Bitcoin-prisanalyse: Bitcoin faller etter gjentatte avslag på 20-dagers SMA

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen ligger under to sterke motstandsnivåer.
  • BTC har vendt 20-bar, 50-bar og 200-bar SMA fra støtte til motstand.

Før helgens bearish handling, kjørte Bitcoin-prisen en 3-dagers bullish løp, og nådde en intradagshøyde på nesten $ 40.000 denne torsdagen. Imidlertid har gjentatte avslag på den 20-dagers SMA åpnet bjørnenes dører for å komme inn på markedet.

Bitcoin-pris faller under $ 34.000 og $ 33.000 nivåer

I løpet av de siste to dagene hadde bjørnene tatt full kontroll over markedet, og presset Bitcoin-prisen under $ 34.000 og $ 33.000 psykologiske nivåer. Relativ styrkeindeks (RSI) svever i den nøytrale sonen, noe som gir bjørnene mer plass til å slippe Bitcoin-prisen før eiendelen blir undervurdert.

btc / usd dagstabell 020121

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-prisen kjører for tiden mot supportlinjen på $ 32 000, hvor 820 000 adresser tidligere hadde kjøpt 348 000 BTC. Ved å bryte under denne linjen er den neste levedyktige støtten i $ 31 000-sonen.

btc / usd volumdiagram 020121

Bilde: IntoTheBlock

Det er to indikatorer i 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet som gir god tro på vårt nåværende bearish utsyn.

btc / usd 4-timers diagram 020121

Bilde: BTC / USD 4 timer

For det første viser MACD økende bearish momentum, og for det andre har Bitcoin-prisen vendt 20-bar, 50-bar og 200-bar SMA fra støtte til motstand under denne nedadgående bevegelsen.

MicroStrategy lanserer verdens første Bitcoin ‘Playbook’ for selskaper

MicroStrategy, et forretningsinformasjonsfirma, lanserer en Bitcoin Corporate “playbook” på Bitcoin Summit 2021-arrangementet som firmaet arrangerer neste uke. MicroStrategy-sjef Micheal Saylor tok til Twitter for å dele nyhetene.

Vi kommer til å åpne kildekoden vår #Bitcoin Corporate Playbook, en rekke dokumenter som dekker styring, juridisk, økonomisk, teknisk & regnskapsmessige hensyn. Få orienteringen & tidlig tilgang på konferansen vår for Bitcoin for selskaper 3/4. feb.

I 2020 veiledet Saylor MicroStrategy for å flytte mesteparten av sine egne eiendeler til Bitcoin midt i økende inflasjon og frykt for en dyster økonomi. Selskapet plukket opp over en milliard dollar i verdi av Bitcoin, inkludert et kjøp av $ 650 millioner konvertible sedler i desember. Bortsett fra dette, kjøpte Saylor også BTC for sin personlige portefølje.

MicroStrategy oppfordrer nå andre selskaper til å flytte noen av eiendelene sine til Bitcoin. I den kommende lekeboken vil firmaet legge ut juridiske, styringsmessige og andre selskaps økonomiske hensyn å henvise til, sa Saylor.

Vi skal åpne kildekoden vår #Bitcoin Corporate Playbook, en rekke dokumenter som dekker styring, juridisk, økonomisk, teknisk & regnskapsmessige hensyn.

Lekbokens lansering (3. februar) er en del av et større arrangement som MicroStrategy arrangerer, en som vil inneholde andre kryptovirksomheter og diskutere flere Bitcoin-relaterte emner.

Visa Very Bullish On Crypto

Visa-sjef Al Kelly har nylig bekreftet at selskapet fortsatt er forpliktet til å tilby kryptovaluta-betalinger og onramps for kunder. Kellys kommentarer viser at Visa fortsatt er forpliktet til å forbli en spiller i kryptosektoren.

Kelly sa:

Vi mener at vi er unikt posisjonert for å bidra til å gjøre kryptovalutaer mer sikre, nyttige og anvendelige for betalinger i kraft av Visas størrelse, integrasjoner og merkevare anerkjennelse.

Kelly sa at Visa klassifiserer blockchain-eiendeler på to måter. For det første representerer kryptoaktiva nye finansielle eiendeler (for eksempel Bitcoin) som fungerer som en verdi-verdi. For det andre er stabile mynter festet direkte til eksisterende fiat-valutaer og brukes mer rutinemessig for betalinger og transaksjoner.

For å tilby støtte for de første kategoriene store-to-value tokens, bemerket Kelly at Visa tar sikte på å tilby on-ramp-tjenester slik at kundene kan kjøpe og holde på tokens..

Vår strategi her er å jobbe med lommebøker og børser for å gjøre det mulig for brukere å kjøpe disse valutaene ved hjelp av deres Visa-legitimasjon eller å tjene penger på vår Visa-legitimasjon for å foreta et fiat-kjøp hos noen av de 70 millioner selgerne der Visa aksepteres globalt.

Visas tilnærming til fremtiden for stablecoins er like optimistisk, og firmaet antyder at potensialet for digitale valutaer gir mye mer bruk. I følge Visa:

[Kryptovaluta er en] ny betalingsinnovasjon som kan ha potensialet til å bli brukt til global handel, omtrent som enhver annen fiat-valuta.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen er for tiden på vei til supportlinjen på $ 32.000. En pause under den vil ta BTC til $ 31.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me