Bitcoin-prisforutsigelse: 20-dagers SMA forhindrer BTCs oppadgående vekst

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen er inneklemt mellom to sterke nivåer.
  • BTC blinker flere kjøpesignaler i løpet av 4-timersrammen.

Bitcoin-prisen steg fra $ 30,300 til $ 34,000 de siste to dagene, da kjøperne kom tilbake med hevn. Som ting ser ut, er prisen fast under 20-dagers SMA. La oss se nærmere på det.

Bitcoin-prisen stoppet i sin vei

Slik ting ser ut, kunne ikke Bitcoin-prisen komme videre med sin bullish bevegelse. Kjøperne har prøvd å vende den 20-dagers SMA fra motstand til støtte, men har ikke klart å gjøre det. Selv om kjøperne overvinner dette, møter de nok en sterk motstand på $ 35700-linjen.

btc / usd daglig diagram 012921

Bilde: BTC / USD daglig

Når vi snakker om $ 35 700-linjen, hadde 495 000 adresser tidligere kjøpt 285 000 BTC på dette nivået. Hvis kjøperne overvinner dette, bør de ha en klar vei til å ta Bitcoin-prisen over det psykologiske nivået på $ 36.000.

btc / usd volumdiagram 012921

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet er fortsatt ekstremt bullish. Med et øyeblikk kan du se fire forskjellige positive signaler for BTC.

btc / usd 4-timers diagram 012921

Bilde: BTC / USD 4 timer

  • Bitcoin-okser har vært i kontroll i fem rette dager.
  • Den parabolske SAR har blitt reversert fra bearish til bullish.
  • MACD viser økende bullish markedsmoment.
  • 20-bar, 50-bar og 200-bar SMAs har alle snudd fra motstand til støtte.

Så dette kan bety at Bitcoin-prisen kan gjøre et nytt forsøk på motstandslinjen på $ 35 700 og ta over.

Ari Paul: Institusjoner som hoper seg inn i Bitcoin for å holde seg rike

Ari Paul, medstifter av kryptovaluta-investeringsselskapet BlockTower Capital, sa nylig at institusjonelle investorer i økende grad kjøper Bitcoin for å beskytte sin formue. I et nylig SALT Talks-intervju med John Darsie sa Paul at store investorer tar en defensiv tilnærming når de legger pengene sine i Bitcoin.

Ifølge Paul skjer det et interessant skifte i tankesettene til milliardærer da de nå “tenker defensivt.” Han la til at de passivt fordeler minst 10% av nettoverdien i Bitcoin “bare for å holde tritt, bare i tilfelle.” Etter Pauls mening ønsker disse investorene ikke å bli rike med BTC-tildeling, men å holde seg rike.

[Billionares] tenker nå defensivt. De tenker nok på at milliardærkompisene har 10% av nettoverdien i Bitcoin. Hvis de ikke gjør det, tenker de ‘Man, hvis Bitcoin gjør 20X til, er jeg ikke invitert til festene lenger. Jeg er ikke i den rike klubben, uansett hvor de er i hierarkiet. Så nå tenker de: ‘Jeg trenger en passiv tildeling. Jeg trenger 10% av nettoverdien i dette bare for å holde tritt, bare i tilfelle. ’Det handler ikke om å bli rik, det handler nå om å holde seg rik.

Paul la til at den nye kategorien av investorer ville bidra til en langsiktig reduksjon i Bitcoins volatilitet.

De er veldig sterke håndkjøpere. Dette er folk som ønsker å kjøpe mer på fall. Dette er mennesker som ikke kommer til å selge med en trendendring. Volatiliteten forsvinner ikke. Du kan ikke ha rasende okseløp som tar deg 10 ganger høyere uten volatilitet. Volatiliteten vil gradvis falle ettersom dette institusjonaliserer [med] bredere markedsdeltakelse.

Q9 Capital og Hong Kong Finance Giants utvides til Bitcoin-tilbud

Henyep Group, et Hongkong-basert konglomerat for finansielle tjenester, utvider sine tradisjonelle private formuetilbud til det digitale aktivaområdet. Gruppen har nylig dannet et nytt datterselskap kalt Q9 Capital, som offisielt har lansert crypto prime meglerlignende tjenester. Datterselskapet retter seg mot enkeltpersoner og familiekontorer med høy formue.

I en pressemelding sa selskapet at det tar sikte på å møte den økende etterspørselen etter digitale eiendeler fra denne typen institusjonaliserte kapitalkilder. Det planlegger å kjøre et komplett krypto-reseptfritt (OTC) skrivebord for å lette kundenes handel og ved å tilby kryptospareprodukter og forvaringstjenester.

Aaron Chiu, medstifter av Q9 og administrerende direktør i Henyep Group, sa:

Vi ser på det [kryptorom] som en gang i en livstidsmulighet her, fordi det er veldig sjelden du har en ny aktivaklasse som er perfekt. Vi ser enorm verdi i digitale eiendeler, som har blitt en virkelig global aktivaklasse – som gull gjorde for 40 år siden.

Chiu sa at målet er å bruke Henyeps dedikerte klientserfaringserfaring (i tradisjonell formuesforvaltning) i kryptorommet. Han la til at mens Henyep Group inkuberte Q9 Capital internt, er den langsiktige planen å utløse den til en egen enhet.

James Quinn, administrerende direktør for Q9, sa at det siden Q9s myke lansering hadde sett en interesseoppgang fra ikke-kryptoinvestorer..

Rundt 90% av våre kunder er enten helt nye for krypto eller har gjort en eller to investeringer tidligere, men har ikke vært aktivt involvert i rommet – generelt Bitcoin Class 2021.

Vi har sett en klar økning [for bitcoin] med et tema rundt fortellingen om sikring for inflasjon og de-globalisering. Det, kombinert med prisaksjonen, har generert interesse for vårt klientsett som har kjøpt krypto for første gang.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Hvis kjøperne overtar 20-dagers SMA og $ 35700-linjen, kan Bitcoin-prisen lett krysse $ 36.000-terskelen. Hvis prisen mislykkes her, kan den falle til støtteveggen på $ 30 800. I henhold til IntoTheBlock er dette nivået sterkt nok til å absorbere et stort salgstrykk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me