Bitcoin-prisanalyse: BTC hopper forbi $ 23.000, men er alt solskinn og regnbuer?

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Investorer har brukt det psykologiske nivået på $ 20 500 for å komme inn på markedet.
  • Santiment viser en økning i sosiale medier for Bitcoin som tilsvarer FOMO.

Bitcoin har klart å bryte forbi $ 23.000-barrieren og trender i nivåer aldri sett før. De siste dagene har vært legendariske for BTC, og for mange investorer virker dette som starten på neste BTC-markedssprang. Imidlertid tygger den fremste kryptovalutaen mer enn den kan svelge? La oss ta en titt.

Bitcoin raser oppover

Bitcoin-okser har fortsatt å ha kontroll over markedet i syv strake dager, hvor det klatret opp fra $ 18.000 til $ 22.860. Den glidende gjennomsnittlige konvergens / divergens (MACD) viser at momentum i markedet blir stadig mer bullish.

btc / usd dagstabell 121820

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Støttelinjen som vi har tegnet i det daglige diagrammet er i tråd med den sterke støttesonen som visualisert i IntoTheBlocks IOMAP (In / Out of the Money Around Price). Det virker som investorer har brukt $ 20 500 psykologiske til å hoppe på BTC-vogna.

Bilde: IntoTheBlock

Imidlertid virker denne støttesonen sterk nok til å absorbere et enormt kjøpepress. Ser vi på 4-timers diagrammet, ser det ut til at det er kortsiktig motstand på $ 23.400, som har holdt prisen nede.

btc / usd 4-timers diagram 121820

Bilde: BTC / USD 4 timer

Imidlertid har $ 22 800 støttelinje holdt seg sterk, og holdt prisen oppe. Hvis prisen bryter under denne veggen, ligger den neste levedyktige støtten på 20-bar SMA ($ 20 800).

Bitcoin-fond finner støtte i milliardærsikringsselskap

Milliardær hedgefondssjef Alan Howard støtter et nytt institusjonsfokusert investeringsselskap. Selskapet planlegger å tildele så mye som $ 1 milliard til Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) innen begynnelsen av neste år.

Eric Peters, administrerende direktør i One River Asset Management, har satt opp det nye selskapet for å fange institusjonell interesse for de to ledende digitale eiendelene, ifølge en Bloomberg-rapport. Han bemerket at han har kjøpt "mer enn $ 600 millioner" verdt Bitcoin og Ether i november.

Alan Howard, medstifter av Brevan Howard Asset Management, støtter One River Digital Asset Management. Et utdrag fra rapporten lyder:

Howard spiller en rekke biroller. I tillegg til å investere i One River Digital-fond, kjøper han også en andel i virksomheten. Et selskap han kontrollerer, Elwood Asset Management, gir One River Digital handelstjenester, markedsanalyse og teknisk støtte.

Rapporten la videre til at Northern Trust ville fungere som fondets administrator og Coinbase som den første handelsutførelses- og forvaringspartneren. Spesielt støtter Ruffer LLP også One River. Førstnevnte er en britisk investeringsforvalter som nylig bekreftet at den hadde fått Bitcoin-eksponering til en verdi av rundt 700 millioner dollar.

I følge The Block-rapporten sa en talsperson for Ruffers:

Ruffer-porteføljer har som mål å bevare kapital og levere god allværsavkastning, og de har nå en tildeling til bitcoin for å hjelpe oss med å nå dette målet.

Utvekslingsdata viser massiv tilstrømning av kjøpere som er nøkkelen til å presse BTC forbi $ 20 000

Bitcoin har nylig flyttet seg over terskelen på $ 20.000, og markerer en viktig milepæl. Prismønsteret kan være et tegn på lang oppdemt etterspørsel etter kryptovalutaen.

btc / usd prisdiagram 121820

Bilde: Tradingview

I følge CryptoQuant var det en uvanlig økning i antall stablecoin-adresser for alle børser, en indikator på “ekstrem kjøpekraft” på onsdag. Ki Young Jun, administrerende direktør i CryptoQuant, fortalte CoinDesk:

Mange mennesker prøvde å sette inn stablecoins for å kjøpe BTC.

Det er foreløpig uklart hva som forårsaket denne økningen. Interessant, det britiske Ruffer Investments bekreftet at det nylig investerte omtrent $ 744,26 millioner dollar i Bitcoin i november. Noen bransjeanalytikere forventer større kjøpere de neste månedene.

Artur Sapek, grunnleggeren av CryptoWatch, fortalte CoinDesk:

Vi ser frem til 2021, og vi bør forvente at institusjonene har store bud på å ha en mye større bestemmende innflytelse på prisen på bitcoin og andre kryptovalutaer..

Bitcoin burde være verdt $ 400 000, sier Guggenheim CIO

Scott Minerd, investeringssjef hos Guggenheim Partners sa nylig at Bitcoin burde være verdt mye mer enn den nåværende prisen. Han fortalte Bloomberg TV at selskapets grunnleggende analyse viser at mynten ideelt sett bør prises til $ 400.000.

Vårt grunnleggende arbeid viser at bitcoin (BTC, + 12,09%) bør være verdt rundt $ 400.000.

Dette høye høye prismålet er basert på to aspekter, ifølge Minerd. Knappheten på den digitale eiendelen og dens relative verdi til gull i prosent av bruttonasjonalproduktet.

Bitcoin har mange attributter av gull og har samtidig en uvanlig verdi når det gjelder transaksjoner.

Minerd nevnte at han begynte å tildele BTC da den ledende kryptovalutaen handlet rundt $ 10.000. Han la til at det å investere i Bitcoin “er litt mer utfordrende” nå som mynten har krysset 20 000 dollar.

Er dette litt for mye på en gang?

Selv om ingen antyder at dette utbruddet er en oksefelle, gjenstår faktum at en periode med korreksjon ofte følger en så dramatisk prisstigning. Santiment bemerket på Twitter at antall Bitcoin-omtaler hadde økt dramatisk de siste dagene.

Dette er ikke spesielt et godt tegn. En høy økning i sosial aktivitet tilsvarer FOMO, hvor mange nye og uerfarne investorer kommer inn i markedet. Problemet med dette er at de går ut av markedet med den minste sjanse for volatilitet.

Brian Armstrong, administrerende direktør og medstifter av Coinbase har også advart investorer om denne volatiliteten.

"Vi tror at krypto er en virkelig spillendrende innovasjon, og på Coinbase tar vi et langsiktig syn på markedet. Selv om det er flott å se markedsmøter og se nyhetsorganisasjoner rette oppmerksomheten mot denne nye aktivaklassen på en ny måte, kan vi ikke understreke nok hvor viktig det er å forstå at investering i krypto ikke er uten risiko."

Den legendariske handelsmannen Peter Brandt er også forsiktig med Bitcoins prishandling og nevner at vertikale utblåsninger ikke kan opprettholdes langsiktig.

"Jeg tror IKKE at hvor som helst en meningsfull korreksjon begynner, vil være den absolutte enden på BTC-oksemarkedet. Jeg tror BTC er i et flerårig oksemarked. Men vertikale utblåsninger kan ikke opprettholdes. Jeg vil ta noe overskudd med et langvarig mål på 24087."

Viktige prisnivåer for å se etter BTC

Bitcoin kan nå $ 25.000, forutsatt at det går forbi den kortsiktige motstanden til $ 23.400. Det er sunn støtte på $ 20 500, noe som bør holde prisen oppe på nedsiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me