Bitcoin-prisanalyse: BTC-okser møter en kritisk motstand på vei tilbake til $ 20.000

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • To uker gammel motstand står i oksens vei.
  • 4-timers RSI kan komme inn i den overkjøpte sonen, og utløse kortsiktig korreksjon.

Bitcoin har fått tak i alle overskriftene for sent, og med god grunn. Fra institusjoner til vanlige investorer ser det ut til at alle vil ha en bit av Bitcoin-kaken. Denne positive følelsen har blitt reflektert i prisaksjonen siden BTC ligger bare en hårsbredde unna $ 20 000-sonen.

To uker gammel motstand i veien

Oksene innledet sitt rally i helgen og har klart å streng sammen fire rette positive dager. Prisen har steget fra $ 18.000 til $ 19.360, og krysset over 20-dagers SMA i prosessen under dette rallyet. Den glidende gjennomsnittlige konvergensen / divergensen (MACD) antyder at momentum er i ferd med å snu fra bearish til bullish.

btc / usd daglig diagram 121520

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Som det kan sees, er det en sterk motstand på $ 19,725, som stoppet prisen fra å gå fremover to uker tilbake. Kjøperne må overvinne dette nivået for å krype tilbake til $ 20.000-sonen. Når vi observerer 4-timers diagrammet, kan vi se to kortsiktige motstandsbarrierer som kjøperne trenger å overvinne til $ 19,375 og $ 19,700.

btc / usd 4-timers diagram 121520

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Imidlertid er den relative styrkeindeksen (RSI) trendende rundt 66,55, rett ved siden av den overkjøpte sonen. Hvis den positive prisaksjonen skyver RSI over 70, kan det utløse en kortsiktig korreksjon.

En halv milliard Bitcoin trakk seg fra børsene

Ved å legge til ytterligere tro på vår bullish POV, viser det seg at Bitcoin nylig har vært vitne til sitt største en-dags fall i beløp som holdes på børser. Ifølge Santiment ble ca. 29709 Bitcoins (verdt $ 570 millioner) trukket tilbake for bare noen få dager tilbake. Oppstart av dataanalysen bemerket at dette er den viktigste nedgangen fra en dag siden april.

bitocin beløp holdt på bytte graf

Bilde: Santiment

Mengden BTC holdt på børser ser ut til å være på vei ned. Børser hadde 6% av den totale Bitcoin-forsyningen ved begynnelsen av året. Antallet falt til litt over 4% i oktober og 3,8% i november. I desember falt dette beløpet ytterligere til 3,7% (684 000 bitcoins verdt 13 milliarder dollar).

Mengden Bitcoin som holdes på børser og prisen på mynten ser ut til å korrelere til en viss grad. I 2020 ser det ut til at økningen i Bitcoins pris samsvarer med fallet i børsbeløpet.

Ifølge en Trustnodes-rapport antyder data at 2019-økningen til $ 14000 ikke var bærekraftig ettersom salgstilbudet økte med at flere Bitcoins flyttet til børser. Dette er kanskje ikke tilfelle i 2020, da de to beregningene beveger seg i motsatt retning (muligens på grunn av halveringen). Derfor kan gruvearbeidere kanskje ikke øke salgspresset slik de kunne i 2021 ettersom de mottar mindre Bitcoin nå.

Fidelitys Bitcoin-forvaringsvirksomhet ble ansett som “utrolig vellykket”

Abigail Johnson, administrerende direktør i Fidelity Investments, har sagt at selskapets Bitcoin-depotvirksomhet har vært "utrolig vellykket. ” Selv om hun ikke ga noen spesifikk informasjon, bemerket Johnson at Fidelity jobber hardt for å koble den eldre verden med fremtiden for digitale eiendeler..

I et nylig intervju med Barron’s sa Johnson:

Å bygge dem på og av ramper rundt for å lette handel mellom fiat-valutaer og kryptokurver er noe som skjer nå, og jeg er glad for at den beveger seg sammen.

Gitt forbrukernes etterspørsel sa Johnson at Fidelitys Bitcoin-forvaringsvirksomhet var veldig nødvendig. I mars 2019 begynte Fidelity å tilby bitcoin-forvaringstjenester gjennom et eget datterselskap kalt Fidelity Digital Assets. Bortsett fra Bitcoin-varetekt, tilbyr Fidelity Digital Assets også tjenester for handel og utførelse av kryptovaluta.

I intervjuet sa Johnson at hun synes kryptovalutaområdet er “fascinerende.” Hun sa at Fidelitys kryptokurrencyvirksomhet er på rett spor.

Vi har mye god fart som en virksomhet, noe som er veldig spennende, og det er virkelig det jeg prøvde å oppnå da vi flyttet inn i [crypto], så jeg er veldig glad for det.

Institusjoner for å sette 600 milliarder dollar i BTC, i henhold til JPMorgan

En av de største bankene i USA, JPMorgan Chase, har estimert at opptil $ 600 millioner kan strømme inn i Bitcoin. For at dette skal skje, bør forsikringsselskaper og pensjonsfond i Japan, Europa og USA tildele 1% av eiendelene sine til flaggskipsmynten.

I et nylig notat sa JPMorgan-analytiker Nikolaos Panigirtzoglou at BTCs institusjonelle etterspørsel vil øke de neste årene. I følge en tidligere U.Today-rapport overrasket Massachusetts Mutual Life Insurance Company kryptovaluta-samfunnet ved å anskaffe Bitcoin til en verdi av 100 millioner dollar..

Panigirtzoglou mener at flere institusjoner kommer til å følge MassMutuals vei og utløse en dominoeffekt.

MassMutuals Bitcoin-kjøp representerer en annen milepæl i Bitcoin-adopsjonen av institusjonelle investorer. Man kan se den potensielle etterspørselen som kan oppstå de neste årene når andre forsikringsselskaper og pensjonskasser følger MassMutuals eksempel.

Selv om JPMorgans administrerende direktør, Jamie Dimon, fremdeles er kritisk til Bitcoin, ser bankens strateger ut til å være stadig mer bullish om mynten. I følge en nylig Bloomberg-rapport sa bankens strateger at Bitcoins institusjonelle adopsjon bare har begynt.

Adopsjonen av bitcoin av institusjonelle investorer har bare begynt, mens for gull er adopsjonen av institusjonelle investorer veldig avansert.

Viktige prisnivåer for å se etter BTC

Motstanden på $ 19,725 er det mest kritiske nivået å passe på. Å bryte forbi tar prisen til $ 20.000. Imidlertid faller en feil på det nivået den fremste kryptovalutaen til den 20-dagers SMA ($ 18,670). Hvis prisen faller ytterligere, vil kjøperne håpe på den oppadgående trendlinjen for å forhindre et katastrofalt fall for 50-dagers SMA ($ 17.000).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me