Viskas apie „Ripple Blockchain“

Negalima paneigti fakto, kad bėgant laikui kriptovaliutos tampa populiarios. Taip yra todėl, kad tai pakeitė bendrą prekybos koncepciją. Beveik visos kriptovaliutos siūlo aukštą saugumo, patikimumo ir mastelio keitimo laipsnį. Didėjančios kriptovaliutų vertės padarė jas labai populiarias tarp masių. Šiais laikais vyriausybinės institucijos, bankai ir mokėjimo pervedimo įmonės jas taiko tarpvalstybiniams sandoriams. Visos kriptovaliutos yra pagrįstos „blockchain“ technologija. Tai technologija, kurioje kiekvienas blokas yra sujungtas su kitu bloku ir atspindi tam tikrą operaciją.

„Ripple Blockchain“:

ripple blockchain

Ripelis yra viena iš penkių didžiausių kriptovaliutų visame pasaulyje. Viena iš įdomių „Ripple“ funkcijų yra ta, kad ji taip pat veikia kaip mokėjimo platforma, skirta greitai apdoroti tarpvalstybines operacijas. Tai pakeitė pasaulines pinigų pervedimo sistemas, sumažindama išlaidas ir laiką. Tradicinėse pinigų pervedimo sistemose operacijai atlikti reikia nuo penkių iki aštuonių dienų. Bitcoin yra pirmoji ir didžiausia kriptovaliuta, kuri šį laiką sumažino iki beveik valandos. „Ripple“ naudoja naujausią „blockchain“ technologiją ir sutrumpino laiką iki keturių sekundžių. Tai reiškia, kad pasaulinės operacijos su „Ripple“ įvykdomos vos per keturias sekundes.

Ripple XRP ir „RippleNet“ buvo sukurti 2012 m., siekiant palengvinti pinigų ir kito turto perdavimą per trumpą laiką. „Ripple XRP“ taip pat yra keičiamo dydžio, nes gali apdoroti 1500 operacijų per sekundę. Dėl greitai žaibiško greičio ir mastelio, prie jo platformos prisijungė daugiau nei 100 įmonių. Viena iš populiariausių „Ripple“ funkcijų yra ta, kad jos platformą galite naudoti neturėdami XRP valiutos.

pulsacijos greitis

Kitas labai patrauklus „Ripple“ bruožas yra tai, kad 2017 m. Jo vertė padidėjo apie 35000%. Tai didžiausias augimas iš visų kriptovaliutų pasaulyje. Valiuta pasiekė aukščiausią rekordą pasiekusi 3,60 USD pirmąją sausio savaitę. Dauguma kripto ekspertų mano, kad „Ripple“ pasiektų daug vertės 2018 m. Kai kurie netgi sako, kad 2018 m. Tai tam tikru mastu atrodo teisinga, nes vis daugiau bendrovių prisijungia prie jos „blockchain“ tinklo kiekvieną dieną.

SKAITYKITE Šveicarijos vertybinių popierių biržą, Šeši, kad pridėtumėte XRP palaikomą ETP (biržoje prekiaujamą produktą)

„Ripple“ taip pat populiarėja, nes įmonė atidavė 55 mlrd. XRP. Anksčiau investuotojai nerimavo dėl valiutos ateities. Tačiau šis lėšų atidėjimas patenkino investuotojus ir vis daugiau žmonių investuoja į tai. Tikslinga paminėti, kad įmonė pasirašė 55 sutartis. Tai reiškia, kad po kiekvieno milijardo deponuojamos XRP galiojimo laikas pasibaigs. Kitaip tariant, XRP pasiūla kas mėnesį didėja.

Vienas pagrindinių „Ripple“ ir kitų kriptovaliutų skirtumų yra „blockchain“, kurį naudoja šios valiutos. „Ripple“ iš tikrųjų vietoj protokolo naudoja protokolą „blockchain“ pinigų pervedimui. Be to, „Ripple“ yra pagrįsta vieša duomenų baze, susieta su skirtingais patvirtinimo serveriais.

Taip pat skaitykite: XRP: kiek tai bus verta?

