Hva er Altcoins og hvorfor du bør se opp for dem i 2021

Kryptovaluta og blockchain-teknologi har etablert seg i en verden av vanlig økonomi med Bitcoins astronomiske verdiøkning rundt midten av 2017. Til tross for at mange av de potensielle bruken av blockchain fremdeles er et mysterium for de fleste av befolkningen, vender investorer fra hele verden sitt fokus mot disse alternative eiendelene som et middel til å generere fortjeneste.

Det er ikke alt Bitcoin, skjønt. Altcoins, eller alternative mynter, er former for digital valuta som er basert på de samme teknologiske prinsippene som Bitcoin, om enn med forskjellige navn og verdivurderinger. Kryptomynter som Litecoin eller Ethereum kan gi god verdi til relativt lave priser, potensielt enda bedre enn Bitcoin, som har sett mange opp- og nedturer siden den bemerkelsesverdige oppgangen til berømmelse for tre år siden.

Altcoins kan også tilby muligheter for innovatører og gründere til å bruke kryptovalutaer i mange finansområder, for eksempel lynraske internasjonale overføringer. Et godt eksempel på et slikt altcoin er Ripple (XRP), som blir stadig mer populært i kryptovalutamarkedet på grunn av potensialet i å realisere valutaoverføringer raskt og med svært lave avgifter. Faktisk, hvis du sjekker det siste XRP-nyheter i dag, du vil legge merke til den økende populariteten blant multinasjonale banker, som viser hvor langt altcoins har kommet siden starten som en nyhet overskygget av Bitcoins suksess.

Denne artikkelen tar en titt på de mest populære altcoins og hvordan de kan bidra til kryptovaluta-revolusjonen som utspiller seg foran øynene våre..

Hva er Altcoins?

Før du kommer til de forskjellige typene altcoins og deres potensielle fremtidige verdi, bør du forstå hva de faktisk er og hvordan de skiller seg fra Bitcoin. Alt i alt er altcoins alternativer til Bitcoin, akkurat som andre valutaer er alternativer til amerikanske dollar.

LES BBVA vinner topppris for sin blockchain corporate utlånsplattform

I motsetning til vanlige valutaer, som alle har mer eller mindre samme regler, selv om de er det knyttet til den amerikanske dollaren, hvert altcoin har sitt eget separate regelsett. De varierer i gruvedriftstid, maskinvaren som kreves for å bryte dem, og transaksjonshastigheter og avgifter. Takket være disse forskjellene kan altcoins være nyttige og verdifulle på markedet til tross for deres lave verdsettelse sammenlignet med Bitcoin.

Det er sannsynlig at ingen altcoin noensinne vil nå Bitcoins imponerende markedsverdi på nesten 120 milliarder dollar, men det er ikke nødvendigvis en så dårlig ting. Akkurat som Bitcoin har vist seg å være verdifullt for investorer som en (svært volatil) eiendel, som kan handles for ikke-digital valuta, kan altcoins brukes på en lang rekke forskjellige måter, for eksempel å bruke kryptovaluta for å effektivisere og forenkle internasjonale penger overføringer.

Typer Altcoins

Det finnes forskjellige typer altcoins. De bestemmes av de forskjellige potensielle bruksområdene og de opprinnelige intensjonene til skaperne.

Stablecoins er en type altcoin designet for å motvirke den vanvittige volatiliteten til de fleste kryptovalutaer. Verdien deres er knyttet til en bestemt vare eller indeks. Et av de beste eksemplene på en stablecoin er Tether – en mynt festet til amerikanske dollar. One Tether-token er alltid verdt $ 1, noe som gjør det til et flott alternativ hvis du leter etter en rask og sikker måte å overføre kontanter over hele verden.

Digitale tokens er altcoins støttet av eller basert på en allerede eksisterende mynt. Kryptomynter som allerede nevnte Tether kan betraktes som digitale tokens så vel som stablecoins fordi Tether er basert på en kombinasjon av blokkjeder, inkludert Ethereum.

LES Tysklands eldste bank Hauck & Aufhäuser er klar til å rulle ut et kryptofond i 2021

De fleste kryptos ‘definisjon av verdi dreier seg ikke om prisene i valutaer, men heller potensialet for markedet og hva de har å tilby som en enhet som driver parallelt med de tiår gamle finansielle systemene som dominerer vår globale økonomi. . De har også en tendens til å fokusere på hva Bitcoin har gjort bra, og hva som kan forbedres i den modellen, noe som gjør hvert nye altcoin til en interessant case-studie av kryptovalutas hypotetiske fremtid..

Bunnlinjen

Det er mange andre grunner til at du bør se på å investere i altcoins i 2020. Litecoin, for eksempel, selv om den er verdsatt til en liten brøkdel av hva en Bitcoin er verdt, er ekstremt attraktiv når det gjelder hvor mye av dem som faktisk kan utvinnes. Litecoin-blokkjeden kan produsere 84 millioner mynter totalt, i motsetning til Bitcoins “magre” 21 millioner. Kombiner det med de 2,5 minuttene per mynt Litecoins gruvetid med 10 minutter per Bitcoin, og du har en kryptovaluta som har bedre transaksjonstider og nytteverdi enn selve kryptokongen..

Selv Bitcoin-grunnleggere har fått med seg det faktum at noen altcoins gjør visse ting bedre og har kommet ut med sitt eget alternativ – Bitcoin Cash, som har forbedret den originale designen betydelig. Selv om det ikke regnes som en av de “ekte” altcoinsene da det opererer under Bitcoin-paraplyen, sender det et klart signal om hvorfor vi trenger disse nye myntene, og hvor mye forbedringsrom det er igjen i kryptovalutaindustrien..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me