Bitcoin-prisanalyse: BTC trekker seg tilbake fra $ 27 000-nivå

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • RSI i det daglige diagrammet har svevet inn i den overkjøpte sonen.
  • MACD i 4-timers diagrammet viser økende bearish momentum.
  • Shark Tank-presentatører stusser over Bitcoin.

Bitcoin har hatt en skikkelig oppadgående trend mellom 12. desember og 28. desember, og har økt fra $ 18 000 til $ 27 000. Imidlertid ser det ut som selgerne har valgt det psykologiske nivået på $ 27.000 for å utbetale ettersom prisen siden har falt til $ 26780..

Videre utsalg på kortene?

Mens den generelle trenden har vært svært bullish, viser visse tekniske indikatorer at kjøperne kan tenke på å selge myntene sine. For det første, i det daglige diagrammet, har den relative styrkeindeksen svevet inn i den overkjøpte sonen. Dette viser at den fremste kryptovalutaen for tiden er overvurdert.

btc / usd dagstabell 122920

Bilde: BTC / USD daglig diagram

4-timers diagrammet gir ytterligere troverdighet til våre bearish utsikter. Som man kan se, viser den bevegelige gjennomsnittlige konvergensen / divergensen (MACD) økende momentum, så en ytterligere nedgang er definitivt på kortene.

btc / usd 4-timers diagram 122920

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Bollinger-bandet i den 4-timers tidsrammen har også begynt å klemme seg. Klemmen av båndene indikerer lav markedsvolatilitet. Det virker som om prisen går gjennom en konsolideringsperiode før den synker.

Mark Cuban Praises BTC Pengepolitikk

Midt i Bitcoins høye ytelse i høytiden ser det ut til at en tidligere BTC-kritiker har endret holdning til flaggskipskryptovalutaen. I en tidligere tweet hadde milliardærinvestor og Dallas Mavericks-eier Mark Cuban kunngjort at fans som kjøpte Mavericks-utstyr ville få 25% rabatt når de brukte Bitcoin til å betale.

Gavekorttilbudet og aksept av Bitcoin som betalingsalternativ slo mange eksperter som rare på grunn av Cubans historie om å nedfatte eiendelen. I september 2019 hadde han sagt at han foretrekker bananer fremfor Bitcoin som en vare.

I en nylig tweet så Cuban ut til å rose Bitcoins programmatiske pengepolitikk, og sa at børsnoterte selskaper ville være lurt å begrense deres aksjeinflasjon.

Imidlertid ser det ut som hans Shark Tank-partner ikke deler følelsen.

Mr. Wonderful advarer regulatorer vil komme hardt ned på Bitcoin

Shark Tank’s “Mr. Fantastisk ”Kevin O’Leary har nylig advart om regulatorer som kommer hardt ned på Bitcoin. Han la til at “selv om bitcoin skulle øke ytterligere 2000%, er det helt irrelevant for institusjonelle kunder.”

I et nylig intervju med CNBCs Squawk Box ble O’Leary spurt om han hadde ombestemt seg om BTC fra å tro at det var “ikke en ekte valuta” å investere i det. Han svarte og presiserte at han har vært “en krypton i årevis.” Tar telefonen ut, peker O’Leary på Bitcoin-lommeboken.

Jeg er involvert i dette fordi det er gøy, men dette er ikke et institusjonelt produkt … Hele markedet, selv om bitcoin skulle øke ytterligere 2000%, er helt irrelevant for institusjonelle kunder.

Det virkelige problemet er at hvis du blir involvert i dette som en tillitsmann, og det blir regulert, og det blir halvert eller går til null, hvem vet hva, du har aldri sett moren til gruppesøksmål som kommer fra den ene.

O’Leary ble bedt om å kommentere hvordan Mark Cuban, eieren av Dallas Mavericks, nylig begynte å tilby handelsrabatter til kunder som betalte med bitcoin. Cubansk sa også nylig at Bitcoin var mer av en religion enn en løsning på noe.

O’Leary svarte med å si at han kjenner kubansk veldig godt. Han sa at kubansk også tidligere ble sitert da han sa at bananer er en større felles valuta enn Bitcoin. O’Leary la til at kubansk er “sannsynligvis riktig.”

Hele poenget mitt er for oss alle … som overvåker og jobber innen finansielle tjenesters globale bilindustri med flere billioner dollar, er dette en ingenting burger? Det er ikke en gang en celleamøbe.

O’Leary sa videre at “finansmarkedene håndterer regulatorer, og du kan bare operere innenfor disse reglene.” Han hevdet at mange institusjonelle investorer ikke vil eie BTC fordi “de frykter regulatoren.”

Bitcoin-aktivitet i Norden får et løft fra rimelig gruvedrift

På grunn av et fall i strømprisene har gruvedrift av kryptovaluta økt betydelig i Norden. Kraftig regn i området har økt produksjonen fra vannkraftverk, noe som etterlater Sverige og Norge med noen av verdens laveste kraftpriser.

Gruvearbeidernes nylige flaks følger flere år med dårlige marginer fra høyere strømkostnader og lavere priser for de fleste digitale valutaer. I følge en LiveMint-rapport sa Philip Salter, operasjonssjef ved Hong Kong-baserte Genesis Mining, som driver et datasenter i Boden, Sverige:

De som holdt seg gjennom den vanskelige perioden, som oss, er ganske fornøyde nå. Det var tider vi ikke hadde noen fortjeneste i det hele tatt, men i løpet av det siste året har lønnsomheten vår mer enn tredoblet seg.

En av de mest kritiske miljøfordelene ved å basere gruvedriften i Norden er at strøm er nesten karbonfri. Elektrisiteten består hovedsakelig av vannkraft, atomkraft og vindkraft. Å ha mynter som strømmer fra Norden bidrar også til å redusere den politiske risikoprofilen til Bitcoin.

Salter la til:

Det er et veldig viktig strategisk skifte fra gruvedrift i Kina til gruvedrift i vestlige land som Sverige, ettersom Bitcoin-investorer blir mer offentlige og ønsker mer stabilitet og kritisk sikkerhet. Det er en av de største utviklingene innen Bitcoin-gruvedrift å se etter.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

Hvis prisen faller, er det to viktige nivåer vi bør være på utkikk etter. For det første 50-bar SMA ($ 24,500) i 4-timers diagrammet og for det andre, 20-dagers SMA ($ 22,600). Hvis disse to nivåene ikke kan kontrollere nedtendensen, vil prisen falle til under 20 000 dollar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me