Bitcoin-prisanalyse: BTC konsoliderer under $ 50.000

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen krysset $ 50000 og deretter trukket tilbake.
  • BTC sitter på toppen av en haug med sunne støttenivåer.

13. februar spratt Bitcoin-prisen opp fra $ 47 000 støttevegg og har hoppet til $ 49 575. Denne tirsdag klarte BTC å krysse over 50 000 dollar og har siden trukket seg tilbake.

Bitcoin-prisen sitter over to sunne støttenivåer

I løpet av de siste fire dagene har Bitcoin-prisen klart å snu det psykologiske nivået på $ 49.000 fra motstand til støtte. På grunn av denne bullish klatringen har RSI nå sneket seg langs kanten av den overkjøpte sonen. Enhver plutselig bullish bevegelse kan gjøre BTC enda mer overpriset, noe som kan utløse bearish korreksjon.

btc / usd daglig diagram 021721

Bilde: BTC / USD daglig

På baksiden har Bitcoin-prisen to sunne støttevegger på $ 49.000 og $ 47.000. Tidligere hadde 403 000 adresser på $ 49 000 kjøpt 301 000 BTC-tokens. Dette nivået ser ut til å være robust nok til å absorbere mye salgspress.

btc / usd volumdiagram 021721

Bilde: IntoTheBlock

Bitcoin Miners HODLing Over Selling

Bitcoin minearbeidere akkumulerer mer BTC mens langsiktige investorer realiserer fortjeneste, ifølge Glassnode. Til tross for gruvearbeidernes store salg i januar, viser Glassnodes rapport at utstrømning av gruvearbeidere har tørket opp i løpet av februar så langt.

btc / usd glassnode diagram 021721

Bilde: Glassnode

I følge rapporten er gruvearbeidere og langsiktige investorer de to viktigste selgerne av Bitcoin under oksemarkeder. Glassnode bemerket at fallende minerutstrømninger kan utledes som hausse, med gruvearbeidere som enten allerede har dekket kostnadene ved drift eller lager mynter. Sistnevnte kan være et svar på Teslas $ 1,5 milliarder Bitcoin-investeringer.

Et utdrag fra rapporten lyder:

Dette antyder at gruvearbeidere enten har fullført tilstrekkelig salg for å dekke kostnadene, eller kan også bety at de ser på Teslas tillitserklæring som en rimelig grunn til å holde et sterkt grep om sine statskasser.

Med gruvearbeidere som nå holder på Bitcoin, konkluderte Glassnode at flertallet av myntene som selges i markedene blir lastet av langsiktige investorer. Analyseselskapet bemerket også at Coin Days Destroyed (CDD) viser at eldre mynter blir omfordelt. Glassnode konkluderte med at langsiktige investorer har tatt fortjeneste siden oktober – da BTC flyttet seg over $ 12.000. CDD er et mål på økonomisk aktivitet som gir vekt på mynter som ikke har blitt brukt på lenge.

En oversikt over Nigeria Crypto Ban

Blockchain Industry Coordinating Committee of Nigeria (BICCON) har sluttet seg til andre kryptoindustriaktører for å angripe det nylige Central Bank of Nigeria (CBN) -direktivet til banker. BICCON er et organ som representerer krypto- og blockchain-interessenter i Nigeria. CBN implementerte ordren 5. februar 2021 og søker å løsrive kryptoenheter fra banksystemet.

I en nylig uttalelse avviste BICCON CBNs påstand om at det nye direktivet bare er en “bare gjentakelse” av det den sa tilbake i januar 2017. Direktivet har effektivt forbudt finansinstitusjoner fra å tilby tjenester til mennesker og / eller enheter som handler med digitale eiendeler..

BICCON irettesatte også CBN for ikke å ha gitt “noen tilstrekkelig varsel eller rettskjennelse fra en domstol med kompetent jurisdiksjon.” Kroppen fremhevet også hastverk og feil implementering av ordren. Det avslørte videre hvordan noen kryptofirmaer har blitt påvirket av denne beslutningen.

Siden 5. februar 2021 har en rekke person- og enhetskontoer blitt stengt. I et merkelig og eksepsjonelt tilfelle ble midlene i de to bedriftskontiene til en kryptovalutabørs utslettet og deretter til slutt stengt.

BICCON bemerket at forbudet kan møte juridiske hindringer da “det for øyeblikket ikke er lovgivning fra nasjonalforsamlingen som kriminaliserer eller ulovliggjør handel med kryptovaluta i Nigeria.” Før BICCON ga ut uttalelsen, hadde også noen medlemmer av det nigerianske senatet uttrykt motstand mot CBN-direktivet. Ifølge rapporter ønsker det nigerianske senatet at CBN skal forklare avgjørelsen.

Spesielt har senator Sani Musa kommet ut til støtte for CBN-direktivet. Musa hevdet at kryptokurver, spesielt Bitcoin, har gjort den nigerianske valutaen “nesten ubrukelig.” Den nigerianske sikkerhets- og utvekslingskommisjonen sa også at den støtter CBN-direktivet.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen vil fortsette å trene under $ 50.000-merket. Vi tror at BTC til slutt kommer til å vende $ 50000 til en kraftig støttelinje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me