Napovedovanje top 3 cen Bitcoin, Ethereum, Ripple: BTC se po bliskoviti nesreči, ki jo je vodil Yellen, vrne proti 60.000 USD

  • Bitcoin vidi preobrat v obliki črke V po potopu, ki ga je vodil Yellen, zbere 50.000 USD in več.
  • Ethereum se zruši na 1500 dolarjev, ko se kupci poskušajo odbiti proti 1800 dolarjem.
  • Ripple uživa v divjih zamahih, vendar drži precej nad 0,50 USD, kar podpira odboj.

Bitcoin ostaja v nevarnosti, da bo popravil vse od ustanovitelja družbe Tesla Inc.in milijarderja Elona Muska, ki je prejšnjo soboto tvitnil, da je njegova vrednost “videti visoka”. To sporočilo je nastalo v ponedeljek, potem ko je vodilna valuta v nekaj minutah erodirala skoraj 10.000 ameriških dolarjev in dosegla najnižjo vrednost 46.700 ameriških dolarjev na Coinbase, preden je ponovno zajela raven 50.000 dolarjev.

Komentarji ameriške ministrice za finance Janet Yellen o bitcoinih in digitalnih sredstvih, čeprav so se pojavili kot negativa za ponedeljkov propad. Yellen je dejala, da je dedek kriptovalut izjemno neučinkovit za izvajanje transakcij. Opozorila je ljudi, naj se pazijo, in to navedla kot zelo špekulativno bogastvo.

Najbolj prevladujoče digitalno sredstvo na svetu je v nedeljo doseglo najvišjo vrednost na 58.367, saj je tržna kapitalizacija dosegla milijon dolarjev. Tako Ethereum kot Ripple sta v ponedeljkovem ameriškem trgovanju nosila breme padca Bitcoinov, čeprav hitra vrnitev kupcem daje upanje.

Glavno vprašanje za tukajšnje trge je, ali je zapis, ki teče po kripto prostoru, nedotaknjen ali je znak morebitnega popravka?

Bitcoin popravi pred nadaljevanjem dviga

Po zrušitvi BTC / USD ne zavrača boja proti 60.000 USD, saj prodajalci niso našli sprejemljivosti pod kritično podporo okoli 46.900 USD. Ta raven je stičišče navzgor nagnjenega 21-dnevnega preprostega drsečega povprečja (SMA) in 61,8-odstotne stopnje Fibonaccijeve retrakcije (Fibo) paraboličnega dviga od 22. januarja do 21. februarja.

Na poti do okrevanja so biki prepričljivo zavzeli 78,6-odstotni Fibo istega relija, ki je znašal 51.991 ameriških dolarjev. V času pisanja kovanca št. 1 trguje približno 53.000 ameriških dolarjev.

Dokler ima zgoraj omenjena ostra podpora do 47 tisoč dolarjev, lahko najbolj priljubljeni digitalni kovanec nenehno spremlja rekorde.

btc / usd dnevni grafikon 022221

BTC / USD: Dnevni grafikon

Na drugi strani ni mogoče izključiti globljega popravka na 39.800 USD, če slednji popusti. V tem trenutku bikovski 50-dnevni SMA sovpada z 38,2% nivojem Fibo.

Ker pa 14-dnevni indeks relativne moči (RSI) še vedno trenira nad srednjo črto okoli 65, se zdi, da je pristranskost navzgor nedotaknjena.

Ne zamudite: Bitcoin cena bo eksplodirala več kot 100.000 USD, pravi On-chain Metric

Ethereum na robu naraščajočega klina

Ethereum je, tako kot Bitcoin, začel popravljati upad, potem ko je v soboto dosegel rekordne vrednosti blizu sredine 2000 dolarjev. Cena ETH se je bliskovito strmoglavila na 1516 dolarjev, čeprav so kupci hitro prevzeli nadzor in kovanec odpeljali nazaj na ročaj 1700 dolarjev.

Digitalno sredstvo se je povrnilo nad nekdanjo stabilno podporo na 1690 USD, kot predlaga model Global In / Out of the Money (GIOMA), kjer je skoraj 2 milijona naslovov kupilo približno 8,9 milijona ETH.

Kljub odboju vlagatelji čakajo na potrditev naraščajočega klinastega razpada medveda, če bi št. 2 kovanca zaprite 12-urni svečnik pod nosilcem vzorca na 1800 USD.

Pri potrjevanju vzorca bi se lahko spet močno znižal proti bikovskemu 100-SMA pri $ 1463.

Južneje bi bilo na radarjih prodajalcev sotočje najnižje točke na klinu in bikovega 200-SMA okoli 1030 USD..

Upoštevajte, da se je RSI prebil skozi srednjo črto in se zdaj približuje preprodanemu ozemlju, kar odraža krepitev medvedje pristranskosti.

et / usd grafikon 022221

ETH / USD: 12-urni grafikon

Vendar je zadnja novica, da je kripto borza Binance zaradi začasne ustavitve dvigov "velika zastoja omrežja", bi lahko ponudil nekaj začasnih popravkov bikom ETH.

Valovanje v kritični podpori v trikotniku

Kljub temu, da je bil ta ponedeljek priča divjim nihanjem v zgodnjem ameriškem trgovanju, je Ripple uspel ubraniti kritično raven pri 0,4935 USD, kar je konvergenca rastoče podpore trendne linije in bikovega 50-SMA na 12-urnih palicah.

Omeniti velja, da je sedmo kripto sredstvo, s katerim se največ trguje, v konsolidacijskem načinu, odkar je doseglo najvišjo vrednost v življenju, in sicer 0,76 USD. Konsolidacija z višjimi in nižjimi padci na omenjenem časovnem okviru je dobila obliko simetričnega trikotnika.

Na kartah bi lahko bil preboj v katero koli smer, čeprav gosta skupina zdravih ravni podpore kaže, da se obeti zdijo bolj konstruktivni.

Par XRP / USD se zdaj bori z 21-SMA okoli 0,55 USD. Sprejem nad slednjim je ključnega pomena za sprostitev nadaljnjih dobičkov izterjave po tem, ko se cena spusti na prej omenjeno ključno podporo.

Naslednja postaja za bike XRP je trikotni odpor 0,6510 USD. 12-urni svečnik blizu te ravni bi lahko povzročil bikovski prodor in odprl vrata za ponovni preizkus paraboličnih vzponov.

grafikon xrp / usd 022221

XRP / USD: 12-urni grafikon

Druga možnost je, da lahko razčlenitev trikotnika potrdimo s trajnim premikom pod podporo 0,4935 USD.

Horizontalni 200-SMA na 0,4234 USD bi lahko spodbil zavezo medvedov. Medtem bi lahko bil 100-SMA pri 0,3871 USD zadnja možnost za bike XRP.

Na splošno se pot najmanjšega odpora XRP / USD zdi navzgor, bikovski RSI pa doda verodostojnost optimističnemu pogledu. RSI v času tiska znaša 55,04.

Cena Ripple XRP je bila v tem mesecu do zdaj priča 90-odstotnemu rallyju.

Check out: Ali je vredno nakupa 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me