[2020] Kaip gauti Bitcoin ar kriptografines paskolas be užstato?

Ar ieškote momentinės „Bitcoin“ paskolos be užstato ir be patikrinimo?

Na, jūs esate tinkamoje vietoje !!

Pirmieji dalykai pirmiausia leiskite man aiškiai pasakyti vieną dalyką:

Nėra tokio dalyko kaip „Bitcoin“ paskolos ar kriptografinės paskolos be užstato ar be patikrinimo.

Nustebino?

Jei esate, neturėtumėte būti, nes tai bus per geras sandoris, kad būtų tiesa.

Yra tikimybė, kad kažkas bando jus apgauti, jei pateikia panašų susitarimą.

Per pastaruosius trejus metus dirbau šioje pramonėje ir beveik 100% atvejų tokie pasakų pasiūlymai pasirodė esąs šešėliai ar sukčiai.

Taigi laikykitės atokiau nuo jų.

Ką turėtumėte daryti toliau, yra išsiaiškinti tinkamas „Bitcoin“ paskolos ir kriptografinių paskolų bendroves, kurios pasiliks jūsų kriptovaliutas kaip įkeitimą, kad suteiktų tikrą paskolų sumą..

Tokiu būdu neatsiskirsite nuo būsimo savo skaitmeninio turto vertės padidėjimo ir tuo pačiu gausite taip reikalingą paskolą, kad patenkintumėte savo poreikius.

Paprasta, kai turi pinigų, grąžink juos ir gauk savo kriptovaliutas ar „Bitcoin“, kad ir ką turėtum kaip užstatą.

Aš atlikau keletą namų darbų jūsų vardu. Čia yra keletas bendrovių, kurias galite bandyti gauti „Bitcoin“ ir „crypto“ paskolas, jei jau turite akcijų

Momentinė Bitcoin paskola be užstato

Jei turite „Bitcoin“ ar bet kurią kitą kriptovaliutą, tai yra geriausia vieta nusileisti norint gauti greitąją „Bitcoin“ ar kriptografinę paskolą. Įsitikinkite, kad kripto piniginė ir asmens tapatybės dokumentai su nuotraukomis yra patogu.

produkto pavadinimas Greitos nuorodos
„BlockFi“ kriptografinės paskolos [Palaiko JAV & JK] Patikrink Dabar
„BlockFi“ taupomoji sąskaita [Palaiko JAV & JK] Patikrink Dabar

„BlockFi“ [geriausias klientams JAV]

„BlockFi“ yra rimtas kriptografijos skolintojas, veikiantis nuo 2018 m. Iš JAV.

Bendrovė pradėjo veikti lėtai ir dabar ją remia geras rizikos finansavimas. Bet tai taip pat netiki teikiant Bitcoin paskolas be užstato.

Jų veikla daugiausia vykdoma JAV, o jų paslaugos teikiamos šiose valstijose: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MI MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Jie išduoda paskolas, kurių LTV yra iki 50%, o minimali paskolos suma yra 5000 USD, o tai reiškia, kad jūs turite laikyti 10 000 USD vertės užstatą kriptografijoje dabartinėje LTV.

Jie neseniai panaikino savo organizavimo ir pašalinimo mokesčius, kad kripto turėtojams būtų patraukliau laikyti kriptovaliutas kaip užstatą paskoloms gauti, užuot jas iškart pardavę..

Jie taip pat teikia „BlockFi“ taupomąją sąskaitą ir per ją galite tikėtis iki 8,6% palūkanų normos. Palūkanų sąskaitos KT ir Niujorke nepasiekiamos, taip pat pridėkite mažiausiai 100 USD į savo taupomąją sąskaitą, kad tikėtumėtesi bet kokių tinkamų pajamų.

Procesas yra paprastas, tiesiog eikite į BlockFi.com ir prisiregistruokite naudodami savo el. Paštą. Užpildykite savo KYC ir paskelbkite savo kriptografiją savo piniginėje, kad ji būtų naudojama kaip užstatas. Kai pritaikysite iš savo galo ir patvirtinsite iš „BlockFi“, gausite grynųjų pinigų arba kriptografinių paskolų pagal jūsų pasirinktus kriterijus.

Gaukite paskolą iš „BlockFi“ dabar

Pasiskolinkite Bitcoin be užstato

Pasiskolinti pinigų bitkoinui yra įprasta, tačiau skolintis pinigus į Bitcoin be jokio užstato nėra taip lengva !!

O taip, yra viena įmonė, kuri suteikia jums paskolas be jokio užstato Bitcoin ir kitose kriptovaliutose.

Žinoma, jie nėra sukčiai, tačiau jie neteikia paskolų Bitcoin. Vietoj to, jie naudoja „Bitcoin“ blokų grandinę tvarkydami paskolos mokėjimus. Jie dirba kaip tradicinis finansininkas, kai kiti jūsų dokumentai yra tikrinami, kad žinotumėte jūsų kreditingumą.

Taigi yra nedidelis skirtumas tarp skolinimosi pinigų prieš Bitcoin ir paskolų, finansuojamų iš Bitcoin, gavimo. „Bitbond“ daro vėliau, o „BlockFi“ – pirmąjį.

Jei esate iš JAV, galite pabandyti „BlockFi“ savo kriptografinėms paskoloms ir kriptografijos kaupimo sąskaitai.

Tikiuosi, kad dabar jūs esate aiškus ir norėtumėte apmąstyti šią idėją neparduoti savo kriptografinių akcijų, o užuot ją įkeisę, kad gautumėte greitas paskolas.

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – jūs turite pereiti KYC procesą visose tokiose kriptografinėmis įkeitimo skolinimo platformomis. Jokiu būdu negalima jo apeiti. Manau, kad tai yra protinga daryti ir todėl, kad turėsite daug reikalingų įrodymų, jei kas nors nutiks ne taip.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me