Bitcoin teknisk analyse: BTC finner viktig støtte på 50-dagers SMA

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Denne onsdagen klarte Bitcoin-prisen å vende $ 32.000 fra støtte til motstand.
  • BTC tapte nesten $ 2000 denne onsdagen.

Etter å ha nådd et høydepunkt på $ 40.000 9. januar, har Bitcoin-prisen kartlagt en serie med lavere høyder og lavere nedturer. I løpet av de siste tre ukene har bjørnene klart å snu 20-dagers SMA fra støtte til motstand.

Bitcoin-pris sitter på toppen av 50-dagers SMA

Før denne onsdagen har Bitcoin-prisen trent horisontalt over motstandslinjen på $ 32.000. I går falt prisen fra $ 32.500 til $ 30.400, og tapte nesten $ 2.000 i den totale verdsettelsen.

btc / usd daglig diagram

Bilde: BTC / USD daglig

Imidlertid har 50-dagers SMA ($ 29700) gått opp på platen og forhindret ytterligere fall. Ifølge IOMAP er det moderat støtte på dette nivået. Hvis Bitcoin-prisen bryter under denne sonen, kan BTC nå $ 26 500, noe som er et veldig sterkt nivå.

btc / usd volumdiagram 012821

Bilde: IntoTheBlock

Når vi ser 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet, kan vi se at lysestakene har tegnet en serie med lavere høyder og lavere nedturer. I tillegg viser MACD også økende bearish momentum.

btc / usd 4-timers diagram 012821

Bilde: BTC / USD 4 timer

Indikatorene i denne tidsrammen forteller oss at Bitcoin-prisen er grunnlagt for en ytterligere sammenbrudd.

Bitcoin fortsetter å se større institusjonell tilstedeværelse

# 1 gråtoner legger til 2,4 milliarder dollar

Grayscale Investments har nylig anskaffet kryptovaluta eiendeler til en verdi av over 2 milliarder dollar på bare tre dager, noe som bringer de samlede eiendelene under forvaltning (AUM) til 26,6 milliarder dollar..

bitcoin gråtoneskala 012821

Bilde: Twitter

Mengden Bitcoin som det største krypto hedgefondet eier, har nå steget til 21,7 milliarder dollar. Dette er den største andelen krypto som Grayscale Investments har i forhold til andre digitale eiendeler.

Ifølge Skew falt Grayscale Bitcoin Trust Fund (GBTC) -premien til en prosent da Bitcoin sank fra $ 34,600-sonen til $ 31,685-nivået nylig. Gråtonepremie er forskjellen mellom markedsprisen på en eiendel og NAV (netto eiendelverdi).

I andre relaterte nyheter bemerket Grayscale-sjef Michael Sonnenshein nylig at selskapet hadde donert et stort beløp på $ 1 000 000 til CoinCenter, en betydelig non-profit organisasjon for krypto..

# 2 Harvard og Yale angivelig anskaffer Crypto

Flere store amerikanske legater fra universiteter som Harvard, Yale, Brown University og University of Michigan ser ut til å kjøpe kryptovalutaer på børser. Universitetsfond består vanligvis av penger eller andre økonomiske eiendeler som krypto som doneres til akademiske institusjoner.

En fersk Bloomberg-rapport uttalte at Harvard- og Yale-skolers legater angivelig har begynt å kjøpe kryptovaluta direkte på børser.

Universitetsstipend har en spesifikk juridisk struktur som skal opprettholde en pool av investeringer for et bestemt formål, og kryptoaktiva har vært best ytende hittil i år.

Med over 40 milliarder dollar i eiendeler er Harvard’s den største universitetsstøtten, etterfulgt av Yale, som har over 30 milliarder dollar. Michigan har omtrent 12,5 milliarder dollar, og Brown eier 4,7 milliarder dollar. Det er ukjent hvor mye av dette som er i digitale eiendeler.

Bloomberg nevnte institusjonelle investeringer som en av de viktigste påvirkningsfaktorene for Bitcoin-prisene de siste månedene. MicroStrategy, for eksempel, kjøpte nylig Bitcoin verdt mer enn $ 10 millioner.

# 3 Marathon kjøper $ 150.000.000 i Bitcoin

Bitcoin-gruveselskapet Marathon Patent Group er klar til å investere en stor del av sin reserve i BTC. I følge en nylig offisiell pressemelding kjøpte selskapet BTC til en verdi av $ 150 millioner til litt over $ 31.000 stykket. Maratons styreformann & Konsernsjef Merrick Okamoto sa:

Ved å kjøpe Bitcoin til en verdi av 150 millioner dollar, har vi akselerert prosessen med å bygge Marathon til det vi mener er det de facto investeringsvalget for enkeltpersoner og institusjoner som søker eksponering mot denne nye aktivaklassen..

Vi tror også at det å holde en del av våre egne reserver i Bitcoin vil være en bedre langsiktig strategi enn å holde amerikanske dollar, i likhet med andre fremtidsrettede selskaper som MicroStrategy.

For øyeblikket eier MicroStrategy 70 784 BTC (verdt mer enn 2,25 milliarder dollar), ifølge CoinMarketCap. Square har anskaffet 4 709 BTC til en verdi av rundt 148 millioner dollar. Okamoto bemerket at Marathon ville kjøpe 103.060 gruvearbeidere som forventes å være fullt utplassert i første kvartal 2022.

Konsernsjefen la til:

Hvis alle gruvearbeidere var i drift i dag, basert på Bitcoin-nettverkets nåværende vanskelighetsgrad, ville vi produsere omtrent 55-60 bitcoins per dag. Men ved å utnytte kontantene våre for å investere i Bitcoin nå, har vi forvandlet vårt potensial til å være en ren investering til en realitet..

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Hvis bjørnene får nok fart til å ta Bitcoin-prisen under 50-dagers SMA, kan den falle til $ 26 500 støtte. Dette nivået virker robust nok til å absorbere et enormt salgspress. En ytterligere pause utover dette nivået vil være tragisk siden det vil ta BTC til 200-dagers SMA ($ 17.000).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me