Napoved cene Bitcoinov: 20-dnevni SMA preprečuje rast BTC-ja navzgor

Dnevna tehnična analiza Bitcoin BTC

  • Cena Bitcoinov je postavljena med dve močni ravni.
  • BTC utripa večkratnih signalov za nakup v 4-urnem časovnem okviru.

Cena bitcoinov se je v zadnjih dveh dneh zvišala s 30.300 na 34.000 dolarjev, saj so se kupci vrnili z maščevanjem. Ker stvari stojijo, je cena zaljubljena pod 20-dnevno SMA. Oglejmo si jih od blizu.

Cena Bitcoin se je ustavila na svoji poti

Ker stvari stojijo, se cena Bitcoina s svojim bikovskim gibanjem ni mogla nadaljevati. Kupci so 20-dnevni SMA poskušali preusmeriti iz upora v podporo, vendar jim to ni uspelo. Tudi če kupci to premagajo, se na liniji 35.700 USD soočijo z novim močnim nasprotovanjem.

btc / usd dnevni grafikon 012921

Slika: BTC / USD na dan

Ko že govorimo o liniji 35.700 USD, je prej 495.000 naslovov na tej ravni kupilo 285.000 BTC. Če kupci to premagajo, bi morali imeti jasno pot, da Bitcoin dvignejo nad psihološko raven 36.000 USD.

grafikon obsega btc / usd 012921

Slika: IntoTheBlock

4-urni grafikon cen Bitcoinov je še vedno izredno bikovski. Na hitro lahko vidite štiri različne pozitivne signale za BTC.

btc / usd 4-urni grafikon 012921

Slika: BTC / USD 4-urna

  • Bitcoin biki ostajajo pod nadzorom pet dni zapored.
  • Parabolični SAR je bil iz medvedjega v bikovski spremenjen.
  • MACD kaže na naraščajoč bikovski zagon na trgu.
  • SMA z 20, 50 in 200 barov se je odpornost premaknila na podporo.

Torej, to lahko pomeni, da lahko cena Bitcoina znova poskusi na odporni črti v višini 35.700 USD in jo prevzame.

Ari Paul: Institucije, ki se kopičijo v Bitcoin, da bi ostale bogate

Ari Paul, soustanovitelj podjetja za naložbe v kriptovalute BlockTower Capital, je nedavno dejal, da institucionalni vlagatelji vse bolj kupujejo Bitcoin, da bi zaščitili svoje bogastvo. V nedavnem intervjuju SALT Talks z Johnom Darsiejem je Paul dejal, da se veliki vlagatelji odločajo za obrambo, ko vlagajo svoj denar v Bitcoin.

Po mnenju Paula se v miselnosti milijarderjev dogaja zanimiv premik, saj zdaj “razmišljajo obrambno”. Dodal je, da pasivno dodeljujejo vsaj 10% neto vrednosti Bitcoinov “samo zato, da bi sledili, za vsak slučaj.” Po Pavlovem mnenju ti vlagatelji ne želijo obogateti z dodelitvijo BTC, ampak ostati bogati.

[Milijarderji] zdaj razmišljajo obrambno. Mislijo, da imajo njihovi milijarderji 10% neto vrednosti Bitcoinov. Če se ne, razmišljajo: ‘Človek, če Bitcoin naredi še 20X, nisem več povabljen na zabave. Nisem v tistem bogatem klubu ‘, ne glede na to, kje so v hierarhiji. Zdaj razmišljajo: “Potrebujem pasivno dodelitev. Za to potrebujem 10% svoje neto vrednosti, da bom nadaljeval, za vsak slučaj. ’Ne gre za obogatitev, zdaj gre za to, da ostanemo bogati.

Paul je dodal, da bi nova kategorija vlagateljev prispevala k dolgoročnemu zmanjšanju nestanovitnosti Bitcoinov.

To so zelo močni kupci rok. To so ljudje, ki želijo kupiti več na nižjih cenah. To so ljudje, ki ne bodo prodajali s spremembo trenda. Volatilnost ne mine. Brez volatilnosti ne morete imeti divjih voženj bikov, ki vas popeljejo 10-krat višje. Nestanovitnost bo postopoma upadala, ko bo to institucionaliziralo [s] širšo tržno udeležbo.

Q9 Capital in hongkonški finančni velikani se širijo v ponudbe Bitcoinov

Henyep Group, konglomerat finančnih storitev s sedežem v Hong Kongu, širi svojo tradicionalno ponudbo zasebnega bogastva v prostor digitalnih sredstev. Skupina je pred kratkim ustanovila novo hčerinsko družbo Q9 Capital, ki je uradno uvedla storitve, podobne kripto posredovanju. Hčerinsko podjetje cilja na posameznike in družinske pisarne z visoko neto vrednostjo.

V izjavi za javnost je družba povedala, da želi zadovoljiti naraščajoče povpraševanje po digitalnih sredstvih iz teh vrst institucionaliziranih virov kapitala. Načrtuje vodenje celotne recepcije kripto-receptov (OTC), da olajša trgovanje strank in s ponudbo izdelkov za varčevanje s kripto-storitvami in skrbniških storitev..

Aaron Chiu, soustanovitelj Q9 in izvršni direktor skupine Henyep, je dejal:

Tukaj [kriptoprostor] gledamo kot enkrat v življenjski priložnosti, ker je zelo redko, če imate nov razred premoženja, ki je na mestu. V digitalnih sredstvih, ki so postala zlata, kot zlato pred 40 leti, vidimo izjemno vrednost.

Chiu je dejal, da je cilj uporabiti Henyepove izkušnje s servisiranjem strank (pri tradicionalnem upravljanju premoženja) v kripto prostor. Dodal je, da medtem ko je Henyep Group lastno inkubirala Q9 Capital, je dolgoročni načrt, da se ta izloči v ločeno enoto.

James Quinn, generalni direktor Q9, je dejal, da je od mehkega lansiranja Q9 dobil veliko zanimanja nekripto domačih vlagateljev..

Približno 90% naših strank je bodisi popolnoma novih v kripto ali pa je že prej izvedlo eno ali dve naložbi, vendar niso bili aktivno vključeni v vesolje – na splošno razred Bitcoin 2021.

Videli smo dokončen vzpon [za bitcoin] s temo okoli pripovedi o varovanju pred inflacijo in deglobalizacijo. To je skupaj s cenovno akcijo povzročilo zanimanje za našo stranko, ki je kripto kupila prvič.

Pričakuje se, da bo cena Bitcoinov dosegla te ravni

Če kupci prevzamejo 20-dnevno SMA in linijo 35.700 USD, lahko cena Bitcoina z lahkoto preseže prag 36.000 USD. Če tukaj cena ne uspe, se lahko spusti na podporni zid in znaša 30.800 USD. Glede na IntoTheBlock je ta raven dovolj močna, da absorbira velik prodajni pritisk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me