Bitcoin-prisforutsigelse: BTC trekker seg tilbake etter å ha testet $ 28 000 psykologisk nivå

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin har trukket seg tilbake til $ 27.000.
  • Den 10-dagers SMA er en sterk støttebarriere for BTC.

Bitcoin krysset $ 28 000-nivået og nådde et nytt heltidsnivå på $ 28 288,84 denne søndagen. Imidlertid har prisen gått tilbake siden da og har nådd $ 27.000. La oss sjekke ut 1-dagers og 4-timers diagrammer for å få et bedre perspektiv.

Bitcoin trekker seg tilbake fra $ 28 000-nivå

Den fremste kryptovalutaen har sittet ganske på 10-dagers SMA og har brukt dette nivået til å sprette opp og nå nye høyder. Oksene har startet mandag sterk, og det ser ut til at de kommer til å starte et angrep for prisnivået på $ 28 000 igjen, etter å ha gjenvunnet den psykologiske sonen på $ 27 000.

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Man må imidlertid merke seg at den relative styrkeindeksen (RSI) har vandret inn i det overkjøpte territoriet. Dette viser at eiendelen for tiden er overvurdert og kan møte en annen retracement snart. La oss se på 4-timers diagrammet for å få et bedre inntrykk av prishandlingen.

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Etter å ha møtt avslag på motstandsnivået på $ 27.600, har prisen hatt tre påfølgende røde lys og falt under 10-bar SMA. Kjøperne har klart å gjenvinne kontrollen og snu 10-bar SMA fra motstand til støtte. MACD viser vedvarende bullish fart.

Mexicos nest rikeste mann: Bitcoin er “den beste investeringen noensinne”

Ricardo Salinas Pliego, styreleder i konglomeratet Grupo Salinas, sa nylig at han kjøpte sin første Bitcoin i 2013. Pliego, Mexicos nest rikeste mann, fortalte Cointelegraph at BTC-kjøpet var hans “beste investering noensinne.”

Etter å ha holdt det helt til 2017-høydepunktene, solgte han alle sine stillinger til $ 17.000 og kjøpte den igjen senere til en billigere pris. Salinas har for tiden rundt 10% av sin likvide portefølje i BTC og planlegger ikke å selge noe av det snart.

Jeg vil sitte i fem eller ti år til.

Salinas bemerket at han opprinnelig ble tiltrukket av Bitcoin som et utvekslingsmiddel. Imidlertid er han nå overbevist om at Bitcoins potensial forblir i butikken med verdifunksjoner. I følge ham er Bitcoins eiendommer spesielt attraktive i latinamerikanske økonomier der fiat-valuta blir avviklet og inflasjonen er voldsom.

Hva som skjer i Venezuela, i Argentina der fiat-penger kollapser, har blitt en skandale (…) Det åpner virkelig øynene dine for problemet med fiat-kontanter.

Etter milliardærens mening er Bitcoin det naturlige resultatet av pengeutvikling, fra fysisk til digitalt.

Bitcoin er bit og bit i eteren, men det gode er at det ikke kan avvikles, og det kan ikke konfiskeres så lett.

Bitcoins markedsverdi er nå mer enn visum

Etter Bitcoins juleprisoppgang har mynten overgått MasterCard og Visa til å bli den 11. største eiendelen etter markedsverdi, i henhold til Asset Dash. For øyeblikket er eiendelens markedsverdi 461,9 milliarder dollar, to milliarder dollar høyere enn Visa-aksjene, som er 459,9 milliarder dollar. Markedsverdi for Mastercard er $ 332 milliarder dollar.

For å overta den nest største eiendelen etter markedsverdi, B-aksjer i Berkshire Hathaway, må Bitcoin legge til ytterligere 70 milliarder dollar til markedsverdien. Berkshire Hathaway har en markedsverdi på 531,4 milliarder dollar.

For å snu Berkshire Hathaway, må Bitcoin nå en pris på $ 28 602. Dette kan antagelig irritere Berkshire Hathaway-sjef Warren Buffett, som tidligere har avskjediget Bitcoin som “rottegift i kvadrat.” Hvis Bitcoin klarer å toppe Berkshire Hathaway, vil det bli den tiende største aktiva etter markedsverdi.

Gråtoner kjøpte litt over 12 000 BTC på 24 timer

Grayscale Bitcoin Trust la nylig til 12 319 Bitcoin på 24 timer, noe som presset de totale kryptokurrencymidlene under forvaltning (AUM) over $ 15 milliarder dollar. I henhold til Bybt.com har Grayscale nå nesten 589 000 Bitcoin sammen med 2,94 millioner Ethereum.

Den nylige akkumuleringen kommer etter at gråtoner stoppet å akseptere nye investorer i sine seks fond. Selskapet vakte mye oppmerksomhet nylig på grunn av sin DropGold-reklamekampanje. Det rapporterte også en skaleringsinteresse i Ethereum tidligere i desember.

Bitcoins siste prisstigning har økt verdien av Grayscales BTC-eiendeler under forvaltning. Selskapets Bitcoin-eiendelers totale verdi ligger nå på rundt 14 milliarder dollar, sammen med nesten 1,8 milliarder dollar av Ethereum-eiendeler.

Bitcoin nøkkelprisnivåer å se etter BTC

Ser vi på 1-dagers diagrammet, kan vi se at hvis den fremste kryptovalutaen står overfor en annen avvisning, vil den sannsynligvis teste 10-dagers SMA til $ 24.500. Som nevnt tidligere har dette nivået vært sterkt for BTC. Oksene vil håpe på at den skal forbli sterk når de sikter mot motstanden på $ 27.600.

Et brudd under den 10-dagers SMA kan imidlertid være katastrofal, siden den neste sunne støtteveggen ligger helt nede på 50-dagers SMA ($ 19.600).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me