Bitcoin-prisforutsigelse: BTC trekker seg tilbake etter å ha berørt $ 40.000

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin har sunn støtte på $ 35.000-linjen
  • Antall nye daglige adresser har nådd sitt høyeste punkt siden desember 2017.

Denne torsdagen klarte Bitcoin å krysse det psykologiske nivået på $ 40 000 for første gang noensinne. Men siden da har prisen gått tilbake. Vil BTC gå tilbake til disse nivåene når som helst snart? La oss sjekke det ut.

Bjørner går inn for en rettelse

Før denne fredagen hoppet prisen fra $ 32.000 til $ 40.000. Bjørnen har nå gått tilbake i markedet og korrigert den til $ 38,300. Imidlertid antyder flere indikatorer at dette bare er en midlertidig korreksjon.

btc / usd daglig diagram 010821

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Den glidende gjennomsnittlige konvergensen / divergensen (MACD) viser vedvarende bullish momentum, noe som indikerer at det samlede markedssentimentet er positivt. Ser vi på IntoTheBlock’s IOMAP, kan vi se et sunt støttenivå på $ 35.000. Tidligere på dette nivået hadde 484 250 adresser kjøpt 308 000 BTC.

btc / usd volumdiagram 010821

Bilde: IntoTheBlock

I 4-timers diagrammet sammenfaller denne støttesonen med 20-bar SMA. Dagens korreksjon hjalp den relative styrkeindeksen (RSI) til å synke ned i den nøytrale sonen fra den overkjøpte sonen, noe som indikerer at denne korreksjonen er midlertidig. Den parabolske SAR antyder fortsatt at det samlede markedssentimentet er bullish.

btc / usd 4-timers diagram 010821

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Antall nye adresser som kommer inn i nettverket, gir ytterligere troverdighet til våre bullish utsikter. Mellom 1. januar og 7. januar har antall adresser som er kommet, hoppet fra 445.500 til 685.390.

bitcoin adresser diagram 010821

Bilde: IntoTheBlock

Dette er det høyeste antallet nye adresser som har kommet inn i protokollen siden desember 2017.

CNBCs Jim Cramer behandler Bitcoin som en aksje

Jim Cramer, programleder for showet “Mad Money” på CNBC, sa nylig at han har behandlet Bitcoin som en aksje i håndteringen av den nylige prisoppgangen. I et intervju med Katherine Ross ga Cramer spådommer for eiendeler i 2021, inkludert den fremtidige ytelsen til BTC.

Cramer nevnte at han opprinnelig kjøpte Bitcoin “mer som en eiendel” enn handel, og sa at han har til hensikt å ha en del av den i porteføljen sin. Han kjøpte BTC etter å ha dukket opp i en podcast i september med Anthony Pompliano da flaggskipskryptoen handlet rundt $ 10.000.

Cramer sa at hans opprinnelige investering hadde doblet seg etter Bitcoins siste prisrally, og fikk ham til å følge regelen om å selge av kostnadsgrunnlaget.

Jeg gjør ikke noe jeg ikke ville gjort med en aksje … Jeg skal si vent.

Verten advarte investorer om at BTC sannsynligvis hadde kommet inn i det spekulative territoriet, i stedet for å fungere som en valuta. Han la til at han ville vurdere å kjøpe ekstra BTC hvis prisen falt tilbake i området $ 14.000 til $ 18.000.

PayPal’s Bitcoin Volumes krysser $ 100 millioner

Siden november har kjøps- og salgsvolumene av Bitcoin på PayPal økt 5 ganger, og steget fra rundt 20 millioner dollar til dagens nivå på 100 millioner dollar. Ifølge itBit er volumene nå opp 10 ganger siden før PayPal ble lansert.

Betalingsgiganten vil også snart rulle ut BTC-betalinger til sine 26 millioner selgere. Dette vil gjøre BTC- og ETH-betalinger enkle og strømlinjeformede. Det ser ut til at dette også har gitt Bitcoins prisoppgang ettersom det indikerer at det ikke bare er institusjonelle investorer som driver prisen, men også befolkningen generelt. PayPal har gjort det lettere for folk med en PayPal-konto å komme inn i Bitcoin-markedet, da de ikke trenger å åpne en ny konto på Coinbase.

Dan Morehead fra Pantera Capital sa:

“Da PayPal gikk live, begynte volumet [at itBit] å eksplodere. Økningen i itBit-volumet innebærer at PayPal allerede innen to måneder etter å ha gått live, kjøper mer enn 100% av den nye forsyningen av Bitcoins. “

Med den nåværende hastigheten nærmer PayPal seg 1 milliard dollar i ukentlige volumer. Den doblet nylig fra $ 40 millioner daglige volumer til $ 80 millioner.

~ 80% av Bitcoin-forsyningen er for tiden illikvid

78% av Bitcoin-forsyningen eies for tiden av illikvide enheter som lagrer eiendelen uten salgsplaner, i henhold til Glassnode. Analyseselskapet nevnte at beregningene som ble brukt til å beregne Bitcoins potensielle likviditet vurderer hvor mye Bitcoin som ennå ikke skal utvinnes, og hvor mye Bitcoin potensielt har gått tapt det siste tiåret..

Hvis det er færre BTC-tokens tilgjengelig for et voksende publikum, faller salgspresset ettersom flere investorer vil ønske å henge med på eierandelen. Dette kan ha et bullish resultat når etterspørselen etter eiendelen øker.

Siden Bitcoins tilbud er begrenset, og gruvebelønningene nå blir mindre etter halvering, er det vanskelig å generere mer Bitcoin for å møte den økende etterspørselen. Et utdrag fra rapporten lyder:

“Å kvantifisere Bitcoins likviditet er viktig for å forstå markedet. Hvis mange bitcoins er illikvide, oppstår en krise på tilbudssiden – som har en svekkende effekt på BTCs salgspress i markedet. Eller sagt annerledes: En vedvarende økning av illikvide bitcoins er en indikasjon på sterk investeringskompetanse og et potensielt bullish signal. ”

Institusjonell interesse har vært en av de største faktorene som har bidratt til Bitcoins pågående bull run. Denne interessen innebærer en langsiktig holdestrategi snarere enn volatilitet i markedet.

Viktige prisnivåer å se på for BTC

Supportlinjen på $ 35.000 er robust nok til å absorbere et enormt salgspress og forhindre ytterligere nedadgående trend. På oppsiden vil det være interessant å se hvordan kjøperne oppfører seg når BTC når $ 40.000 psykologisk nivå igjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me