Analiza cen Ethereuma: ETH si opomore, lahko bi bil kratek oddih pred uničujočim padcem

Dnevna napoved cen Ethereum ETH

  • 4-urni ETH grafikon mora premagati 20-barov SMA, da dokonča izterjavo cen.
  • Dnevni grafikon cen je oblikoval zelo medvjedo obrnjen vzorec Adama in Eve.
  • Kljub nizkim cenovnim ukrepom ETH še naprej privlači pomemben institucionalni interes.

Po neuspehu na odporni črti $ 615 je cena Ethereuma v stalnem padcu. Biki so se uspeli vrniti to sredo in ceno dvignili na 575 dolarjev. Štiriurni grafikon za Ethereum kaže, da bi bila platforma pametnih pogodb lahko v srednjem bikovskem oživitvi. Vendar ta dvig cen ne bi smel biti nič drugega kot kratek predah, saj je dnevni grafikon cen še vedno medvedji.

Biki pripravijo kratkotrajno okrevanje

Najprej si oglejmo 4-urni grafikon cen. Cena se je prebila pod mejo 590 dolarjev in strmo padla do podporne stene 540 dolarjev. ETH se je nato uspel odbiti v obliki V, ko so kupci začeli z dvigom cen.

et / usd 4-urni grafikon 121020

Slika: 4-urni grafikon ETH / USD

Trenutno se ETH sooča z močno odpornostjo pri 20-bar SMA in je bil že enkrat zavrnjen. Če se bo cena uspela obnoviti, bodo kupci želeli zagnati zagon in ponovno pridobiti kritično vrstico v višini 540 USD.

Dolgoročni obeti ostajajo negativni?

Med pregledom Litecoin tega torka smo v mesečnem grafikonu govorili o vzorcu Adama in Eve. Zdi se, da dnevni grafikon cen ETH / USD tvori obrnjen vzorec Adama in Eve.

eth / usd dnevni grafikon 121020

Slika: Dnevni grafikon ETH / USD

Cenovna vrednost tega obrnjenega vzorca je nižja pri 420 USD. MACD v tem časovnem okviru kaže, da je tržni zagon v veliki večji meri medved, kar dodaja dodatno verodostojnost naši negativni hipotezi.

Depozitna pogodba Ethereum 2.0 postaja vedno večja

Kljub medvedji ceni je udeležba in splošni hrup okoli nadgradnje Ethereum 2.0 precej visoka.

Ethereum 2.0 je začel delovati le nekaj dni nazaj. Po poročilu Finance Magnates je skupna vloga na pogodbi o vlogi Ethereum 2.0 hitro presegla milijon ETH. Ethereum je sprva poudaril potrebo po 524.288 ETH za zagon Beacon Chain.

ethereum 1 milijon etičnih napovedi

Skupnost ETH je izkazala velikodušno podporo in v začetku prejšnjega tedna stavila okoli 900.000. V skladu s pogodbo o vložku pogodbe ni končnega roka. Skupnost ETH lahko torej zasluži z vložki tudi po naslednjih fazah. Zgodnji igralci imajo prednost visokih nagrad, ki lahko znašajo do 20% na leto.

Trenutno člani skupnosti aktivno sodelujejo pri vložku, saj bo nagrada za vložke upadla s pridružitvijo več validacijskih programov v prihodnosti. Z uvedbo verige Beacon Chain je mreža Ethereum začela svoj prehod iz trenutne mreže za preverjanje dela v bolj učinkovito mrežo za preverjanje deleža. Nedavni začetek faze 0 je le prvi korak. Celoten prehod bo trajal leta.

Beacon Chain bo igral pomembno vlogo v novem omrežju verig blokov, da bo konkuriral behemotom, kot sta Visa in PayPal. Z več kot enim milijonom Ethereuma, ki je vpletenih v mrežo, se skupnost Ethereum veseli nemotenega prehoda.

Institucionalni vlagatelji ostajajo visoko na Eteru

Investicijski velikan GrayScale je pred kratkim sporočil, da je pridobil še 100.000 ETH. Po poročilu Trustnodes je GrayScale dejal:

Ker je prodaja poročala o najnovejšem tekočem poročilu na obrazcu 8-K, ki ga je objavil Grayscale Ethereum Trust (ETH) (v nadaljevanju: Trust), je sklad izdal 1.140.900 delnic po različnih cenah, določenih glede na lastništvo digitalnih sredstev na delnico za izbrane „Pooblaščeni vlagatelji“ v smislu pravila 501 pravila D po Zakonu o vrednostnih papirjih iz leta 1933, kakor je bil spremenjen („zakon o vrednostnih papirjih“), pri transakcijah zasebnega plasiranja, izvzetih iz zahtev za registracijo zakona o vrednostnih papirjih v skladu s pravilom 506 (c ) v nadaljevanju za skupni znesek 105.927,51301273 Ethereum, ki predstavlja 62.975.646 USD.

Kot pooblaščeni udeleženec za te distribucije je delovala borznoposredniška družba Genesis Global Trading. GrayScale je poročilo nazadnje vložil pred tednom dni in nakazal, da je ta teden prodal 100.000 ETH, nekaj dni nazaj pa 78.229,44246893 ETH. Zdi se, da ima družba tri milijone izdanih ETH in jih je mogoče kupiti, kar jo uvršča med največje skrbnike ETH.

Grayscale Ethereum Trust (ETHE) je bil ustanovljen leta 2013 in je omejen na pooblaščene vlagatelje. Samo GrayScale upravlja z več kot 12 milijardami USD premoženja in raste, saj je to edini način za vlaganje v delnice v obliki ETH in BTC v ZDA.

Ključne ravni cen za ogled

V 4-urnem časovnem okviru morajo vlagatelji gledati 20-palčni SMA (575 USD). Naša kratkoročna bikova hipoteza je popolnoma odvisna od tega, kako ETH preseže to raven.

V dnevnem grafikonu je ključna raven, na katero morate biti pozorni, 50-dnevni SMA (490 USD). To je edina raven podpore, ki je dovolj močna, da ustavi pretok, če je potrjen naš vzorec Adam in Eva.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me