Bitcoin teknisk analyse: BTC marsjerer inn på det psykologiske nivået på $ 40.000

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin møter kortsiktig motstand i det øvre Bollinger-båndet i løpet av 4-timersrammen.
  • IntoTheBlock viser mangel på sterke motstandsbarrierer på oppsiden.

Bitcoin-prisen våget seg inn på det psykologiske nivået på $ 40.000 i forrige uke. Imidlertid har prisen på Bitcoin i løpet av de neste fire dagene mellom 9. januar og 12. januar falt til $ 34.000, og nådd lavtidsnivå på $ 30.180. Oksene har imidlertid tatt tilbake kontrollen de siste tre dagene.

BTC på randen av $ 40.000 pause

Bitcoin-prisen klarte å sprette opp fra den 20-dagers SMA og snu to viktige motstandsnivåer for å støtte – $ 35.000 og $ 38.700. Den fremste kryptovalutaen ønsker for øyeblikket å komme inn på det psykologiske nivået på $ 40.000.

Vær imidlertid oppmerksom på at den glidende gjennomsnittlige konvergensen / divergensen (MACD) for tiden trender i rødt, slik at Bitcoin-prisen ikke kan eksplodere.

btc / usd daglig diagram 011521

Bilde: BTC / USD daglig diagram

IntoTheBlock’s IOMAP viser oss at det mangler sterke motstandsnivåer foran. Den eneste motstandsbarrieren som er merkbar er $ 40 000, hvor 4000 adresser tidligere hadde kjøpt 39 000 BTC-tokens. Hvis kjøperne tar full kontroll, bør de ikke ha noe problem med å bryte barrieren på $ 40.000.

btc / usd volumdiagram 011521

Bilde: IntoTheBlock

Når vi ser på 4-timers diagrammet, kan vi se at Bitcoin-prisen for øyeblikket står overfor et hinder i det øvre Bollinger-båndet. Når du ser nøye etter, kan du se at BTC har prøvd flere ganger å bryte det øvre Bollinger-båndet for å nå $ 40.000-nivået, men mislyktes..

btc / usd 4-timers diagram 011521

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Imidlertid trender MACD i denne tidsrammen fast i det grønne. Som sådan bør prisen kunne bryte forbi det øvre Bollinger-bandet og komme inn i $ 40.000-sonen.

Bitcoin Options Market ser 20% sjanse på $ 50K ved månedens slutt

Bitcoin ser ut til å komme seg etter den nylige priskorreksjonen, og prisene på opsjonsmarkedet er 20% sjanse for å sveve seg over $ 50.000 innen utgangen av januar. Flaggskipskryptoen økte med nesten $ 4000 (11%) på 24 timer nylig, i henhold til CoinDesk 20-data.

Til tross for utvinningen mangler BTC fortsatt rekordhøyden på 41.962 dollar (8. jan). I følge data levert av Skew viser markedsdata for opsjoner at investorer satser på et fortsatt rally og tildeler 20% sannsynlighet for at Bitcoin stiger over $ 50 000 innen 29. januar (månedlig utløp).

Valgsannsynligheter beregnes ved hjelp av Black-Scholes-formelen basert på noen få viktige beregninger. Noen av disse beregningene inkluderer priser for kjøpsopsjoner, innløsningspriser og underliggende aktivakurs.

bitcoin-sannsynlighetsdiagram 011521

Bilde: skjev

20% sannsynligheten for at Bitcoin beveger seg over $ 50.000 ser imponerende ut, gitt at det månedlige utløpet bare er to uker unna, og mynten er ganske langt fra $ 50.000. Sannsynligheten for at BTC stiger over et visst nivå på eller før utløpet er positivt korrelert med tiden som er igjen for utløpet.

I følge Deribit Insights kan et 31% -møte til $ 50.000 på to uker være utfordrende å visualisere, men er langt fra umulig. Kryptovalutaen har kartlagt mer betydningsfulle trekk i nyere tid. For eksempel steg prisene med 52% fra $ 19.000 til $ 29.000 bare de siste to ukene i desember.

MicroStrategy er vert for en pedagogisk Bitcoin-konferanse

Etter å ha investert over 1 milliard dollar i Bitcoin, er MicroStrategy, et business intelligence-selskap, vert for en online konferanse for å utdanne store bedrifter om de potensielle fordelene ved å investere i Bitcoin. Konferansen, kalt “Bitcoin for selskaper”, har fått støtte fra andre bransjegiganter som Gemini, Binance, Coinbase, Fidelity, Grayscale og mer.

Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, tok til Twitter for å kunngjøre initiativet. Han kalte det et “gratis, online, akselerert kurs i Bitcoin-strategi og taktikk for å utvide selskapet og skape aksjonærverdier.”

Den første blokkeringen er planlagt å finne sted 3. februar. Den vil redegjøre for hvordan Bitcoin kan tjene som en reservekapital og de makroøkonomiske faktorene som ligger bak selskapets og institusjonelle adopsjon. Saylor og Stoneridge-sjef, Ross Stevens, vil lede denne delen av konferansen.

Senere vil MicroStrategys president og økonomidirektør Phong Le gi en oversikt over forskjellige måter som selskaper kan integrere Bitcoin i sine egne reservestrategier. Noen få andre emner som vil bli dekket på konferansen inkluderer juridiske og regulatoriske hensyn, regnskap, skatt og revisjon.

En håndfull kryptorelaterte selskaper vil gi ut presentasjonene den andre dagen – 4. februar. Noen av navnene inkluderer Fidelity Digital Asset Services, Galaxy Digital, Coinbase, Binance, Kraken, Grayscale, Gemini og Genesis.

Bitcoin-prisen forventes å nå hvilket nivå?

Prisutsiktene for Bitcoin er generelt bullish, så vi kan forvente at helgens rally vil presse prisen over $ 40.000. Det vil være interessant å se hvor langt prisen vil nå i dette rallyet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me