Analiza cen valovanja: XRP navijanje iz posledic tožbe SEC Fallout

Dnevna Ripple XRP napoved cen

  • Ripple je bila najbolj vroča tema razprav v zadnjih 24 urah.
  • XRP je padel pod Tether med prvih 10 po seznamu tržnih omejitev.

Kot navaja Santiment, Ripple v zadnjih 24 urah prevladuje nad kripto mediji.

Za tiste, ki vedo, to sploh ni presenečenje. Dejstvo, da je Ripple na meji, da bo prejel tožbo od SEC, je uničujoče vplivalo na cenovno tožbo XRP. Kot rezultat, je Ripple padel pod Tether v top 10 kriptovalut po seznamu tržnih omejitev.

Direktor podjetja Ripple pomirja zaposlene

Ko se bliža tožba ameriške komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) proti Rippleu, je predsednik uprave Brad Garlinghouse delil noto s svojimi zaposlenimi. Medtem ko je novico označil za “neverjetno frustrirajočo”, je Garlinghouse poudaril tudi svojo pripravljenost za boj naprej.

Svoje zaposlene je prosil, naj jih ne skrbi zaradi tožbe, ki naj bi jo vlekel dolgo:

Česar NE želim, je, da vas skrbi. To bomo prestali in svoj primer dokazali na sodišču. Imamo izjemno pravno ekipo in kot sem rekel, smo za začetek na pravi strani zakona. Vedite pa, da je pravni sistem počasen in to je šele začetek dolgega civilnega procesa.

SEC je pred kratkim napovedal obtožbe proti družbi Ripple. Nadzornik je Rippleja obtožil, da je prek “neregistrirane, odhajajoče” ponudbe XRP ocenil za 1,3 milijarde dolarjev. Jake Chervinsky, generalni svetovalec za Compound, pravi, da je pritožba za Ripple “precej slaba”.

To je precej slabo za Ripple. Ne ravno najslabši primer, to bi bila goljufija z vrednostnimi papirji, vendar blizu. XRP je v bistvu neuporaben, če se šteje za zaščito. Trditev kršitev do danes je umor.

Obleka je namenjena družbi Garlinghouse in nekdanjemu izvršnemu direktorju Chrisu Larsenu. V omenjeni opombi je tudi zapisano, da sta se direktorja lahko poravnala ločeno, vendar sta se namesto tega odločila za boj.

MoneyGram sprejema pristop »počakaj in glej«

MoneyGram je dejal, da v dolgoletnem poslovnem dogovoru z Rippleom še ni doživel nobenega “negativnega vpliva”. Plačilna družba je to dejala, saj se tožba ameriške družbe za vrednostne papirje in borzo (SEC) proti Rippleu hitro približuje.

Po poročilu Coindeska je tiskovni predstavnik MoneyGrama dejal:

MoneyGram bo še naprej spremljal razmere, ko se bodo razvijale. MoneyGram je še naprej uporabljal svoje druge tradicionalne nasprotne stranke za trgovanje z devizami v celotnem obdobju dogovora z Rippleom.

SEC je trdila, da Ripple uporablja svoj žeton XRP za tekočo prodajo neregistriranih vrednostnih papirjev v višini 1,3 milijarde dolarjev. Ripple je v lasti več kot 4% MoneyGrama in je MoneyGram v začetku letošnjega leta plačal 9,3 milijona dolarjev za zagotavljanje likvidnosti za čezmejno poravnalno mrežo, ki temelji na Rippleu. Ripple je MoneyGramu dodal 52 milijonov dolarjev za uporabo Rippleove likvidnostne zahteve na zahtevo (ODL).

MoneyGram je Rippleov ODL izkoristil za vstop in izstop iz štirih valut od junija 2019. V pritožbi SEC se zdi, da organ omenja MoneyGram, ko trdi, da „vkrcanje na ODL ni bilo organsko ali tržno usmerjeno“, temveč „subvencionirano s strani Ripple“. ”

Čeprav MoneyGram v pritožbi ni bil poimenovan, je navedel, da je Ripple neimenovanemu oddajniku denarja do septembra 2020 v dogovoru, ki se je začel leta 2019, plačal 52 milijonov dolarjev. SEC je nadaljeval:

Denarni oddajnik je postal še en kanal za neregistrirano prodajo XRP podjetja Ripple na trg, pri čemer je Ripple prejel dodatno ugodnost, da bi lahko izkazoval svojo anorgansko XRP “uporabo” in obseg trgovanja za XRP.

Ustanovitelj Ethereuma XRP imenuje “Shitcoin”

Vitalik Buterin, izvršni direktor Ethereuma, je Rippleu očital, da nakazuje, da kitajska vlada nadzoruje Bitcoin in Ethereum. V prejšnjem članku z naslovom “Povzetek oddaje Ripple’s Wells” je Rippleova skupina trdila, da je XRP boljše sredstvo kot BTC in ETH zaradi širšega sprejemanja in njegove nezmožnosti, da bi ga kitajska vlada centralizirala.

Odlomek iz članka se glasi:

Politični razlogi odsvetujejo ugotovitev, da je XRP naložbena pogodba.

A. Inovacije v kriptovaluti bodo v celoti prepuščene Kitajski. Blockchains Bitcoin in Ethereum sta zelo dovzetna za kitajski nadzor, ker za oba velja pravilo preproste večine, medtem ko XRPL preprečuje primerljivo centralizacijo.

V odgovor na to je Buterin XRP označil za “shitcoin”.

Vse to se zgodi po tem, ko je SEC vložila tožbo proti Rippleu, v kateri je trdila, da je Ripple uporabil XRP za tekočo prodajo neregistriranih vrednostnih papirjev v višini 1,3 milijarde dolarjev.

XRP še naprej strmo pada

V zadnjih petih dneh se je žeton čezmejnih nakazil z 0,584 na 0,26 dolarja znižal za skoraj 55%. MACD kaže, da se medvedji zagon nenehno povečuje. To pomeni, da lahko cena še bolj pade.

Slika: Dnevni grafikon XRP / USD

Med tem dramatičnim padcem je XRP padel pod 20-dnevni, 50-dnevni in 200-dnevni SMA, skupaj z nižjim pasom Bollingerja. Če pogledamo zgodovino cen, obstaja kritična podpora pri 0,172 USD. Če to ne zadrži cene, bi lahko bilo za XRP popolnoma uničujoče.

Ključne ravni cen, ki jih je treba upoštevati za Ripple XRP

200-dnevni SMA (0,293 USD) je najpomembnejša raven za XRP. Če prodajalci ohranijo ceno pod tem, je na kartah padec do 0,172 ameriške dolarje. Če pa kupci odklonijo 200-dnevno SMA z odpornosti na podporo, jo lahko uporabijo kot osnovo za vzpon na 50-dnevno SMA (0,46 USD).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me