Tehnična analiza valovanja: XRP se počasi premakne pod psihološko raven 0,25 USD

Daily Ripple XRP Analiza cen

  • XRP preživlja obdobje močne konsolidacije.
  • Podporniki Ripplea vložijo peticijo pri Beli hiši, da XRP razglasi za valuto.

Za razliko od svojih vrstnikov je Ripple preživel absolutno nočno moro. Odkar so izšle novice o morebitni tožbi SEC, je cena doživela nezavidljiv padec. Glede na stanje XRP trenira vodoravno pod psihološko raven 0,25 USD.

Ripple’s Price Action

Po zavrnitvi na 20-dnevnem SMA je žeton za čezmejno nakazilo strmoglavil z 0,585 USD na 0,256 USD. Kupci so poskušali rešiti ceno tako, da so XRP potisnili nad 200-dnevno SMA. Vendar so prodajalci nato prevzeli nadzor in ceno znižali z 0,34 na 0,21 dolarja.

xrp / usd dnevni grafikon 010421

Slika: Dnevni grafikon XRP / USD

Indeks relativne trdnosti (RSI) se giblje vzdolž roba prekupljenega območja. Da bi bolje razumeli to pomanjkanje nestanovitnosti cen, bi morali pogledati 4-urni grafikon. Obseg Bollingerja se je močno skrčil, kar kaže na zmanjšano nihanje cen.

xrp / usd 4-urni grafikon 010421

Slika: 4-urni grafikon XRP / USD

To ponavadi pomeni, da cena prehaja v konsolidacijsko obdobje, preden eksplodira navzgor ali navzdol.

Ripple Supporters vloži peticijo za razglasitev XRP za valuto

Skupina podpornikov XRP je pred kratkim vložila peticijo, da prisili Belo roko v zvezi z obtožbami Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) proti Rippleu.

Peticija z naslovom “Ljudje prosimo zvezno vlado, naj XRP šteje za virtualno valuto kot valuto”, je zbirala podpise podpornikov Ripplea. Peticija trdi, da je SEC “vložil neresno tožbo, v kateri trdi, da je kriptovaluta XRP, ki jo je FinCEN že označil za valuto, varščina.”

Odlomek iz peticije se glasi:

Zaradi tega ukrepa trg z valuto v višini 40 milijard dolarjev hitro propada, saj se podjetja trudijo, da bi ohranila skladnost. Milijarde dolarjev vrednosti se s trga hitro izbriše in najbolj kritično je, da na stotine tisoč navadnih Američanov – prav tistih Američanov, ki jih mora zaščititi SEC – utrpi nepopravljivo škodo in škodo.

Peticijo ustvari oseba z začetnicami JW. Za odgovor Bele hiše potrebuje skupno 100.000 podpisnikov. Peticija na koncu zahteva, da Bela hiša “nemudoma ustavi” pritožbo SEC, saj “škodi imetnikom valute XRP”.

Vlagatelji bodo pravno ukrepali proti SEC

Imetniki XRP so pred kratkim vložili tudi peticijo, v kateri trdijo, da ameriška komisija za vrednostne papirje (SEC) ni zaščitila interesov vlagateljev, ker je XRP razglasila za varščino. Peticija je bila vložena na ameriškem okrožnem sodišču v Rhode Islandu proti vršilki dolžnosti predsednika SEC Eladu Roismanu.

V skladu s peticijo je SEC oškodoval vlagatelje XRP, tako da je sredstvo razglasil za varščino v svoji tožbi proti Rippleu. 22. decembra je Komisija v uradni pritožbi napovedala, da je Ripple vlagateljem prodal neregistrirane vrednostne papirje v obliki XRP. Medtem je več platform za kriptovalute ustavilo ali ustavilo trgovanje z žetoni, zaradi česar je cena sredstva padla.

John E Deaton, glavni vlagatelj peticije in imetnik XRP, je dejal:

The Writ prosi SEC, da izključi klicanje naših XRP vrednostnih papirjev.

Poleg tega pobudniki trdijo, da razglasitev žetona za varščino sedem let po prvi razdelitvi postavlja pod vprašaj izvajanje proste presoje SEC. V peticiji je zapisano, da nekdanji predsednik SEC Jay Clayton kljub večkratnim prošnjam ni pojasnil stališča komisije do XRP.

Odlomek iz peticije se glasi:

Kot predsednik SEC je imel Jay Clayton (Clayton) fiduciarno dolžnost, da izvrši izjavo o poslanstvu SEC. Namesto da bi zaščitil vlagatelje in si delil informacije za pomoč vlagateljem pri sprejemanju premišljenih odločitev, je tožeča stranka [SEC] zavestno in namerno nedolžnim vlagateljem povzročila več milijard dolarjev izgub.

Če bo dovoljenje odobreno, bo poskušalo preprečiti nadaljnje ukrepe SEC glede pravnega statusa žetona.

26 Podpora za Crypto Platforms za XRP

Po mnenju analitika Leonidasa Hadjiloizouja je 26 podjetij spremenilo svojo politiko glede XRP kot odgovor na očitke, da je XRP morda neregistrirana vrednostna papirja.

Vsaka platforma za kriptovalute je sprejela edinstvene parametre glede prodaje ali zamenjave XRP. Nekatera podjetja so ukinila podporo za digitalno sredstvo samo na svojih ameriških platformah. Nekaj ​​drugih je prekinilo trgovanje za XRP po vsem svetu. Medtem ko so nekatere borze kriptovalut sredstvo odstranile, so druge ustavile ali onemogočile XRP trgovanje.

Kripto borze, kot so Bitstamp, Abra in eToro, ter proizvajalec kripto trga B2C2 so ustavili trgovanje za XRP samo v ZDA. Borze, kot so Coinbase, Beaxy, OSL, OKCoin, Ziglu in iTrustCapital, začasno ustavijo trgovanje tudi z domačim sredstvom Ripple. Kljub temu se odločajo za to v vseh državah, v katerih delujejo. Binance US, CrossTower, Crypto.com in Bittrex so sredstva odstranili.

Podjetje za kripto plačila Simplex globalno blokira transakcije XRP, medtem ko plačilno podjetje Wirex izključuje plačila XRP samo v ZDA. Brokers Genesis Trading in Bitcoin Suisse so v celoti odstranili podporo za XRP.

Nekaj ​​platform se sooča s pravnimi težavami zaradi svoje prejšnje podpore XRP. Na primer, Coinbase naj bi prodajal XRP, čeprav je vedel, da gre za neregistrirano varščino.

Ključne ravni cen, ki si jih je treba ogledati

Ko je vrvico 0,256 dolarja preusmeril iz podpore na odpor, ima cena zdaj le eno izvedljivo podporno steno pri 0,17 dolarja. Če se cena spusti pod to, bi lahko bilo za XRP popolnoma katastrofalno. Navzgor lahko kupci vzamejo nekaj podobnosti nadzora, tako da vrnejo vrvico 0,256 dolarja od odpora do podpore.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me