Bitcoin-prisforutsigelse: BTC Bulls gjenvinner $ 48 000 støtte i en motstandsdyktig tilbakeslag – $ 50 000 neste?

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin Price sitter for tiden på toppen av sunn støtte.
  • BTC har vendt 20-bar SMA fra motstand til støtte.

Etter en Bitcoin-priskorreksjon som tok den fremste kryptovalutaen under $ 48.000-nivået til $ 47.050, har kjøperne kommet tilbake i kamp for å ta BTC tilbake over $ 48.500. I følge den berømte journalisten Joseph Young er dette en kritisk seier, siden kjøperne kan bruke dette nivået til å sikte på $ 50.000.

“Dette er hva jeg forventer i markedet. $ 48 000 er nøkkelenivået for Bitcoin. Hvis det holder seg over det som støtte, tror jeg det går til $ 56k ~ $ 60k. Fortsett å avvise $ 48 000, vil sannsynligvis resultere i kortsiktig konsolidering / tilbakeslag for å oppnå lavere likviditet. La oss be for $ 48 000+. ”

Bitcoin gjenvinner $ 48.000

Siden 28. januar har Bitcoin-prisen økt fra $ 30,300 til $ 48,500, og har fått rundt $ 18,200 i den totale verdsettelsen. Slik ting ser ut er eiendelen fortsatt overpriset sett av relativ styrkeindeks (RSI).

btc / usd daglig diagram 021621

Bilde: BTC / USD daglig

Imidlertid, som IOMAP forteller oss, svever Bitcoin-prisen seg over sterke støttenivåer. Disse nivåene er robuste nok til å absorbere enormt mye salgspress. Den nærmeste sterke støttemuren er på $ 48 000-nivå, hvor 590 000 adresser tidligere hadde kjøpt 222 000 BTC-tokens.

btc / usd volumdiagram 021621

Bilde: IntoTheBlock

Ser vi på 4-timers Bitcoin-diagrammet, er det to hausse signaler:

  • MACD viser avtagende bearish markedsmoment.
  • 20-bar SMA har vendt fra motstand til støtte.

btc / usd 4-timers diagram 021621

Bilde: BTC / USD 4 timer

Bitcoin-utviklingsaktivitet på vei opp

btc / usd santiment-diagram 021621

Bilde: Santiment

Santiment, et on-chain analyseselskap, har delt bildet ovenfor sammen med følgende tweet:

“#Bitcoin fortsetter å variere mellom $ 45k og $ 49k de siste fem dagene. Og mens #altcoin-markeder varmes opp, har $ BTCs utviklingsaktivitet stille steget til to måneders høye nivåer. Volumet på kjeden faller også, ettersom handelsmenn jager volatilitet i #alts. ”

En økende mengde utviklingsaktivitet er vanligvis et godt tegn for Bitcoin-prisen i det lange løp.

Bitcoin Miners Drive Output Rally ved bruk av utstyr

Teslas nylige avsløring om $ 1,5 milliarder Bitcoin-investeringer har presset eiendelen til nye heltidspunkter. Nyheten har også skapt en enestående bølge av aktivitet blant nye Bitcoin-gruvearbeidere, noe som forårsaker en økning i etterspørselen etter gruvedrift.

Etterspørselen etter Bitcoin-gruvedrift har økt jevnt, med nye modeller som allerede er utsolgt. Brukt maskinvaremarked ser også ut til å være travlere enn noensinne. I følge en Forkast-rapport sa Nangeng Zhang, administrerende direktør i Canaan, en av de største produsentene av rigg for gruvedrift:

[Elon] Musks synspunkter representerer i stor grad den tekniske holdningen til tech-elite mot bitcoin. [Tesla-nyhetene] har tiltrukket seg et stort antall institusjoner, børsnoterte selskaper og midler for å øke bitcoinbeholdningen og til og med gå inn i krypto-gruveindustrien selv.

Bitcoins 2020 bull run satte ytterligere press på produsenter av BTC-maskinvare for gruvedrift som allerede hadde produksjonsutfordringer fra pandemien. Bedrifter som Canaan og Bitmain sliter med å møte den økende etterspørselen etter maskinvaren.

Bitmain er helt utsolgt av utstyr til august i år, selv etter å ha doblet prisen på noen systemer. I november i fjor solgte Bitmains Antminer S19 Pro angivelig for $ 1897, og nå koster den samme maskinen $ 3769 – en økning på 98%.

Bitcoin mining feber gjenspeiles også i andre bitcoin mining tjenester, for eksempel cloud mining tjenester. Disse tjenestene gjør at gruvearbeidere kan delta eksternt ved å leie datakraft i skyen i stedet for å måtte kjøpe eller leie gruvedrift maskiner direkte.

Jiang Zhuoer, administrerende direktør for BTC.TOP, en av Kinas store gruvebassenger sa:

De siste tre månedene har salget av våre “felles gruvedrift” -tjenester vært veldig populært, og hver gruppe gruvedrift maskiner er utsolgt.

Har Satoshi Nakamoto etterlatt ledetråder for å få tilgang til Bitcoin Fortune?

En ny kryptoteori har dukket opp, som hevder at Satoshi Nakomoto, den mystiske grunnleggeren av Bitcoin, etterlot flere ledetråder for å låse opp sin BTC-formue (anslått til å være verdt milliarder). I følge noen innlegg publisert på Bitcointalk har handelsmenn begynt å lete etter ledetråder som kan føre til oppdagelsen av Nakamotos private nøkler. Dette ville låse opp hundretusenvis av BTC som ble utvunnet i de første dagene av kryptoaktiva, ifølge teorien.

Teorien er basert på forskning av Sergio Demian Lerner publisert i 2013, som viste en statistisk ubalanse i blokkene som ble utvunnet av Nakomoto. Lerner spekulerte i at den ujevne fordelingen kan ha blitt gjort bevisst av grunnleggeren for å legge igjen en melding. Et utdrag fra forskningsrapporten lyder:

Satoshi etterlot en melding fingeravtrykk i nonces. En melding for oss å se i en fjern fremtid.

Bitcointalk-handelsmenn har nå tatt teorien videre og hevdet at Nakomotos tidlige blokkbelønninger ikke utgjorde tilfeldig gruvedrift. I stedet, etter deres mening, kan de representere en veikart for de private nøklene til bitcoin-formuen hans.

Hvis det er bevist at det er sant, vil ledetrådene føre til at lommebøker som inneholder skaperen anslår 750 000 utvunnet BTC (verdt over $ 34 milliarder dollar)..

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Etter å ha hevdet $ 48 000 støttenivå, er Bitcoin-prisen på randen til å nå $ 50 000 psykologisk sone.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me