessenas Horowitzas, „FF Angel LLC“, „Lightspeed Venture Partners“„Pantera Capital“, Didžiosios įmonės, „Bitcoin Opportunity Fund“

2.5

2013 m. Gegužės mėn

Angelas

„Google Ventures“„IDG Capital Partners“

3.0

2013 m. Lapkričio mėn

Sėklos

„Core Innovation Capital“, „Venture51“, „Camp One Ventures“, „IDG Capital Partners“

      3.5

2015 m. Gegužės mėn

A serija

„IDG Capital Partners“„Seagate“ technologijaAME Cloud Ventures, „ChinaRock Capital Management“, „China Growth Capital“, „Wicklow Capital“, „Bitcoin Opportunity Corp“, „Core Innovation Capital“, „Route 66 Ventures“., RRE įmonės, Didžioji įmonė, 51 įmonė

28

2015 m. Spalio mėn

A serija

„Santander InnoVentures“

         4

2016 m. Rugsėjo mėn

B serija

Standartinis frachtuotas„Accenture“„SCB Digital Ventures“SBI valdos„Santander InnoVentures“CME grupė„Seagate“ technologija

        55

Kaip matote, į jį investavo daug investuotojų. Kai kurie iš jų yra svarbūs vardai. „Ripple“ pajamų šaltiniai apėmė profesionalias finansinių tinklų operatoriams teikiamas paslaugas, integruotas į „Ripple“, programinę įrangą, sukurtą senoms finansinėms sistemoms integruoti su „Ripple“ ir gimtąja valiuta (XRP). „Ripple“ taip pat palaiko keli įsitvirtinę investuotojai, kurie suteikia papildomą finansinį stabilumą.

Ryanas Fuggeris sumanė „Ripple“ 2004 m. Siekta sukurti decentralizuotą pinigų sistemą, kuri galėtų veiksmingai įgalinti asmenis ir bendruomenes kurti savo pinigus. 2011 m. Gegužės mėn. Jedas McCalebas pradėjo kurti skaitmeninės valiutos sistemą, kurioje sandoriai buvo patikrinti tinklo narių bendru sutarimu, o ne Bitcoin naudotu kasybos procesu.

2012 m. Rugpjūčio mėn. Jedas McCalebas pasamdė Chrisą Larseną ir kartu pristatė savo idėją Ryanui Fuggeriui. Vėliau Ryanas Fuggeris paliko „Ripple“ komandą.

2012 m. Rugsėjo mėn. Chrisas Larsenas ir Jedas McCalebas įkūrė korporaciją „OpenCoin“. „OpenCoin“ pradėjo kurti „Ripple Protocol“ (RTXP) ir „Ripple“ mokėjimo ir mainų tinklą. 2013 m. Rugsėjo 26 d. „OpenCoin“ oficialiai pakeitė pavadinimą į „Ripple Labs“.

2015 m. Spalio 6 d. Įmonė buvo pakeista iš „Ripple Labs“ į „Ripple“. 2016 m. Birželio 13 d. „Ripple“ gavo virtualios valiutos licenciją iš Niujorko valstijos finansinių paslaugų departamento ir tapo ketvirtąja „BitLicense“ įmone..

„READ SEC“ ieškinys paliko „XRP“ žlugimą kaip kitą biržą, „OKCoin“ sustabdo „XRP Trading“

2016 m. Rugsėjo 23 d. „Ripple“ paskelbė, kad jie yra sudarę pirmąjį tokio pobūdžio susitarimą, turintį keletą pagrindinių bankų interesų sukurti GPSG arba Pasaulinę mokėjimų valdymo grupę. Bankininkystės interesai, susiję su šios naujos įmonės įkūrimu, buvo virtualus kas-kas. Tai apėmė „Bank of America“ / „Merrill Lynch“, „Santander“, „UniCredit“, „Standard Chartered“, „Westpac Banking Corporation“ ir „Royal Bank of Canada“..

Per 2017 metus „Ripple“ paskelbė, kad daugiau nei 100 finansų įstaigų išbando savo tarpvalstybinių mokėjimų technologiją. Taip pat 2017 m. „Ripple“ paskelbė apie trijų instrumentų kūrimą. Jie buvo sukurti specialiai Ripple planui įgyvendinti. Trys priemonės yra: „XCurrent“, „XRapid“, „XVia“.

  1. „XCurrent“ yra „Ripple“ įmonės programinės įrangos sprendimas, leidžiantis bankams akimirksniu atsiskaityti tarpvalstybinius mokėjimus sekant nuo galo iki galo. Naudodami „xCurrent“, bankai realiuoju laiku praneša vieni kitiems, kad patvirtintų išsamią mokėjimo informaciją prieš pradedant operaciją ir patvirtintų pristatymą, kai ji atsiskaitys. Jame yra taisyklės, sukurtos bendradarbiaujant su „RippleNet“ patariamoji taryba tai užtikrina operacijų nuoseklumą ir teisinį aiškumą.
  2. „XRapid“ skirta mokėjimo paslaugų teikėjams ir kitoms finansų įstaigoms, kurios nori sumažinti likvidumo sąnaudas, tuo pačiu gerindamos savo klientų patirtį. Kadangi mokėjimams į besivystančias rinkas dažnai reikia iš anksto finansuojamų sąskaitų vietine valiuta visame pasaulyje, likvidumo išlaidos yra didelės. „xRapid“ smarkiai sumažina kapitalo reikalavimus likvidumui.

