Bitcoin-prisanalyse: BTC for å nå $ 146.000? JPMorgan mener det

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Prisen forhandler for øyeblikket med motstandslinjen på $ 34.500.
  • Antall nye adresser som kommer inn i protokollen har økt dramatisk mellom 1. januar og 5. januar.
  • Antall adresser som har minst 1000 BTC har nådd en heltidshøyde.

Til tross for Bitcoins pågående prisoppgang er gull omtrent 4,6 ganger Bitcoins nåværende markedsverdi på 5,85 milliarder dollar. Likevel forutsier strateger ved JPMorgan Chase bank et scenario der BTC snart overgår gull.

En fersk Bloomberg-rapport siterte et notat fra bankens strateger, ledet av Nikolaos Panigirtzoglou. I notatet tegnet ekspertene en vei til den totale private sektorinvesteringene i Bitcoin blir lik verdien som for tiden er investert i gull via børshandlede fond eller barer og mynter. Denne banen avhenger imidlertid av Bitcoins volatilitet som konvergerer med gull. Etter deres mening vil dette sannsynligvis ta litt tid.

En trengsel av gull som en ‘alternativ’ valuta innebærer stor oppside for Bitcoin på lang sikt […] en konvergens i volatilitet mellom Bitcoin og gull vil neppe skje raskt og er i vårt sinn en flerårsprosess. Dette innebærer at ovennevnte $ 146 000 teoretiske Bitcoin-prismål bør betraktes som et langsiktig mål, og dermed et uholdbart prismål for dette året.

Bitcoin har vært ganske ustabilt selv innenfor det siste prisoppløpet. Likevel identifiserte strategene sterke positive tegn for kryptovalutaen, og pekte på en akkumulering av spekulative lange posisjoner. Likevel advarte de om at det fortsatt er vanskelig å lese investeringslandskapet på mellomlang sikt:

Verdsettelses- og posisjonsbakgrunn har blitt mye mer utfordrende for Bitcoin i begynnelsen av nyttår […] Selv om vi ikke kan utelukke muligheten for at den nåværende spekulative manien vil forplante seg videre og presse Bitcoin-prisen opp mot konsensusregionen mellom $ 50 000– $ 100 000, tror vi at slike prisnivåer vil vise seg å være uholdbare.

Bitcoin’s Liftoff Til $ 40.000

Bitcoin steg fra $ 18 000 den 12. desember til $ 34 500, og nesten doblet seg selv i verdsettelsen. Per nå forhandler den fremste kryptovalutaen med motstandsbarrieren på $ 34.500. Når du har navigert i den, bør BTC kunne nå $ 40.000-nivået.

btc / usd daglig diagram 010621

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Fire-timers diagrammet gir ytterligere tro på vårt bullish utsikter. Det er to ting du må merke deg her. For det første har BTC vellykket den parabolske SAR fra bearish til bullish i løpet av de siste fire øktene. Dette viser at den generelle trenden i markedet for tiden er kjøper-tung.

btc / usd 4-timers diagram 010621

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Sammen med det viser MACD i 4-timers diagrammet økende bullish markedsmoment. Dette indikerer også at det forventes mer prisvekst. Til slutt, når vi ser antall daglige aktive adresser som går inn i nettverket, kan vi se at den jevnt har økt fra 445.500 til 601.500 mellom 1. januar og 5. januar.

bitcoin adresser graf 010621

Bilde: IntoTheBlock

Dette er et veldig positivt tegn for protokollen, da den forteller oss at nettverket stadig vokser og blir sterkere enn noensinne.

Antall hvaler når høyeste tid

btc / usd santiment-diagram 010621

Santiment, en on-chain analytics-plattform, bemerket også at antall adresser med 1000 BTC eller ~ $ 34 millioner har nådd en heltidshøyde på 2323 da tirsdagens økt nærmet seg slutten. Som Santiment uttrykker det – “Det er kanskje ikke en mer bemerkelsesverdig bullish beregning enn en som peker på voksende holdere med $ 33,7 millioner på linjen.”

Amerikanske banker kan nå offisielt bruke stablecoins og offentlige blokkjeder

US Office of the Comptroller of the Currency (OCC) har nylig publisert flere kryptovennlige retningslinjer. Dette vil gi større deltakelse fra regulerte finansinstitusjoner i det digitale aktivaområdet.

I en nylig pressemelding diskuterte OCC sin beslutning om å tillate føderalt chartrede banker og drivere å bruke stablecoins og offentlige blokkjeder for bankfunksjoner som betalingsoppgjør. OCC formidlet nyheten gjennom et fortolkningsbrev som beskriver alle modaliteter for banker som deltar i uavhengige nodeverifiseringsnettverk (INVN).

I henhold til dette brevet kan enhver nasjonal bank eller føderal bruksforening kjøre noder for validering, lagring og registrering av transaksjoner på offentlige blockchain-nettverk. Retningslinjen nevnte også at banker kan bruke INVN og stablecoins for betaling så lenge protokollene overholder gjeldende bransjepraksis.

Bruk av blockchain-nettverk og stablecoins kan potensielt øke effektiviteten til den føderale bankarkitekturen og samtidig sikre betalingsstabilitet. OCC fungerende kontrollør Brian Brooks sa:

Brevet vårt fjerner enhver juridisk usikkerhet om bankers autoritet til å koble til blokkjeder som valideringsnoder og derigjennomføre stablecoin-betalinger på vegne av kunder som i økende grad krever hastighet, effektivitet, interoperabilitet og lave kostnader knyttet til disse produktene.

Dette er ekstremt bullish for kryptovalutamarkedet.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

Fra nå av må vi se hvordan prisen reagerer på det psykologiske nivået på $ 34.500. Ved vellykket forhandling om dette, bør prisen nå $ 40.000-nivået. Men hvis prisen faller, må 20-bar SMA i 4-timers diagrammet ($ 33.000) holde seg sterk for å holde prisen i $ 30.000-sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me