Bitcoin teknisk analyse: BTC faller under det psykologiske nivået på $ 35.000

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-bjørner har falt for fjerde dag i rad.
  • MACD i det daglige diagrammet har snudd fra bullish til bearish.

Bitcoin-bjørner har holdt seg i kontroll for den fjerde rette dagen. I løpet av denne strekningen har prisen på Bitcoin sunket med $ 40.000 til $ 34.250, og tapt nesten $ 5.750 i verdsettelse. La oss se på hvordan ting er bak kulissene.

Bitcoin krasjer for fjerde rett dag

I løpet av denne krasjen har prisen falt under det psykologiske nivået på $ 40.000 og $ 35.000. På grunn av dette krasjet har markedsmomentet snudd fra bullish til bearish, noe som fremgår av den glidende gjennomsnittlige konvergens / divergens (MACD).

btc / usd daglig diagram 011221

Bilde: BTC / USD daglig diagram

I henhold til IntoTheBlocks IOMAP kan prisen på bitcoin synke til $ 31 000 før de møter betydelig støtte. Tidligere på dette nivået hadde 350 000 adresser kjøpt 262 000 BTC-tokens.

btc / usd volumdiagram 011221

Bilde: IntoTheBlock

Kommer Bulls til å gjenopprette priser?

Ser man på 4-timers diagrammet, kan man se at 4-timers diagrammet klarte å reversere den parabolske SAR fra bearish til bullish. Den relative styrkeindeksen (RSI) svever langs 42,45. Dette viser at kjøperne er klare til å skyte opp prisen hvis de får fart igjen.

btc / usd 4-timers diagram 011221

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

4-timers diagrammet har blinket et kjøpesignal med en rød-lysestake i TD-sekvensiell indikator i samme tidsramme. Etter å ha blinket dette skiltet, hoppet prisen fra $ 31.450 til $ 35.500 før den møtte motstand på 50-bar SMA.

btc / usd 4-timers diagram 011221

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

2,4 milliarder dollar verdt Bitcoin og andre mynter avviklet på en dag

Kryptovaluta-eiendeler (Bitcoin, Ether, XRP og andre tokens) til en verdi av over 2,4 milliarder dollar er blitt avviklet på derivatbørser på en dag, ifølge Bybt. Dette kommer etter at Bitcoin-prisen kollapset til en ukes lav på $ 33,447 nylig på Bitstamp-børsen.

btc / usd bitstempeldiagram 011221

Bilde: Tradingview.com

Bitcoin var 20,5% lavere enn hele tiden på $ 42 000 (8. januar). Altcoins har opplevd enda et mer betydelig slag, med Ether (ETH) stupte til $ 1010 etter å ha falt uten å tumle sin langvarige heltid på $ 1.448.

Av utslippene på 2,4 milliarder dollar utgjør lange posisjoner 88,42% (2,16 milliarder dollar). Bare shorts på 282,63 millioner dollar ble avviklet i løpet av 24 timer. Binance var vitne til det høyeste likvidasjonsvolumet ($ 903,31 millioner), etterfulgt av Huobi ($ 523,53 millioner) og Bybit ($ 494,55 millioner).

I følge en Bloomberg-rapport sa Lunos Vijay Ayyar at dette kan være starten på en mye brattere korreksjon.

Det er å avgjøre om dette er starten på en større korreksjon, men vi har nå sett denne parabolen bryte, så det kan bare være.

Gab fremmer Bitcoin ettersom plattformen blir oversvømmet av Trump-støttespillere

Med 5000 brukere som deltar på en dag og 18 millioner nettstedsbesøk, går Gab – sosial nettverksplattform – gjennom et naturlig DDoS-angrep. Gab-sjef Andrew Torba sa nylig at:

Trafikken fortsetter å vokse, men enda flere servere er på vei i dag.

Plattformen driver sine egne servere og har klart å få en ubannelig mobilapp gjennom Mastodon, ifølge en Trustnodes-rapport. Da Parler nylig ble utestengt fra Google, Apple og Amazon, har plattformens brukere (i stor grad sammensatt av konservative) lite annet valg enn å prøve Gab.

Siden Gab ble utestengt fra mange plattformer i 2018 (inkludert betalingsprosessorer), har den ikke vanlige tjenester som Amazon Cloud. Plattformen adopterte Bitcoin, og i et forsøk på å fremstå som Twitters alternativ tar Gab for tiden tid til å informere brukerne om hvor BTC befinner seg. “Bitcoin er penger til ytringsfrihet,” sa det. Selskapet la til:

Stadig flere blir bedrifter og enkeltpersoner avskåret fra tradisjonell betalingsbehandling, banker og mer på nettet. Dette inkluderer Gab.com og vår grunnlegger Andrew Torba, som begge har blitt svartelistet av VISA, samt betalingsbehandlere som Paypal. Bitcoin løser dette problemet.

Når det gjelder Bitcoin, kan rundt 70 millioner Trump-velgere som flytter til Gab øke Bitcoin-bevisstheten. Plattformen forklarer hvordan brukere kan bruke den til å støtte plattformer som nå gir dem en mulighet til å delta i offentlig debatt.

HSBC forbyr bitcoinere

En av de største bankene i Storbritannia, HSBC, vil ikke tillate Bitcoiners å tjene ut gevinsten etter eiendommens rekordstore rally, ifølge The Times-rapporten. I mellomtiden nekter andre store banker å akseptere kredittkort for kjøp av kryptovaluta.

I mange år har mange bankforetak i Storbritannia vært imot kryptovalutaer. I følge en tidligere U.Today-rapport blokkerte HSBC og Barclays en britisk sykkelhandelsregnskap etter at han gjorde en transaksjon til en kryptokursutveksling..

Bekymringer over hvitvasking blir i stor grad nevnt som årsaken til deres motvilje mot å håndtere virtuelle eiendeler. Danny Scott, administrerende direktør for kryptovalutautveksling CoinCorner, sier imidlertid at tradisjonelt fiendtlige britiske banker nå varmer opp til Bitcoin.

Vi har ikke hatt noen banker som nekter eller gjør det vanskelig for kundene våre å avvikle bitcoin på en stund nå. Jeg tror bankene blir mer komfortable med bitcoin – så lenge kilden til disse midlene er klar, er det ingen problemer.

BTC-prisnivåer å se på

Det mest avgjørende nivået å se etter Bitcoin er SMA på 50 bar ($ 36 000) i løpet av en 4-timers tidsramme. Hvis kjøperne klarer å gå forbi dette nivået, vil de reversere det negative momentet på kort sikt. På baksiden, hvis bjørnene negerer denne kortsiktige bullish korreksjonen, vil de kunne ta prisen ned til $ 31.000 støttebarriere. Kjøperne må for enhver pris forsvare dette nivået for å forhindre et brudd under $ 30.000 per bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me