Bitcoin teknisk analyse: BTC konsoliderer under 33 000 dollar

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-prisen står overfor sterk motstand rundt $ 35.000-nivået.
  • Det samlede markedssentimentet har snudd fra bullish til bearish i 4-timers diagrammet.

Onsdag 20. januar klarte Bitcoin-prisen å snu 20-dagers SMA fra støttemotstand og falt fra $ 36 000 til $ 31 000. Siden da har prisen beveget seg horisontalt under $ 33.000-nivået. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris som beveger seg horisontalt

Som ting ser ut er støttenivået på $ 31 250 viktig, siden det sørger for at Bitcoin-prisen ikke kommer til å gå gjennom et katastrofalt fall. Imidlertid viser MACD at det samlede momentum i markedet blir stadig mer bearish. Så det ville være ganske sannsynlig at denne støtteveggen skal testes regelmessig.

btc / usd daglig diagram 012521

Bilde: BTC / USD daglig

IntoTheBlocks IOMAP viser oss videre viktigheten av dette nivået. Som du kan se, hvis prisen klarer å bryte under denne sonen, kan BTC nå så lave som $ 28.000.

btc / usd volumdiagram 012521

Bilde: IntoTheBlock

Imidlertid viser 4-timers pristabellen oss at et slikt vilt prisfall kan være uventet siden lysestakene for tiden sitter pent på toppen av 20-bar og 200-bar SMA-er. Imidlertid, som med det daglige diagrammet, er den generelle følelsen i 4-timers diagrammet også bearish. Som du kan se, har den parabolske SAR snudd fra bullish til bearish denne søndagen.

btc / usd 4-timers diagram 012521

Bilde: BTC / USD 4 timer

Tether spiller en nøkkelrolle i Bitcoin-prisen som holder seg over $ 30.000

Santiment, en on-chain analytics-plattform, delte et interessant diagram som forteller oss at Tether-innstrømninger har klart å holde BTC over $ 30.000.

btc / usd santiment-diagram 012521

Bilde: Santiment

Kjøperne har straks hentet opp de siste Bitcoin-prisdumpene for å holde den fremste kryptoen over $ 30 000. Deres siste innsiktsstudier viser hvordan Tethers utvekslingsstrøm spiller en avgjørende viktig rolle i å identifisere dip buy-muligheter ved å se $ USDT.

BlackRock ønsker å vedta Bitcoin neste

BlackRock, et av verdens største investeringsselskaper, sa nylig at det kan inkludere Bitcoin-futures i noen av fondene. Med mer enn $ 7 billioner i form av eiendeler under forvaltning (AUM) er BlackRock en pacesetter for finanssektoren.

Å investere i Bitcoin-futures er ikke det samme som å investere i kryptovalutaer. Futures tillater spill på en eiendels pris uten direkte kjøp. Imidlertid er kryptorommet spent på det nye trekket.

I følge en dekrypteringsrapport sa Alex Wearn, administrerende direktør for kryptobørs IDEX:

[Blackrock er] et annet tillegg til en lang liste over institusjoner som tidligere avskjediget Bitcoin, men som nå bygger det juridiske og operasjonelle fundamentet for å handle med det. Denne beslutningen signaliserer krav fra kundene om å investere i Bitcoin, og at eiendelen og kryptoen som helhet blir bredere akseptert som en investerbar aktivaklasse.

Tilbake i 2018 sa BlackRock-sjef Larry Fink at kundene deres ikke var interessert i kryptovalutaer. “Jeg tror ikke noen klient har oppsøkt kryptoeksponering,” hadde han fortalt Bloomberg. Imidlertid sa CIO Rick Rieder i november i en opptreden på CNBC at “krypto er kommet for å bli.”

De nye SEC-arkivene avklarer ikke om eller når selskapet vil omfavne Bitcoin. Det faktum at de tillater futures trading er fortsatt håp nok for mange medlemmer i samfunnet.

Nominat av finansminister er bullish på Bitcoin

USAs president Joe Biden valgte nylig Janet Yellen til å fungere som finansminister. I en tidligere virtuell høring av det amerikanske senatets finanskomité ble Yellen spurt om hvordan hun ville reagere på at “ny økonomisk teknologi” ble brukt til å finansiere kriminelle organisasjoner og terrorister. Hun hadde svart at krypto var en “voksende bekymring” i USA da de ble brukt “hovedsakelig til ulovlig finansiering.”

Imidlertid kan det hende at hennes synspunkter på krypto ikke er så baisse som kommentarene indikerte. Yellen publiserte nylig en skriftlig uttalelse på Senatets finanskomite. Hun bemerket at mens man må begrense kryptobruk for ulovlige aktiviteter, planlegger hun å oppmuntre til bruk av digitale eiendeler for “legitime aktiviteter.”

Jeg synes det er viktig at vi vurderer fordelene med kryptovalutaer og andre digitale eiendeler, og potensialet de har for å forbedre effektiviteten i det finansielle systemet.

Yellen sa også at hun ønsket at USA skulle være “ledende innen digitale eiendeler og finansielle teknologiområder.” Hun la til at hun ville bidra til å utvikle et regelverk for kryptokurrency og andre fintech-innovasjoner ”ved å samarbeide med Federal Reserve Board.

Yellen fungerte som Federal Reserve-leder under USAs president Barack Obama, og har vært stille om sine synspunkter angående kryptorommet siden han ringte Bitcoin "alt annet enn nyttig" i oktober 2018.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Med flere indikatorer (MACD og parabolske SAR) som blinker bearish signaler, ser det ut til at Bitcoin-prisen kan teste kritiske støttenivåer. Hvis BTC bryter under denne $ 31 250, kan den nå så lave som $ 28 000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me