Bitcoin-prisanalyse: 20-dagers SMA forhindrer BTC fra drastiske dråper

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen klarte ikke å oppfylle det bearish krysset i løpet av 4-timers tidsramme.
  • IOMAP viser to sterke motstandsbarrierer på $ 38.000 og $ 40.000.

Etter å ha falt fra $ 40 000 motstandsbarrieren 10. januar, falt Bitcoin-prisen ned til $ 34 000 i løpet av de neste fire dagene før de fant støtte på 20-dagers SMA. Prisen steg deretter opp for å teste $ 40.000-barrieren igjen før den umiddelbart falt tilbake til 20-dagers SMA.

20-dagers SMA holder BTC opp

I løpet av de siste fire dagene har 20-dagers SMA klart å holde Bitcoin-prisen oppe. Mens MACD viser et vedvarende negativt momentum, har 20-dagers SMA ($ 35,600) nektet å la være under dette bearish presset.

btc / usd daglig diagram 011921

Bilde: BTC / USD daglig diagram

En nærmere titt på IntoTheBlocks IOMAP viser oss hvorfor denne støttebarrieren har vært så sterk. Tidligere på dette nivået hadde 746 000 adresser kjøpt 382 500 BTC-tokens. Som sådan er denne linjen robust nok til å absorbere et enormt salgspress.

btc / usd volumdiagram 011921

Bilde: IntoTheBlock

4-timers diagrammet presenterer et optimistisk synspunkt for innehaverne. For det første viser MACD økende bullish markedsmoment, noe som bør antyde et kommende Bitcoin-prishopp. For det andre var 50-bar SMA på randen av å krysse over 20-bar SMA for å danne et bearish kryssmønster. Imidlertid ser det ut til at disse to teknikkene har gått fra hverandre.

btc / usd 4-timers diagram 011921

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Generelt ser Bitcoin-prisfølelsen ut som en bearish

Til slutt hjelper følgende diagram hentet fra IntoTheBlock oss å visualisere antall adresser som kommer inn i protokollen daglig. Som du kan se, har antall adresser sunket betydelig fra 685.400 7. januar til 470.450 17. januar.

bitcoin adresser diagram 011921

Bilde: IntoTheBlock

Dette viser oss at det samlede nettverket svekkes betraktelig med mindre adresser som er villige til å bli med i protokollen.

Tidligere kanadisk statsminister roser Bitcoin

Tidligere kanadiske statsminister Stephen Harper sa nylig at det er en sjanse for at Bitcoin og sentralbankens digitale valutaer (CBDC) kan tjene som reservevalutaer for å erstatte dollar. I et intervju med Cambridge House’s Jay Martin vurderte Harper muligheten for at USD ble erstattet av store valutaer som Euro eller kinesisk yuan..

Harper uttrykte tvil om at en av valutaene var en levedyktig alternativ valuta på grunn av den langsiktige usikkerheten om euroens verdi og "vilkårlige tiltak" den kinesiske regjeringen ville ta hensyn til verdien av yuanen.

Det er vanskelig å se hva alternativet er til amerikanske dollar som verdens største reservevaluta. Annet enn gull, Bitcoin, en hel kurv med ting […] Jeg tror du vil se antall ting som folk bruker som reserver vil utvide seg, men den amerikanske dollaren vil fortsatt være mesteparten av den.

Den tidligere statsministeren fortsatte med å si at han mente at CBDCs til en viss grad var “uunngåelig”, men sannsynligvis ville være underlagt pengepolitikken over hele verden. Videre sa Harper at han var bekymret for at sentralbanker skulle bli "slags generell bankmann" i stedet for bare en økonomisk skjerm. Dette kan påvirke utrullingen av enhver CBDC. Han la til:

Til slutt, hvis du har en digital valuta og formålet med sentralbanken er å kontrollere inflasjonen og skape en stabil valuta og pris, så er den digitale valutaen bare en evolusjon av markedet.

På den annen side, hvis CBDC bare er “ville eksperimenter” for å bestemme sentralbankens rolle, sa Harper at han ville være bekymret.

Tidligere amerikansk finansminister: BTC er “her for å bli”

I et nylig intervju på Bloomberg TVs “Wall Street Week”, delte Dr. Lawrence H Summers, tidligere amerikanske finansminister, sine Bitcoin-synspunkter. Summers sa at han mener at Bitcoin er en spenstig ressurs og “er kommet for å bli.”

Jeg tror noen institusjoner liker det [Bitcoin], er kommet for å bli. Jeg tror ikke at det hele kommer til å kollapse. Jeg tror at etter å ha løpt opp og deretter løpt helt ned, og deretter beveger seg tilbake, ser det mye mer motstandsdyktig ut, og derfor tror jeg folk kommer til å bevege seg mot det, og når folk beveger seg mot det, gitt endeligheten av tilbudet, er det kommer til å være en faktor som arbeider for å heve prisene

I 2016 hadde Summers sagt at han var uenig med JPMorgan Chase-sjef Jamie Dimons kommentar (laget i 2015) om at “ingen regjering noen gang vil støtte en virtuell valuta som går rundt grenser og ikke har de samme kontrollene.” Summers hadde sagt:

Jamie er en smart fyr … Men Bill Gates er også en smart fyr, og han sa at internett ikke kommer noe sted.

Summers er en av Amerikas beste økonomer. Han fungerte som direktør for Det hvite hus nasjonale økonomiske råd i Obama-administrasjonen og som president for Harvard University og arbeidet som sjeføkonom i Verdensbanken..

Bitcoin-prisen forventes å nå hvilke nivåer?

Hvis Bitcoin-prisen fortsetter å teste 20-dagers SMA og til slutt bryter sammen, kan den falle til 50-dagers SMA ($ 27350). På oppsiden møter BTC-prisoksen sterk motstand på $ 38.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me