Bitcoin-prisforutsigelse: BTC faller under $ 52 000, selv når institusjoner fortsetter å strømme inn

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin-prisen har tre sunne støttenivåer på $ 49 500, $ 48 000 og $ 46 000.
  • Motley Fool og Blackrock ønsker å gjøre tunge investeringer i BTC.

Fra 1. februar til 17. februar steg Bitcoin-prisen fra $ 33 000 til $ 52 000, og fikk nesten $ 20 000 i sin samlede verdsettelse. Imidlertid har BTC-prisen gått litt over de siste to dagene. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris står overfor lett korreksjon

Denne nylige økningen i Bitcoin-prisen var robust nok til å skyve RSI inn i den overkjøpte sonen. Imidlertid presset bearish korreksjon de siste to dagene BTC tilbake til den nøytrale sonen. Dette virker mer som et midlertidig hikke enn en ny trend.

btc / usd daglig diagram 021921

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-prisen har tre sunne støttenivåer på $ 49 500, $ 48 000 og $ 46 000. Den sterkeste støtten er på $ 46 000, hvor tidligere 600 000 adresser hadde kjøpt 360 600 BTC-tokens. Disse nivåene er sterke nok til å absorbere et enormt salgspress. Som sådan forventer vi ikke at BTC vil falle til under $ 46.000.

btc / usd volumdiagram 021921

Bilde: IntoTheBlock

MACD i 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har blitt bearish, så en ytterligere korreksjon kan være i butikken. Per nå har BTC funnet støtte på 20-bar SMA.

btc / usd 4-timers diagram 021921

Bilde: BTC / USD 4 timer

Motley Fool å kjøpe $ 5 millioner Bitcoin for sin “10x potensial”

Det populære finans- og investeringsrådgivningsfirmaet Motley Fool kunngjorde nylig at de investerer 5 millioner dollar i Bitcoin.

“Vi har STORE NYHETER! Vi kjøper $ 5 millioner dollar i Bitcoin på vår egen balanse. Det er riktig. $ 5 millioner. ”

Minutter etter kunngjøringen nådde Bitcoin-prisen $ 52.400 – en ny heltidshøyde. Selskapet nevnte tre grunner til investeringen. For det første sa det at Bitcoin er en bedre butikk av verdi sammenlignet med gull på lang sikt.

For det andre kan Bitcoin bli et medium for “transaksjoner, som om prisingen stabiliseres i tiåret framover.” Til slutt nevnte selskapet at det mener BTC kan fungere som en produktiv sikring mot inflasjon.

Motley Fool fortsatte med å si at de mener “Bitcoin kan spille en rolle i en diversifisert portefølje bygget med fokus på lang sikt” og at den planlegger å holde denne Bitcoin-investeringen i “mange år.”

I en nylig publisert artikkel sa firmaet at det hadde bestemt seg for å anbefale Bitcoin som en del av sin “10X-portefølje med ekte penger”, som er fokusert på å finne investeringsmuligheter med potensial til å øke 10 ganger i verdi i løpet av de neste fem til ti årene. . Det la videre til at det vil kjøpe separat Bitcoin for balansen

Vi vil ikke bare vente på at alle medlemmene våre i 10X skal kunne kjøpe før vi kjøper vår 10X-tildeling, men vi gir også alle Motley Fool-medlemmer en sjanse til å gjennomgå denne veiledningen før vi hver for oss satser $ 5 millioner av The Motley Fool’s egen kapital.

BlackRock til dypt inn i BTC

Rick Rieder, Chief Investment Manager i BlackRock – den største kapitalforvalteren i verden – sa at firmaet våger seg på Bitcoin-investeringer. Ifølge Rieder er kryptomarkedet klart for inngang av nye spillere.

Vi har begynt å dabbe litt i det. Min mening er at teknologien har utviklet seg og regelverk har utviklet seg til det punktet hvor mange mennesker føler at det burde være en del av porteføljen.

Spesielt er det mange land som i økende grad regulerer kryptobeskatning og fokuserer på å redusere kriminalitet. Dette har antagelig oppmuntret til nye kryptoinvesteringer. Rieder bemerket også at investering i digitale eiendeler er veldig praktisk for tiden fordi mange tradisjonelle eiendeler ikke lenger er like attraktive for investorer.

I sin arkivering til Securities and Exchange Commission tidligere i år antydet BlackRock at Bitcoin-derivater ville bli lagt til to av fondene. Disse inkluderer BlackRock Global Allcoation Fund, Inc. og BlackRock Funds V.

Tidligere har mange fremtredende medlemmer av BlackRock-ledelsen også snakket positivt om BTC. Rieder hadde også berømmet kryptoaktiva og antydet at den kunne overta gull.

I november 2020 sa han:

Tror jeg det er en holdbar mekanisme som, du vet, at jeg tror kan ta gullets plass i stor grad? Ja, det gjør jeg, fordi det er så mye mer funksjonelt enn å sende en gullstang rundt.

19% av PrivateFlys billetter kjøpes i Bitcoin

PrivateFly, et britisk-basert charterselskap, sa nylig at 19% av de årlige inntektene ble generert fra salg av billetter via Bitcoin. Selskapet sa at BTC-aktiviteten økte den siste måneden ettersom prisene på mynten beveget seg betydelig oppover.

PrivateFly begynte å tilby eiendelen som betalingsalternativ tilbake i 2014 på en flytur fra Belgia til Frankrike. Selskapet sa at 12% av alle flybilletter bestilt i desember 2020 ble betalt for å bruke Bitcoin. I januar 2021 økte salget noe, med 13% av alle billetter solgt via BTC. Som referanse utgjorde eiendelen bare 2% av billettkjøpene tidligere.

Firmaet har rullet ut et nytt medlemskapsprogram som gjør det mulig for reisende å plassere Bitcoin på en konto og bli belastet fiatverdien ved bestilling. Dette vil unngå overføring av ekstra BTC, hvis verdi kan øke eller redusere de neste dagene.

PrivateFly hevdet også at den registrerte økningen i inntekter var enda mer betydelig ettersom reisende som betalte via Bitcoin brukte mer penger på dyrere flyreiser. Dette antyder en “rik” demografi for den gjennomsnittlige BTC-innehaveren.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Vi forventet at Bitcoin-prisen snart skulle fullføre sin bearish korreksjon og slippe litt under $ 50.000. Imidlertid vil denne tilstrømningen av institusjonelle investorer sannsynligvis øke BTC til å hoppe til nye høyder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me