Bitcoin-prisforutsigelse: BTC gjenoppretter etter å ha falt under $ 30.000

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin hadde falt til $ 27 700 etter å ha blinket salgssignalet i det daglige diagrammet.
  • BTC har nå funnet støtte på det midtre Bollinger Band i 4-timers diagrammet.

Bitcoin har hatt en urolig mandag hvor den fremste kryptovalutaen åpnet til $ 33.000 og nådde et lavpunkt på $ 27.700. Siden den gang har kjøperne klart å gjøre et comeback og presse prisen tilbake til $ 32 700 nivåer.

Bitcoin faller under $ 30 000 … Og gjenoppretter deretter

Ser vi på det daglige diagrammet, kan vi se at prisen har blinket salgssignalet i form av en lysestake med grønn ni i TD sekvensiell indikator. Etter dette steg prisen opp til $ 34.500 og har dyppet til $ 27.700.

btc / usddaily chart 010521

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Relativ styrkeindeks (RSI) svever fortsatt i den overkjøpte sonen, noe som viser at eiendelen fortsatt er overpriset. MACD i 4-timers diagrammet viser vedvarende bearish momentum. På den annen side har prisen funnet støtte på det midterste Bollinger Band etter at prisen spratt opp fra det nedre Bandet.

btc / usd 4-timers diagram 0010521

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

BTC Whales Hold On

Ifølge Santiment, en on-chain atferdsanalyseplattform, har antall adresser med 10-1000 BTC falt med over 1000 denne uken. Det ser imidlertid ut som hvalene (adresser som holder >1000 BTC) har steget med minst 50.

bitcoin adresser diagram 010521

Dette er et positivt tegn, da det indikerer at hvalene ikke selger av sin eierandel snart.

Retailinvestorer hovedsakelig ikke involvert i BTC Bull Run

Bitcoin har slått alle sine tidligere prisrekorder ettersom den nylig flyttet seg forbi $ 34.500. Tilbake i 2017 ble BTCs bull run i stor grad tilskrevet detaljistinvestorer som satte spekulative innsatser på et begynnende kryptovalutamarked fra det første mynt-tilbudet (ICO)..

Den gang var den “gjennomsnittlige Joe” som styrte BTCs gevinst på 1.300 +%, ifølge en Wall Street Journal-rapport av Chris Weston, sjefsmarkedsstrateg i IG Group. Imidlertid har institusjonelle investorer i 2020 vært ansiktet av rallyet. Disse investorene forventes for det meste å ta langsiktige posisjoner uten planer om å selge når som helst snart.

Disse institusjonelle investorene strømmer også til Bitcoin futures-markeder, der åpen interesse på Chicago Mercantile Exchange nylig overgikk $ 1 milliard dollar. De ser ut til å styrke balansen med Bitcoin i stedet for å la den sitte i kontanter. Mange av bedriftsgigantene som støtter og investerer i Bitcoin, var nå sterkt imot mynten for noen få år tilbake.

En annen hovedforskjell er at Bitcoins pris startet i 2017 og handlet til rundt $ 1000. I 2020 begynte myntsprisen å handle på $ 7200. Eiendelen er tydeligvis mye dyrere i dag. Ikke alle detaljistinvestorer skjønner kanskje at de ikke trenger å kjøpe en hel Bitcoin for å få eksponering for eiendelen. I motsetning til i 2017 har øst-asiatiske investorer angivelig lastet ut Bitcoin i år i en enestående tempo.

Mike Novogratz Credits Institutional Adoption For Bull Run

Mike Novogratz, administrerende direktør i Galaxy Digital, har tilskrevet Bitcoins pågående prisrally til institusjonelle investorer. I et nylig intervju med BBC World News sa Novogratz at regjeringene rundt om i verden trykker penger og “nedjusterer fiat-penger” var drivstoff for den pågående Bull (BTC) bull run. Imidlertid kan institusjonelle aktører som investerer i kryptoaktiva, være den større historien, etter hans mening.

Konsernsjefen bemerket at mange store firmaer har endret holdning til kryptokurver i nyere tid, og potensielt påvirket tilgangen på tilgjengelige mynter. Han sa:

Nå ser vi steder som PayPal – for 340 millioner kunder – som betjener Bitcoin og selger Bitcoin [sammen med] store forsikringsselskaper i USA. Når institusjonene flytter inn, er det bare ikke mye tilbud […] Det er mye mer enn 21 millionærer der ute.

Echoing Novograts uttalelse sa investor Raoul Pal at han mener at det er mulig for BTC å nå "mellom $ 400K og $ 1,2M" innen utgangen av 2021 hvis trendene skulle fortsette. Pal bemerket at i november ble 98% av hans likvide formue investert i BTC og Ether (ETH), men la til at han “fortsatt [ikke] eier nok.”

Novogratz har også endret mening om hvor mange prosent investorer skal tildele til Bitcoin. Før november hadde han sagt at Bitcoiners skulle ha investert opptil 3% i BTC. I forrige måned fortalte han imidlertid nye investorer om å fordele 5% til BTC fordi “Bitcoin går ikke tilbake til null.”

VanEck fornyer Bitcoin ETF-bud

VanEck, et investeringsforvaltningsselskap, er klar til å lansere en Bitcoin ETF. Selskapet søkte nylig om godkjenning av “VanEck Bitcoin Trust” til US Securities and Exchange Commission (SEC).

Tilbake i september 2019 hadde VanEck trukket presset på en Bitcoin ETF med SEC. Som foreslått i forrige arkivering, handlet ETF på Cboe BZX Exchange. Så langt har kommisjonen nektet alle forsøk på å lansere en BTC ETF.

Imidlertid er flere eksperter nå håpefulle på grunn av Bitcoins ytelse og adopsjon i 2020. Eiendelen har fått oppmerksomhet fra institusjonelle investorer i år og har samlet seg over $ 34.000.

MicroStrategy-sjef Michael Saylor sa at firmaet har planer om å eie Bitcoin for 1 milliard dollar. I mellomtiden har andre store bedrifter som Square og forsikringsmasse MassMutual gjort mindre spill på flaggskipskryptovalutaen.

Konsekvensene av en Bitcoin ETF vil sannsynligvis være betydelig. Makroanalytiker og investor Raoul Pal sier at en tidevannsbølge av institusjonelle investorer venter på lanseringen av en slik tillit.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

På oppsiden er det viktigste nivået for Bitcoin fortsatt på $ 34.500. Kjøperne må komme forbi dette psykologiske nivået for å fortsette angrepet. Bjørnene må bryte under det midterste Bollinger Band ($ 32.000) for å reversere dette oppadgående momentum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me