xrapid xrp

3. „XVia“ skirta įmonėms, mokėjimo paslaugų teikėjams ir bankams, norintiems siųsti mokėjimus įvairiais tinklais, naudojant standartinę sąsają. Paprastai „xVia“ API nereikia diegti programinės įrangos, todėl vartotojai gali sklandžiai siųsti mokėjimus visame pasaulyje, skaidriai nurodydami mokėjimo būseną ir pridėdami turtingą informaciją, pvz., sąskaitas faktūras..

xvia bangavimas

Trumpai tariant, koks yra „Ripple“ planas? Pirmajame etape finansų įstaigos naudos „XCurrent“. Antrasis etapas apima XRapid ir XRP moneta. Dabar mes esame šio plano antrojo etapo pradžioje. Šiame antrajame etape „XCurrent“ naudojančios finansų įstaigos gali pasirinkti naudoti „XRapid“. Tiksliau, keletą „XRapid“ instrumento bandymų atliko „Money Gram“ ir „Western Union“. Be to, „Cuallix“ yra pirmoji finansų įstaiga, naudojusi tiesioginę „XRapid“ ir XRP valiutą. Jie naudojami tarpvalstybiniams pervedimams tarp Meksikos ir JAV.

Pagrindiniai „XRapid“ įrankio pranašumai yra mažos išlaidos ir didelis perdavimo greitis. Tai reiškia 60% mažesnes išlaidas nei dabartinė SWIFT perdavimo sistema. Be to, dabartinės perdavimo sistemos perdavimo laikas sutrumpėja nuo 3-4 dienų, tik 4 sekundės. Štai ką reiškia tarpvalstybinių pinigų pervedimų revoliucija.

SKAITYTI „SWIFT“ Nebėra momentinis mokėjimas, pramonei reikia XRP, sako „Ripple“

pulsacijos xrp greitis

Šiais metais pagrindinis „Ripple“ rūpestis yra XRP likvidumo didinimas. Tai bus padaryta įtraukiant XRP į kuo daugiau biržų. „XRapid“ priemonei reikia geriausio likvidumo ateityje, kai tarpvalstybinių pervedimų apimtis bus didelė.

Už savo RIPP ir „Ripple“ mokėjimo / mainų tinklo sukūrimą ir plėtrą žurnalas „MIT Technology Review“ 2014 m. Vasario numeryje pripažino „Ripple Labs“ viena iš 2014 m..

2016 m. Sausio 12 d. „Ripple“ buvo įtraukta į Jungtinės Karalystės „Richtopia“ sąrašą ir užėmė 8 vietą 100 įtakingiausių blokų turinčių organizacijų sąraše..

Labai nedaug žmonių žino, kad „Ripple“ laimėjo daugybę prizų:

– 2015 m. Vasaris – „Fast Company“. „Ripple“ įtrauktas į 10 populiariausių pasaulio įmonių 2015 m. Pagal pinigus.

– 2015 m. Vasaris – Amerikos bankininkas iš 20 stebimų „Fintech“ bendrovių sąrašo.

– 2015 m. Rugpjūtis – Pasaulio ekonomikos forumas „Ripple Labs“ apdovanotas kaip technologijų pradininkas.

– 2015 m. Gruodžio mėn. – „Forbes“. „Fintech 50“.

– 2015 m. Gruodžio mėn. – „H2 Ventures“, KPMG. „Fintech 100“.

– 2016 m. Kovo mėn. – „PYMNTS“ inovacijų projektas. Geriausias B2B inovacijų apdovanojimas.

– 2016 m. Birželis – „Fortune“ įtraukė „Ripple“ į 5 karščiausias „Fintech“ įmones.

Šiuo metu „XRP“ yra viena stipriausių „Crypto Market“ kompanijų. Tiesą sakant, aš nemanau, kad aš perdedu, kai sakau, kad tai pati solidžiausia įmonė Crypto Market. Dėl meškų rinkos pastaruoju metu dabartinė 0,50 USD kaina neatspindi labai gerų pagrindų. Nepamirškime, kad XRP turėjo daugiausiai 3,4 USD. Tai reiškia, kad dabar kaina krito daugiau nei 80%.

Šiuo metu XRP kaina yra nepakankamai įvertinta. Stambūs investuotojai ieško bendrovių, turinčių labai gerus pagrindus ir labai pigią kainą. Investuotojams pirkti ir laikyti, perkant XRP dabartinėmis kainomis bus nenugalimas traukos objektas. Kita vertus, šiais metais tikimės, kad „MoneyGram“, „Western Union“ ar SBI praneš apie tiesioginį „Xrapid“ priemonės ir skaitmeninio „XRP“ turto naudojimą tarpvalstybinėse kirtimo vietose.

Tai informacinis straipsnis, o ne rekomendacija investuoti. Prieš investuodami į bet kurią kriptovaliutą, atlikite savo tyrimą.

vaizdo šaltinis: digitaltrends.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me