Bitcoin-prisanalyse: BTC faller under $ 30.000 som Coinbase Pro ser større salgspike

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin Price krasjet av >$ 5000 denne torsdagen.
  • BTC sosialt volum toppet som kjøpere har anerkjent en “dip buy” mulighet.

Bitcoin-prisen har hatt fire store bearish dager på rad, hvor den dyppet fra $ 36.500 til $ 29.500. Bare denne torsdagen tapte BTC mer enn $ 5000 i sin samlede verdsettelse. I prosessen har Bitcoin-prisen endelig falt under det psykologiske nivået på $ 30.000.

Bitcoin-prisdiagramlesing

I løpet av de siste fire dagene har Bitcoin-prisen klart å snu 20-dagers SMA fra støtte til motstand. Per nå gjør det en linje for 50-dagers SMA ($ 28.000). Den relative styrkeindeksen trender for tiden på 40.45, nær oversolgt sone. Når den faller under 40, vil eiendelen bli underpriset, og utløse et bullish comeback.

btc / usd daglig diagram 012221

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Imidlertid, selv om oksene kommer tilbake, vil de møte flere sterke motstandsbarrierer som visualisert av IOMAP. Bitcoin-prisen står overfor sterk motstand på $ 31 000, $ 35 000 (20-dagers SMA) og $ 37 000. Akkurat nå er $ 35.000-nivået solid siden 905.000 adresser tidligere hadde kjøpt 525.000 BTC på dette nivået.

btc / usd-diagram 012221

Bilde: IntoTheBlock

Enorme salgspike sett på Coinbase Pro

Coinbase Pro, den profesjonelle handelsarmen til Coinbase, opplevde en plutselig økning i salgspresset, noe som forårsaket dette prisfallet. Betydelige volumspikes på Coinbase Pro hadde fulgt prisvolatilitet de siste ukene.

bitcoin myntbase diagram 012221

Ki Young Ju, administrerende direktør for on-chain analytics resource CryptoQuant, bemerket på Twitter:

"Det ser ut til at $ BTC-selgere kom fra #Coinbase. Coinbase Premium Index har vært en negativ verdi siden for en time siden."

Kjøper alle Bitcoin-prisdypet?

Santiment, en annen kjent analytisk plattform på kjeden, bemerket at mengden Bitcoin sosialt volum har nådd en 6-dagers høyde. Dette viser at den totale mengden har anerkjent en kjøpsmulighet og vil se etter å kjøpe dipen.

btc / usd santiment-diagram 012221

Bilde: Santiment

Prisindikator for Bitcoin: Biden fryser FinCENs Crypto Wallet Regulations

Joe Biden, den nyvalgte presidenten i USA, har frosset føderale regulatoriske prosesser som de kontroversielle selvstyrte kryptovaluta-lommebokforskriften. Disse forskriftene ble foreslått av tidligere finansminister Steven Mnuchin.

Kunngjøringen ble gjort i et notat fra Det hvite hus for lederne for forskjellige føderale byråer. Dette inkluderer også Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Kunngjøringen spesifiserer ikke forslaget om krypteringslommebok, men setter en generell fryse på all byråregulering i påvente av gjennomgang. Dette vil gjelde i 60 dager fra datoen for notatet.

I en kommentar til nyheten sa Compound Finance General Counsel Jake Chervinsky:

Vi kjempet hardt & tjent retten til å ta pusten & nullstille. Janet Yellen er ikke Steve Mnuchin. Jeg er optimistisk.

Under den tidligere amerikanske finansministeren Mnuchin kom FinCEN med det selvhostede lommebokforslaget. Hvis godkjent, vil det kreve at banker og andre finansinstitusjoner sender inn rapporter, fører poster og verifiserer identiteten til kunder som gjør transaksjoner til og fra private lommebøker for kryptovaluta.

Forslaget hadde blitt mye kritisert av mange bransjeeksperter. Kritikere uttalte også at det ville være teknisk umulig for mange bedrifter å overholde fordi smarte kontrakter ikke inneholder navn eller adresseinformasjon. Biden har utnevnt Janet Yellen til å overta som finansminister. Tidligere denne uken sa Yellen at kryptokurver brukes "hovedsakelig for ulovlig finansiering."

Til dette sa Chervinsky:

For det første er noen bedre enn sekretær Mnuchin, som for lenge siden bestemte seg for at han hatet alt om krypto. For det andre, selv om Dr. Yellen kanskje ikke er fan nå, forventer jeg at hun vil være åpen for læring & lytter, & vil følge vanlig ordre i avgjørelsen om nye forskrifter. Det er bra.

Bitcoin-prispositiv indikator: 270K BTC tatt ut av likviditet

Bitcoin-investorer ser ut til å låse sine beholdninger på lang sikt, ettersom 270.000 BTC har blitt tatt ut av væskeforsyning de siste 30 dagene, ifølge Glassnode..

bitcoin-diagram 012221

Bilde: Glassnode

Dataene indikerer at Bitcoins væsketilførsel har gått jevnt og trutt de siste ni månedene, med en nåværende likviditet på 21,3%. Eiendommens økende illikvide forsyning kan være bullish for Bitcoin-prisen, med nye handelsmenn som konkurrerer om et stadig redusert tilbud.

Glassnode anslår at nesten 80% av de 18,6 millioner sirkulerende Bitcoin for tiden er lagret i “illikvide” lommebøker. I følge dataaggregatoren regnes en Bitcoin-lommebok som ikke flytende hvis mindre enn 25% av den mottatte Bitcoin har blitt overført over hele enhetens liv.

Av de 3,9 millioner svært flytende BTC er 61% (2,38 millioner) holdt av sentraliserte børser. Balansen deres har også falt, med data fra CryptoQuant som indikerer at børsenes reserver har krympet med 13,8% siden juli.

Økende institusjonelle investeringer kan være en betydelig kraft som driver uttømmingen av Bitcoins likvidforsyning. Lommeboksporingstjenesten Bitcoin Treasuries anslår for tiden at 33 institusjonelle enheter har samlet mer enn 1,2 millioner BTC (6,5% av Bitcoins sirkulerende forsyning). Noen av disse enhetene inkluderer Grayscale Investments, PayPal og Square.

Deutsche Bank Survey: Er Bitcoin-pris i en boble?

Deutsche bank gjennomførte nylig (13. januar – 15. januar) en investorundersøkelse, ifølge CNBC. Av de totalt 627 respondentene mener 89% at Bitcoin og andre tekniske aksjer (som Tesla) er øverst på listen over bobler i finansmarkedene..

bitcoin deutschebank diagram 012221

Bilde: Deutsche Bank Research

56% av fagfolkene på markedet mener at Bitcoin er mer sannsynlig å halvere i verdi på ett år. 62% av respondentene tror at Tesla vil se det samme fallet. På en 1-10 bobelskala, vurderte halvparten av undersøkelsesdeltakerne flaggskipskryptovalutaen til 10.

Rundt 25% av respondentene mener at BTC sannsynligvis kan doble i verdi på samme tid neste år. Dette vil bety at eiendelen vil bli priset nord for $ 70.000. Over to tredjedeler av deltakerne mener den amerikanske sentralbanken ikke vil avslutte stimuleringsprogrammet før slutten av 2021 – en mulig katalysator for videre vekst i fintech-sektoren.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin Price vil sannsynligvis berøre 50-dagers SMA ($ 28.000) ettersom den fortsetter å dyppe. Oksene må forsvare dette nivået med alt de har siden en ytterligere pause kan potensielt utløse et krasj mot 50-dagers SMA ($ 16 250).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me