Napovedovanje cene Bitcoinov: Biki BTC zahtevajo podporo v $ 48.000 v odpornem obračunu – $ 50.000 naprej?

Dnevna tehnična analiza Bitcoin BTC

  • Bitcoin Price trenutno sedi na vrhu zdrave podpore.
  • BTC je odklonil 20-bar SMA z odpornosti na podporo.

Po popravku cene Bitcoinov, ki je premierno kriptovaluto znižal pod 48.000 dolarjev na 47.050 dolarjev, so se kupci spet borili, da bi BTC vrnili nad 48.500 dolarjev. Kot je dejal slavni novinar Joseph Young, je to kritična zmaga, saj lahko kupci na tej ravni dosežejo 50.000 USD.

»Tukaj pričakujem na trgu. 48.000 USD je ključna raven za Bitcoin. Če ostane nad njim kot podpora, mislim, da znaša 56k ~ 60k $. Če še naprej zavračamo 48 tisoč dolarjev, bo verjetno prišlo do kratkoročne konsolidacije / umika, da bi dosegli nižjo likvidnost. Pomolimo za 48 tisoč dolarjev. «

Bitcoin zahteva 48.000 USD

Od 28. januarja se je cena Bitcoina zvišala s 30.300 na 48.500 dolarjev in v celotni oceni pridobila okoli 18.200 dolarjev. Glede na stanje stvari je sredstvo še vedno precenjeno, kar kaže indeks relativne moči (RSI).

btc / usd dnevni grafikon 021621

Slika: BTC / USD na dan

Kot nam pravi IOMAP, se cena Bitcoina giblje nad močno stopnjo podpore. Te ravni so dovolj robustne, da prevzamejo izjemen prodajni pritisk. Najbližja močna podporna stena je na ravni 48.000 USD, pri čemer je 590.000 naslovov že kupilo 222.000 BTC žetonov.

grafikon obsega btc / usd 021621

Slika: IntoTheBlock

Če pogledamo 4-urni grafikon Bitcoin, obstajata dva bikova signala:

  • MACD kaže na upadajoč medvedji zagon.
  • 20-palčni SMA je odklonil odpor do podpore.

btc / usd 4-urni grafikon 021621

Slika: BTC / USD 4-urna

Dejavnost razvoja Bitcoinov v porastu

btc / usd tabela santimentov 021621

Slika: Santiment

Santiment, podjetje za analizo verige, je zgornjo sliko delilo skupaj z naslednjim tvitom:

»V zadnjih petih dneh se #Bitcoin še vedno giblje med 45 in 49 tisoč USD. In medtem ko se trgi #altcoin segrevajo, se je razvojna dejavnost $ BTC tiho dvignila na dvomesečno visoko raven. Tudi obseg v verigi upada, saj trgovci preganjajo nestanovitnost v #alts. “

Naraščajoča količina razvojnih dejavnosti je običajno dolgoročno dober znak za ceno Bitcoina.

Bitcoin rudarji spodbujajo izhodni rally z rabljenim orodjem

Teslovo nedavno razkritje okoli 1,5 milijarde dolarjev vredne naložbe v Bitcoin je sredstvo potisnilo na nove najvišje ravni. Novica je med novimi rudarji Bitcoin ustvarila tudi val aktivnosti brez primere, kar je povzročilo povečanje povpraševanja po rudarski strojni opremi.

Povpraševanje po Bitcoin rudarskih strojih se stalno povečuje, saj so novi modeli že razprodani. Zdi se, da je trg rabljene strojne opreme bolj zaseden kot kdaj koli prej. Po poročilu Forkast je Nangeng Zhang, izvršni direktor podjetja Canaan, enega največjih proizvajalcev ploščad za rudarstvo kripto-rudarjenja, dejal:

[Elon] Muskova stališča v veliki meri predstavljajo pozitiven odnos tehnološke elite do bitcoinov. [Novice o Tesli] so pritegnile veliko število institucij, podjetij, ki kotirajo na borzi, in sredstva, da povečajo svoja bitcoin imetja in celo vstopijo v kripto rudarsko industrijo.

Bitcoinov bikovski tek leta 2020 je dal nadaljnji pritisk na proizvajalce strojne opreme BTC, ki so se že soočili s proizvodnimi izzivi pandemije. Podjetja, kot sta Canaan in Bitmain, se trudijo zadovoljiti naraščajoče povpraševanje po strojni opremi.

Bitmain je popolnoma razprodan do avgusta letos, tudi po skoraj podvojitvi cene nekaterih sistemov. Lani novembra naj bi se Bitmainov Antminer S19 Pro prodal za 1897 dolarjev, zdaj pa isti stroj stane 3.769 dolarjev – 98-odstotna rast.

Bitcoin rudarska mrzlica se kaže tudi v drugih storitvah za pridobivanje bitcoinov, kot so storitve rudarjenja v oblaku. Te storitve omogočajo rudarjem, da sodelujejo na daljavo z najemom računalniške moči v oblaku, namesto da bi morali neposredno kupovati ali najeti rudarske stroje.

Jiang Zhuoer, izvršni direktor podjetja BTC.TOP, enega največjih kitajskih bazenov, je dejal:

V zadnjih treh mesecih je bila prodaja naših storitev “skupnega rudarjenja” zelo priljubljena in vsaka serija rudarskih strojev je bila razprodana.

Ali je Satoshi Nakamoto pustil namige za dostop do Bitcoin Fortune?

Pojavila se je nova kripto teorija, ki trdi, da je Satoshi Nakomoto, skrivnostni ustanovitelj Bitcoina, pustil več namigov za sprostitev svojega BTC bogastva (ocenjeno na milijarde). Po nekaterih objavah, objavljenih na Bitcointalku, so trgovci začeli iskati namige, ki bi lahko privedli do odkritja zasebnih ključev Nakamota. To bi odklenilo na stotine tisoč BTC-jev, ki so jih kopali v prvih dneh kripto-aktiva, kot pravi teorija.

Teorija temelji na raziskavi Sergia Demiana Lernerja, objavljeni leta 2013, ki je pokazala statistično neravnovesje v blokih, ki jih je izkopaval Nakomoto. Lerner je domneval, da je ustanovitelj morda neenakomerno razdelil namerno, da bi za seboj pustil sporočilo. Izvleček iz poročila o raziskavi se glasi:

Satoshi je pustil sporočilo s prstnim odtisom tam. Sporočilo, ki ga bomo videli v daljni prihodnosti.

Trgovci z Bitcointalkom so zdaj teorijo nadaljevali in trdili, da zgodnje nagrajevanje Nakomota ni pomenilo naključnega rudarjenja. Namesto tega lahko po njihovem mnenju predstavljajo načrt za zasebne ključe njegovega bitkoinskega bogastva.

Če bi se izkazali za resnične, bi namigi pripeljali do odklepanja denarnic, ki jih je ustvaril ustvarjalčev ocenjeni 750.000 BTC (vrednih več kot 34 milijard USD).

Pričakuje se, da bo cena Bitcoinov dosegla te ravni

Ko je zahteval raven podpore v višini 48.000 USD, je cena Bitcoina na robu doseganja psihološke cone v višini 50.000 USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me