Pagrindinis „Ripple“ tikslas & XRP:

Oficialūs įmonės šaltiniai teigia, kad pagrindinis „Ripple“ tikslas yra perimti rinką pasitelkiant naujoviškas technologijas. Paprastais žodžiais tariant, jie nori dominuoti kriptovaliutų rinkoje palengvindami tarpvalstybinius mokėjimus. Štai kodėl daugelis pinigų pervedimo firmų šiuo tikslu prisijungė prie „Ripple“. „Hashtree“ protokolas, kurį naudoja „Ripple“, leidžia atlikti šiuos pinigų pervedimus. Vis daugiau bankų ir finansų įstaigų prisijungimas prie „Ripple“ privertė kūrėjus padidinti operacijų per sekundę skaičių iki 50000.

„Ripple“ taip pat planuoja naudoti XRP kaip pagrindinę valiutą, kad per kuo trumpesnį laiką būtų lengviau palengvinti tarpvalstybinius sandorius. Kriptografijos ekspertai laikosi nuomonės, kad „Ripple“ vertė nesumažėtų, jei ji nutrauks XRP valiutą. Taip yra todėl, kad dauguma pasaulio mokėjimo firmų ir bankų naudojasi jos protokolu tarpvalstybinėms operacijoms vykdyti.

„Ripple XRP“ taip pat gali būti saugoma piniginėje – programinės įrangos aparatinėje įrangoje. Pradžioje bendrovė investuotojams pateikė interneto platformą monetoms pirkti, parduoti ir laikyti. Jis buvo pristatęs savo „XRP“ piniginę. Tačiau po 2016 m. Įmonė nutraukė piniginę ir sudarė sutartį su „Gatehub“ saugo XRP monetas.

SKAITYTI „XRP“ vartotojai dabar gali nemokamai prekiauti „COBINHOOD“ biržoje

Pastaba: daugelis vartotojų praneša apie „Gatehub“ problemas, susijusias su XRP saugojimu. Galite daugiau sužinoti apie „Best Ripple XRP“ piniginę 2018

„Ripple“ taip pat yra patraukli kriptovaliuta, nes tai gana lengva pirkti, parduoti ir prekiauti. Beveik visose didžiosiose pasaulio kriptografinėse biržose „Ripple“ buvo įtraukta į prekybos veiklą. Sukūrę paskyrą ir nurodę tinkamą piniginės adresą, galite nusipirkti „Ripple“ bet kurioje iš šių biržų. Čia patartina visada susisiekti su „Ripple“ tiesiogiai, jei esate nepriklausoma finansų įstaiga. Tačiau individualiems investuotojams „Ripple XRP“ yra prieinama per daugelį skaitmeninių valiutų mainų visame pasaulyje.

Taip pat skaitykite: „Changelly“ apžvalga apie geriausią kriptovaliutų mainus 2018 m 

Vienas iš „Ripple XRP“ naudojimo pranašumų yra tai, kad jis yra daug saugesnis nei daugelis kitų kriptovaliutų. Visi „Ripple“ platformoje vykstantys sandoriai įrašomi į atvirojo kodo decentralizuotą knygą. Visą parą dirbanti inžinierių ir „blockchain“ ekspertų parama daro ją dar saugesnę nuolat atnaujinant.

XRP taip pat dirba su daugybe „fiat“ valiutų daugybėje kriptografinių mainų. Tai leidžia keiskite „Ripple XRP“ su bet kuria kita skaitmenine valiuta. Didėjantis bankų, finansų įstaigų ir pinigų perlaidų firmų skaičius rodo, kad „Ripple“ yra svarbiausia ateities kriptovaliuta. Štai kodėl vis daugiau skaitmeninių valiutų keityklų ją įtraukia į savo platformą, kad palengvintų klientus.

Apibendrindami galime lengvai pasakyti, kad „Ripple XRP“ dar labiau pervers tarptautinius mokėjimus naudodama savo naujoviškas technologijas. Tai panaikina tarpininkų vaidmenį atliekant tarpvalstybinius sandorius, o tai užima daug laiko ir išlaidų, norint apdoroti tarpvalstybinius mokėjimus. Dabar finansų įstaigos gali apdoroti savo operacijas per kelias sekundes, ir tai yra labai naudinga plėtojant verslą. „Ripple“ generalinis direktorius Bradas Garlinghouse’as tikisi, kad bėgant laikui „Ripple“ perims visas kitas kriptovaliutas dėl savo greitų, patikimų ir saugių tarpvalstybinių operacijų.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me