Bitcoin-prisanalyse: BTC finner støtte på den 20-dagers SMA som Square kjøper dip

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen har brutt $ 50.000-nivået.
  • MACD er på randen av å reversere bearish til bullish.

Bitcoin dyppet fra $ 57,300 til $ 48,800 den 22. februar og 23. februar. For tiden sitter BTC på toppen av 20-dagers SMA og har klatret tilbake til $ 50 500. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris tilbake over $ 50.000

I løpet av de siste to dagene økte Bitcoin-prisen med $ 2000 for å nå $ 50,300 per pressetid. Imidlertid sørget dipen for 22. februar for at BTC reverserte den parabolske SAR fra bullish til bearish. Dette viser at dagens markedssentiment er negativt.

btc / usd daglig diagram 022521

Bilde: BTC / USD daglig

Ovenpå står Bitcoin-prisen overfor en moderat til sterk motstandsvegg på $ 51 500, hvor 465 000 adresser hadde kjøpt 201 000 BTC-tokens. Hvis kjøperne overvinner denne sonen, vil BTC nå $ 54.000 motstand.

btc / usd volumdiagram 022521

Bilde: IntoTheBlock

Ser vi på 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet, kan vi se at MACD er i ferd med å reversere fra bearish til bullish, noe som viser at BTC kommer til å komme seg enda mer.

btc / usd 4-timers diagram 022421

Bilde: BTC / USD 4 timer

Den amerikanske kongressen er bekymret for kryptofinansiering av innenlandsk terrorisme

Et underutvalg for den amerikanske kongressen undersøker for tiden om innenlandske ekstremister bruker krypto som en kilde til midler til sine aktiviteter. Underutvalget for nasjonal sikkerhet, internasjonal utvikling og pengepolitikk holder i dag en høring med tittelen “Dollars Against Democracy: Domestic Terrorist Financing in the Aftermath of Insurrection.”

En komitésnotat uttalte at “når granskning av tradisjonelle banker og betalingsplattformer øker, vender ekstremister seg til anmodninger om kryptokurver.” I notatet siteres to hovedhendelser for å antyde at krypto kan ha bidratt til å finansiere Capitol-opprøret.

Først 8. desember sendte en fransk ekstremist som begikk selvmord 28,15 BTC (verdt $ 522 000 den gangen) til 22 adresser. Noen av disse 22 adressene tilhører kjente høyreekstreme aktivister og internettpersonligheter. Mer enn $ 250.000 av BTC han overførte gikk til aktivisten Nick Fuentes som ble identifisert som å være ved Capitol under opprøret. Han har imidlertid uttrykkelig nektet å ha kommet inn i bygningen.

For det andre henviste memorandumet til en live video av Capitol-protesten der streameren mottok omtrent $ 222 i kryptovaluta-tips. I følge dokumentet betalte videostreamingsplattformen Dlive “hundretusener av dollar til ekstremister siden grunnleggelsen.” Plattformen ble kjøpt av BitTorrent – eid av Tron Foundation.

Komiteen mener at ettersom tradisjonell finans blir stadig mer regulert, vil fremtidige opprørere sannsynligvis vende seg til ikke-tradisjonelle måter å finansiere sine aktiviteter på. Den la til at “noen av arrestasjonene knyttet til angrepet 6. januar” var vellykkede på grunn av rapporteringsmetodene som banker og andre regulerte finansinstitutter bruker..

Crypto-investor som går under navnet “The Crypto Monk” sa at selv Pokémon-kort ville være bedre for betaling enn Bitcoin på grunn av myntens evne til å spore penger.

CryptoMonkTweet

MicroStrategy CEO: Bitcoins markedsverdi vil overstige $ 100T

Micheal Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, sa nylig at Bitcoins markedsverdi vil overstige $ 100 billioner i fremtiden. Han la til at flaggskipskryptoen vil bli en “stabiliserende innflytelse” for det globale finansielle systemet.

Når han snakket på CNBCs “Squawk Box”, sa Saylor at Bitcoin vil overgå markedsverdien av gull.

Deretter vil den legge ned negativ avkastning på statsgjeld og andre monetære indekser til den vokser til $ 100 billioner. Når den når $ 10 billioner, vil volatiliteten være dramatisk mindre.

Han la til at når BTC stiger til 100 billioner dollar, vil vekstrater og volatilitet synke, ettersom mynten vil bli “en stabiliserende innflytelse i hele det finansielle systemet i det 21. århundre.” Saylors kommentarer kommer midt i en korrigering av kryptomarkedet som så at BTCs pris falt med 20% fra en ny høyde på $ 58.000.

Saylor avslørte at bortsett fra MicroStrategys bemerkelsesverdige BTC-beholdninger, har han også investert i den største kryptovalutaen selv. I henhold til administrerende direktør vil etterspørselen etter Bitcoin øke de neste årene, ikke bare fra institusjoner, men også fra private investorer.

Han la til at vi kan forvente å se “en milliard mennesker lagrer verdien, i hovedsak, en sparekonto, på en mobil enhet innen fem år, og de vil ønske å bruke noe som bitcoin.”

Square Buys The Dip. Investerer ytterligere $ 170 millioner

Finansieringsselskapet Square kunngjorde nylig at det har anskaffet ytterligere Bitcoin. I en offentlig uttalelse bemerket selskapet at det “har kjøpt omtrent 3 318 bitcoins til en samlet kjøpesum på 170 millioner dollar.”

Det la til:

Kombinert med Square sitt tidligere kjøp på $ 50 millioner i bitcoin, representerer dette omtrent fem prosent av Square totale kontanter, kontantekvivalenter og omsettelige verdipapirer per 31. desember 2020.

De siste dagene har Bitcoin falt betydelig fra den nye høye all-time-prisen. Basert på 170 millioner dollar som Square betalte for rundt 3,318 BTC, ser det ut til å ha betalt et gjennomsnitt på 51 235 dollar per mynt.

Square la til at den mener kryptovaluta er et “instrument” for økonomisk empowerment, ettersom det gir folk en måte å delta i et globalt monetært system og sikre deres økonomiske fremtid. Det bemerket også at den siste investeringen er en del av selskapets pågående forpliktelse til Bitcoin. Square kjøpte $ 50 millioner i Bitcoin i 2020, som den kunngjorde i fjor høst.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen vil nå $ 51 500 motstand og deretter berøre $ 54 000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me