Bitcoin-prisanalyse: BTC på randen av blinkende selgesignal

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin-prisen har falt under $ 56.000 psykologisk nivå.
  • Den parabolske SAR i 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har snudd fra bullish til bearish.

Mellom 14. februar og 21. februar har Bitcoin-prisen steget fra $ 47 150 til $ 57 300. Siden da har bjørnene korrigert prisen og tatt BTC ned til $ 55750. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-prisen er i ferd med å gå ned?

Denne mandagen har Bitcoin-prisen falt med mer enn $ 1.000 og er for øyeblikket priset til $ 55.975. Før denne fallet svevde den relative styrkeindeksen (RSI) i den overkjøpte sonen. Nå har RSI begynt å dyppe mot den nøytrale sonen. Ser på TD sekvensiell detektor, er den på randen av å blinke selgesignalet i form av en lysestake med grønt ni.

btc / usd daglig diagram 022221

Bilde: BTC / USD daglig

Det er en sunn støtte på $ 54 000, som ser ut til å være robust nok til å absorbere mye salgspress. Tidligere hadde 318 300 adresser på dette nivået kjøpt 308 500 BTC-tokens.

btc / usd volumdiagram 022221

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har to negative signaler:

  • MACD viser økende bearish momentum.
  • Den parabolske SAR har snudd fra bullish til bearish.

btc / usd 4-timers diagram 022221

Bilde: BTC / USD 4 timer

JPMorgan Strategists: Bitcoin Price Fair Value er på $ 25.000

I en fersk rapport har analytikere i JP Morgan hevdet at Bitcoin handler til dobbelt så mye som virkelig verdi. Rapporten gir også innsikt i flere aspekter av fintech, blockchain og digitale eiendeler.

JPMorgan’s strateger mener at Bitcoin er en økonomisk sideshow, og at den virkelige historien ligger i økningen i digital økonomi. Den største kryptoen har fortsatt å kjempe for sin plass ved siden av gull som en alternativ valuta en stund nå. For å matche gullets markedsverdi, måtte BTC handle til $ 146 000, la rapporten til. For å nå denne prisen, må institusjonelle investorer overta markedet.

Bitcoins appel og konkurranse med gull som en “alternativ” valuta vil trolig fortsette ettersom tusenårsriket blir en viktigere komponent i investorenes univers og har vist sin preferanse for “digitalt gull” framfor tradisjonelt gull.

Analytikerne hevdet også at Bitcoin er høyt overpriset. De bemerket at eiendelens virkelige verdi er på $ 25.000 – mindre enn halvparten av den nåværende prisen. Mynts gruvekostnad, som ligger på $ 11 000, er den nedre grensen for virkelig verdi.

Faktisk kan det argumenteres for at prisen på $ 25 000 som utligner Bitcoin med gull i risikokapital vil kunne betraktes som en øvre grense for virkelig verdi, siden denne prisen allerede forhåndsbelastes (på nåværende nivå av volatilitet) på lang sikt. oppside for Bitcoin som stammer fra institusjonell adopsjon med ekte penger.

Rapporten kritiserte også fortellingen om at Teslas nylige Bitcoin-investering vil tiltrekke seg flere institusjonelle investeringer. Banken bemerket at Tesla er en outlier, og at de fleste selskaper fremdeles anser Bitcoin for å være for volatil å investere i.

Rapporten skisserte også hvordan USDT er Bitcoins største halerisiko. JPMorgan mener at Bitcoins handelsvolum er for avhengig av USDT. Med henvisning til data fra kapitalforvalter NYDIG hevdet banken at 50-60% av Bitcoin handler for USDT.

Et plutselig tap av tillit til USDT vil trolig generere et alvorlig likviditetssjokk, som bringer tilgangen til de største bassengene av etterspørsel og likviditet i fare..

Tether hevder at USDT har 1: 1-støtte fra USD-reserver og andre eiendeler. Imidlertid, som rapporten observerte, har den ennå ikke bevist dette med en uavhengig revisjon.

Square Partners With Crypto Group for å skape flere sorte Bitcoin-milliardærer

I et forsøk på å øke Bitcoin-bevisstheten blant svarte investorer, har Jack Dorset’s Square nylig inngått et samarbeid med Clubhouse største kryptofokusgruppe – Black Bitcoin Billionaires. Ifølge en offisiell oppdatering leder gruppearrangøren Lamar Wilson partnerskapet for å skape “flere svarte millionærer” gjennom en månedslang kampanje som startet i begynnelsen av februar..

Black Bitcoin Billionaires retter seg mot å øke Bitcoin-adopsjonen blant svarte familier og investorer. Gruppen vil bruke CashApp for å øke bevisstheten. I følge en dekrypteringsrapport sa Black Bitcoin Billionaires-vert Isaiah Jackson:

Cash App er et verktøy som mange svarte amerikanere bruker. Vi ønsket brukervennlighet og å samarbeide med et selskap som setter pengene deres der munnen deres er.

Jackson la til at han var den første til å nå ut til Dorsey og CashApp medskaper Brian Gassadonia på grunn av et mulig partnerskap. Gruppens arrangør Wilson sa at han håpet kampanjen vil bidra til å begrense generasjonsformuen og sette riktig tone for andre sponsorer..

Elon Musk Og Peter Schiff Butt Heads On Bitcoin

Elon Musk-ledet Tesla kjøpte nylig Bitcoin til en verdi av 1,5 milliarder dollar, og det ser ut til at Musk i økende grad taler for flaggskipskrypto. Han var nylig uenig med den populære Bitcoin-kritikeren Peter Schiff på Twitter.

I et Twitter-innlegg hadde Schiff sitert Musk og var enig i synet på penger, og sa at både fiat og digitale valutaer er tull..

“Ifølge @elonmusk "Bitcoin er nesten like BS som fiatpenger." Så Musk ser på både #Bitcoin og fiat som BS. Jeg er enig, jeg tror bare Bitcoin, som er digital fiat, er enda mer BS enn papirfiat utstedt av sentralbanker. #Gold er ikke BS. Det er ekte penger og bedre enn begge deler! ”

Schiff fortsatte å si at Musk skulle være i stand til å identifisere nøkkelforskjellene mellom håndgripelige trekk og “en rekke tall.” Han antydet at gull har mer funksjonell bruk som valuta enn kryptovalutaer. Han la til:

Penger er ikke data. Data kan representere penger, men kan ikke erstatte dem. Penger forbedret byttehandel, gull forbedret penger og data forbedret #gull. Bitcoin er en retur til byttehandel. Alle selgere aksepterer penger. Med #Bitcoin må du finne en selger som har det du vil og ønsker det du har.

På dette svarte Musk med å forsvare krypto.

“En e-post som sier at du har gull er ikke det samme som å ha gull. Du kan like godt ha krypto. Penger er bare data som lar oss unngå ulempen med byttehandel. Disse dataene, som alle data, er utsatt for ventetid & feil. Systemet vil utvikle seg til det som minimerer begge deler. ”

Musk la imidlertid til en ekstra tweet som sa:

“Når det er sagt, BTC & ETH virker høyt lol ”

Bitcoin-prisen forventes å nå disse nivåene

Vi forventer at Bitcoin-prisen vil falle til støttenivået på $ 54 000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me